Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Armaturer til badeværelset

I SILVAN har vi et bredt sortiment af forskellige armaturer til badeværelset. Skal du have renoveret badeværelset, er det oplagt at få udskiftet armaturet i din brusekabine samtidig. Med et nyt armatur kan du nemt og hurtigt give dit badeværelse nyt liv. Et kalket armatur ser ikke pænt ud, og nogen gange kan det være nemmere at udskifte sit armatur i stedet for at forsøge sig med hårde rengøringsmidler.

Der findes flere forskellige udgaver af armaturer. Det vigtigste er, at du vælger det som stemmer overens med dine behov. Det er også værd at overveje funktionaliteten af dit armatur, hvis det f.eks. også skal kunne betjenes nemt af børn. Vores udvalg indeholder både armaturer, der kan anvendes til brusekabinen, men vi har også armaturer, der både kan installeres så det kan anvendes i bruseren og badekarret.

Hvis du bor i lejlighed og deler vandrør med resten af opgangen, kan det være en god idé og investere i armaturer, der kan justere temperaturen i forbindelse med tryktab. Det kan være ubehageligt at stå i badet og opleve, at vandet pludselig bliver meget varmt. Vores armaturer har en række innovative teknologier, som sørger for, der ikke sker temperatursvingninger, og som samtidig sparer på vandet.

Der er masser af muligheder, når du skal vælge nye armaturer. Vi har et bredt udvalg af forskellige mærker og designs. I SILVAN har vi både armaturer i børstet stål og med en blank overflade, så du kan få et armatur der passer til dit badeværelse.

Sådan rengør du dit armatur

Dit badeværelse kan være et mekka for bakterier, hvis du ikke regelmæssigt gør rent. Især armaturer har godt af at blive gjort rent jævnligt for at undgå dannelse af kalk. Som det første er det altid en god idé at tørre sit armatur af, hver gang man har været i bad. På den måde nedsætter du risikoen for, at der dannes kalk. Det er forskelligt hvor meget kalk der er i vandet, alt efter hvor i landet man bor. Det er som oftest inde i byen at vandet er hårdest. Skal du fjerne kalk fra armaturer, anbefaler vi, at gøre det med enten sulfo eller eddikesyre blandet op med vand. Syren skal fortyndes i forholdet 1 til 3, hvorefter man forsigtigt kan skrubbe med en blød svamp på armaturet. Det handler om at forebygge kalken på armaturet, så man ikke skal i gang med den helt store behandling. Dog kan det være en god idé, at man giver det hele en større omgang to til tre gange om året, for at få armaturet til at fremstå skinnende rent.

Har du flere spørgsmål til armaturer, er du velkommen til komme forbi en af vores butikker eller skrive til vores kundeservice.

Find den rigtige bruser

I SILVAN har vi et bredt udvalg af brusere og tilbehør. Der er forskel på om du ønsker en almindelig håndbruser med slange eller om du ønsker en loftsbruser. Vores håndbrusere er smarte til mindre badeværelser med små brusekabiner. Har du derimod et større badeværelse og brusekabine med god plads, er en loftsbruser måske løsningen for dig. Med en loftbruser får du følelsen af velvære, når du går i bad, da vandet falder naturligt fra oven. Oftest kan brusere i loftet gøre det mere behageligt at gå i bad, da de store brushoveder får vandet til at falde på en naturlig måde. Når du skal købe en ny bruser, er det vigtigste, at du finder den bruser der dækker dine behov bedst. I SILVAN tilbyder vi også sparebrusere, så du kan spare på vandet når du går i bad. Størrelsen på brusehovedet har ikke noget at gøre med, den mængde af vand du bruger, og langt de fleste af vores store brusehoveder kommer med en indbygget vandsparer.

Er i både børn og voksne i husholdningen der skal bruge bruseren anbefaler vi, at købe et brusesæt hvor bruseren kan indstilles efter højde. Vores udvalg indeholder også løsninger der tillader både en vægbruser og en loftbruser, så alle behov kan imødekommes.

Tips til vedligeholdelse

Det største problem i brusekabinen er som oftest kalk, der sætter en stopper for de blide stråler. For at undgå at din bruser kalker til, har vi i SILVAN nogle råd, du kan følge for at nedsætte kalkningen. Som det første er det altid en god idé at tørre din bruser af, hver gang du har været i bad. På den måde undgår du unødig dannelse af kalk. Derudover er der flere måder hvorpå, du kan holde din bruser ren og fri fra kalk. Det er en god idé regelmæssigt at afkalke din bruser, da det kan være svært at komme af med en stor afkalkning. Kalk er med til skabe knaster på vandregningen, og du kan derfor også spare penge på at huske og afkalke din bruser. Eddikesyre kan være et godt middel at anvende mod kalk i din bruser.

Inden man begynder at rengøre ens bruser og armatur med eddike, bør man først tjekke om delene kan tåle behandlingen. Herefter kan du skille brusehovedet ad og ligge det i blød sammen med en ligelig deling mellem eddike og vand. Hvis der er meget kalk, kan det med fordel ligge i blød natten over. Dagen efter kan du skrubbe det sidste kalk af med en blød svamp og lidt lunkent vand. Skyl altid efter med vand og saml herefter brusehovedet igen.

Har du flere spørgsmål til brusere og afkalkning kan du altid komme forbi en af vores butikker.