Armaturer til badekar

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find det helt rette armartur til dit badekar

Et armatur til badekar kan fås i flere forskellige afskygninger og hos Silvan fører vi et stort sortiment af forskellige armaturer til dit badekar. Skal du have renoveret dit badeværelse eller måske udskifte dit badekar, er det oplagt at få udskiftet armaturet, så det hele fremstår nyt og flot.

Et gammelt og kalket armatur ser hverken pænt ud til dit badekar og det kan være svært og vanskeligt at få det pænt igen. Det kan være direkte nemmere at udskifte det gamle armatur med et nyt armatur til dit badekar. Med det nye badekarsarmatur kan du nemt og hurtigt få skabt nyt liv i dit badeværelse og det vil fremstå lækkert og attraktivt på ingen tid.

Vi har et stort udvalg af armaturer til badekar og du kan med garanti finde et armatur, der passer til dit badekar og dit badeværelse.

Hold dit armatur til badekarret rent og pænt

Dit badekar, også badeværelset især, er et sandt mekka for snavs, skidt og bakterier. Det er derfor vigtigt, at du gør det regelmæssigt rent og sørger for at komme bakterierne til livs.
Især dit armatur har godt af at blive rengjort jævnligt og især for at undgå dannelsen af kalk. Kalken får armaturet til badekarret til at fremstå utiltalende og slidt og det ses hurtigt på badeværelset, hvis armaturet ikke er lækkert.

  1. Sørg altid for at tørre armaturet til badekarret af efter badet. Derned nedsætter du risikoen for, at der dannes kalk på overfladen.

  2. Når du skal fjerne kalkaflejringer på overfladen af armaturet, kan du med rette gøre brug af enten sulfo eller eddikesyre. Syren skal blandes op med vand i forholdet 1 til 3, hvorefter du forsigtigt kan skrubbe med en blød svamp på badekarsarmaturet.

Det hele handler om at forebygge dannelsen af kalk på dit armatur og det er en god idé, at man giver badekarsarmaturet en større rengøringsomgang to til tre gange om året. Hvis du har spørgsmål eller lignende til valget af armatur til dit badekar, kan du med rette besøge din nærmeste Silvan. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med valget af det perfekte badekarsarmatur.