Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Badeværelset – et af de vigtigste rum i hjemmet

Badeværelset er rummet, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Forkæl dig selv med et nyt brusesystem, brusedør eller badinteriør. Eller forny badeværelset med et nyt spejl, bademåtte eller badeforhæng.

Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem og skal passe til dine behov, når du har brug for lidt tid for dig selv. Badeværelset er ikke længere kun et praktisk rum. Vi indretter os i stedet mere lækkert og luksuriøst. Badeværelset skal være et sted, hvor der er tid til selvforkælelse og wellnessoplevelser i form af et varmt bad, måske i badekarret, spaen eller i brusekabinen. Badeværelset skal skabe rammerne for tid til ro og forkælelse. Står du over for en opfriskning af det gamle badeværelse eller en større renovering giver vi dig her et bredt udvalg indenfor bad indretning. Om du har et mindre badeværelse eller et lidt større, hvor der skal være plads til børnene, har vi et stort udvalg af bad elementer i alle prisklasser i en god kvalitet. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med funktionalitet eller udseende, selvom du har et lille badeværelse.

Vores store sortiment af badeværelsesmøbler indeholder møbler, der giver dig plads til alle dine ting og tilbyder gode opbevaringsløsninger i høj kvalitet med lækkert design, rene linjer og god funktionalitet.


Badeværelsesmøbler i flere størrelser

Uanset hvilket størrelse badeværelse du har, kan du her finde badeværelsesmøbler til netop dit badeværelse.

På gæstetoilettet, i badeværelset i den mindre bylejlighed eller i sommerhuset er der ofte brug for et lidt mindre og smallere badeværelsesmøbler, som for eksempel en søjlevask, der står på gulvet eller et mindre og smallere badeværelsesmøbel, hvor vandinstallation og undersiden af vasken er dækket af et skab med praktisk opbevaring.

Til det lidt mindre badeværelse tilbyder Silvan håndvaske, hvor armaturet sidder i siden, sådan at du får et par ekstra centimeter i dybden på vasken samt vaske ned i en bredde på kun 50cm.

Til det større badeværelse, hvor der skal være plads til hele familien, finder du her på siden også større vaske med en bredde op til 120cm. Jo bredere badeværelsesmøblerne bliver, jo mere bordplads ved siden af håndvasken får du, hvor du kan have plads til at stille ting.

På travle morgener, hvor hele familien skal ud af døren på én gang, kan det være en fordel at vælge en håndvask med to separate vaske og to spejle, så hele familien kan gøre sig klar samtidig.

Du kan også få badeværelsesmøbler med skuffer, hvor du kan have plads til make-up, toiletsager og andet nips, der kan komme til at rode, hvis det står fremme. Skuffer og skabe kan fås med indbyggede dæmper for en soft-close funktion, der giver dig en blød og lydløs lukning.

Mange af Silvans badeværelsesmøbler er væghængt, sådan at det er nemt at komme til at rengøre under skabene og med højskabe, som med fordel kan placeres ved siden af vasken, er der god plads til både håndklæder og andre toiletsager.


Flot og funktionelt badeværelse

Der er mange ting at tage stilling til, når badeværelset skal indrettes. Hvor stor en håndvask er der plads til? Er der plads til badekar eller skal det være en brusekabine? Og hvilke armaturer vil se lækre ud i dit nye badeværelse. Desuden skal du tænke på, hvor meget opbevaring i form af skabe, du vil have på badeværelset.

I Silvan kan du vælge at købe en totalløsning ved at købe et komplet badsæt med møbler og spejl, så du er sikret at dit badeværelse får en gennemgående, lækkert look.

Tænk også på forhånd, hvordan du gerne vil have placeret dine badeværelsesskabe. Undgå for eksempel at sætte dine badeværelses skabe for tæt på din brusekabine eller husk at afskærme brusekabinen med en brusevæg, sådan at du ikke skal tørre skabe, gulv osv. over efter hver gang du har taget et bad.

Et andet godt tip, er ikke at placere et skab direkte over toilettet, da du nemt kan komme til at tabe ting ned i det. Mange vælger at købe et helt badeværelsessæt og placere skabene rundt om vasken, så du altid har dine badeværelsessager lige ved hånden. Du kan her på siden også finde hjørnehylder til at placere i brusekabinen, hvor du kan have plads til badesæbe, shampoo med mere.


Fuldend dit badeværelse med de helt rigtige greb og andet tilbehør

Her på siden kan du både finde badeværelsesskabe og – skuffer med grebsfrie låger men du kan også vælge at fuldende looket på dit badeværelse med de helt rigtige greb. Grebene kan være med til at give dit badeværelse karakter og fuldende stilen.

Selvom greb ikke er det der fylder meget, har de stor indvirkning på helhedsindtrykket. Vælg et smalt og enkelt greb for at fuldende den minimalistiske stil eller vælg mere organiske og runde greb, for at blødgøre en stram stil. I Silvans sortiment, er der mange muligheder for at fuldende din personlige stil og give badeværelset karakter.

Et godt tip er også at du nemt, hurtigt og billigt kan friske badeværelset op med nye greb, da de er meget nemme at skifte ud.

Desuden tilbyder Silvan masser af badeværelsestilbehør som hylder og opbevaring, håndklædetørrer, brudeforhæng og brusestænger, toiletbørster, toiletspand, knager, badeværelsesmåtter, make-up spejle og meget mere.

Du kan derfor her finde alt hvad du har brug for til dit badeværelse, hvad enten du står overfor en større ombygning eller du gerne vil opfriske dit eksisterende badeværelset med badeværelsestilbehør, nye skabe, armaturer eller måske et nyt væghængt toilet.