Brusehoveder

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Brusehoveder i høj kvalitet

I Silvan har vi et bredt og lækkert sortiment af håndbrusere, hvor du finder håndbrusere med forskellige funktioner og i diverse former og farver. Du kan eksempelvis få en håndbruser med en antikalk-funktion, hvor du nemt og hurtigt kan fjerne kalken af, så du ikke skal kæmpe forgæves.

En lækker og behagelig håndbruser er prikken over i’et på badeværelset og den kan være forskellen mellem succes eller fiasko på badeværelset. En tilkalket, slidt og beskidt håndbruser er aldrig indbydende, hvorimod en ny, ren og lækker håndbruser kan gøre enhver badetid til en fantastisk oplevelse.

Der er mange håndbrusere, der giver dig muligheden for at indstille stråletypen, hvor du eksempelvis kan få en massagestråle eller få en håndbruser med en vandsparer.

Vi fører håndbrusere fra velkendte og anerkendte mærker såsom Hansgrohe, Grohe, Adora og Desá.

Find den rette håndbruser til dine behov

Morgenbadet er et fast og bekvemmeligt ritual for mange og derfor er både brusekabinen og bruseren ekstremt vigtig. De skal både være rene men ligeledes kunne afgive den korrekte mængde vand, så det føles behageligt og lækkert. Det er derfor vigtigt at finde en håndbruser, der passer til dine behov.

Når du skal finde og vælge den perfekte håndbruser, skal du både tænke på funktionaliteten og din økonomi men ligeledes om håndbruseren passer ind til dit badeværelse.

Æstetisk og indretningsmæssigt skal håndbruseren passe sammen med resten af badeværelset, så den ikke fremstår malplaceret og klodset, men derimod lækker og tillokkende.

Hvis du har et badeværelse med mange runde former og bløde kanter vil det virke mærkeligt med en stor, klodset og firkantet håndbruser. Den vil ofte virke for dominerende, hvorimod den vil passe perfekt ind i et mere minimalistisk bad.

Ligesom resten af dit bad skal du også vedligeholde og rengøre din håndbruser, så du kan beholde det lækre design og den høje funktionalitet. I badet er det især kalk, snavs og bakterier, der er den store fjende, så du bør derfor gøre alt for at undgå kalk på din håndbruser.

Her kan du eksempelvis gøre brug af husholdningseddike eller kalkfjerner og sørge for at lægge håndbruseren med brusehovedet i en balje med husholdningseddike eller eddikesyre, så du hurtigt og nemt kan fjerne kalkaflejringer. Hvis du sørger for at tørre din håndbruser af efter badet, minimerer du risikoen for dannelsen af kalkaflejringer og den fremstår både lækker og holder længere.

Hvis du har spørgsmål til valget af den perfekte håndbruser, kan du med rette besøge din nærmeste Silvan. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan få den perfekte håndbruser.