Japansk fjerbregne, Athyrium Niponicum, Ø10 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes meget begrænset
  • Ø: 10 cm
<h2>Flot Japansk fjerbregne til din have</h2><p>Her får du den udsøgte Japanske fjerbregne, som har flotte grønne blade med et skær af sølv eller grå. Den har flotte blade, som minder lidt om fjer, og så bliver den op til 50 cm høj. Bregner er flerårige stauder, og de blomstrer ikke. I stedet formerer de sporer på overfladen af bladene. De er ideelle udendørsplanter, som trives i et delvist skyggefuldt område.<br><br>Planten her kommer i en potte, som måler Ø: 10 cm. Vi anbefaler, at du planter den i noget godt muldjord. Den trives også gerne i fugtig jord, men kan tåle at tørre lidt ud. Når planten er etableret, er den meget hårdfør. Rodnettet bliver i jorden, så selvom bladene falder om vinteren, kommer de tilbage igen.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
44,95
44.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot Japansk fjerbregne til din have

Her får du den udsøgte Japanske fjerbregne, som har flotte grønne blade med et skær af sølv eller grå. Den har flotte blade, som minder lidt om fjer, og så bliver den op til 50 cm høj. Bregner er flerårige stauder, og de blomstrer ikke. I stedet formerer de sporer på overfladen af bladene. De er ideelle udendørsplanter, som trives i et delvist skyggefuldt område.

Planten her kommer i en potte, som måler Ø: 10 cm. Vi anbefaler, at du planter den i noget godt muldjord. Den trives også gerne i fugtig jord, men kan tåle at tørre lidt ud. Når planten er etableret, er den meget hårdfør. Rodnettet bliver i jorden, så selvom bladene falder om vinteren, kommer de tilbage igen.

Tekniske spec attributer

Diameter10 cm
GødningMeget begrænset
Højde15 cm
PlaceringSol/halvskygge
VandingRegelmæssigt
JordSurbundsjord
Varenummer7300#9859358

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)15
Pakkelængde (cm)10
Pakkevægt (kg)0.2
Pakkebredde (cm)10