Armaturer til bruser

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find dit nye brusearmatur i Silvan

I Silvan har vi et bredt sortiment af forskellige armaturer til dit badeværelse. Skal du have renoveret dit badeværelse eller måske have lavet et nyt, er det oplagt at få investeret i et nyt og lækkert armatur. Det er især armaturet til din bruser, der er værd at få udskiftet. Ofte skal armaturet i bruseren blot udskiftes og straks synes badeværelset at have fået nyt liv.

Et kalket armatur ser ikke pænt ud og hvis man har forsøgt sig med alverdens kemikalier og rengøringsmidler og stadig ikke kan få det skinnende rent, vil det ofte kunne betale sig at investere i et nyt brusearmatur.

Der findes mange forskellige armaturer og det kan være svært at vælge det rette. Som udgangspunkt skal du sikre sig, at funktionaliteten opfylder dine behov; eksempelvis hvis armaturet skal kunne betjenes af børn. Vores store udvalg af armaturer giver dig både armaturer, der kan bruges til brusekabinen, men vi fører også armaturer, der kan installeres således, at det kan anvendes i bruseren og i badekarret.

Hvis du bor i lejligheder og deler vandrør med resten af opgangen, vil det være fordelagtigt at investere i et armatur, der kan justere temperaturen i forbindelse med tryktab. Dermed sikrer du, at vandet ikke pludselig skifter temperatur og eksempelvis blive meget varmt. Alle vores armaturer er baseret på en række innovative teknologier, der sikrer at du ikke oplever disse temperatursving og samtidig sparer på vandet.

Sådan rengør du dit armatur

Dit badeværelse er ét stort samlingspunkt for snavs og bakterier, hvis du ikke gør regelmæssigt rent. Især dit armatur har godt af at blive rengjort jævnligt, da du dermed undgår dannelsen af kalk. Du kan med rette tørre dit armatur af hver gang, du har været i bad. Så nedsætter du risikoen for kalkdannelse betydeligt og dit armatur fremstår pænt og nydeligt.

Kalkindholdet i vandet varierer efter, hvor i landet man bor og det er som oftest inde i byen, at vandet er hårdest. Hvis du skal fjerne kalk fra dit armatur, anbefaler vi at du benytter enten eddikesyre eller sulfo, der er blandet op med vand. Syren skal fortyndet i forholdet 1 til 3, hvorefter du forsigtigt skal skrubbe med en blød svamp på armaturet.

Hvis du har spørgsmål til valg af armatur eller ønsker hjælp og rådgivning til dig badeværelsesarmatur, kan du med rette besøge din nærmeste Silvan. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig.