Bundventiler

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find den rette bundventil til din vask

I Silvan har vi et stort udvalg af bundventiler i forskellige former, farver og materialer, så du med garanti kan finde en bundventil, der passer perfekt til din håndvask. Med den rette bundventil sikrer du, at din håndvask altid fremstår lækker og tiltalende.

Bundventilen bliver sjældent tilskrevet en vigtig tanke til at starte med, men den har ofte en større betydning end de fleste tror. En blank og flot bundventil udstråler både ordentlighed og lækker hygiejne. Derimod udstråler en grå, snavset og tilkalket bundventil det modsatte og den kan være besværlig at rengøre. En bundventil kan dog nemt og hurtigt udskiftes og der findes flere forskellige typer af bundventiler:

Push-Open ventilen
- Løft-op ventilen
- Den klassiske gummiprop

Push-open bundventil

En push-open bundventil bliver mere og mere populær og det skyldes i særdeleshed det enkle og simple brug. Al mekanikken er blevet indbygget i selve bundventilen med sin push-open-funktion og du skal hverken bruge kæder eller trækstænger.

For at bruge en push-open bundventil skal du blot trykke på den for at blokere afløbet og herefter fylde vasken og herefter trykke på den igen, når vasken skal tømmes for vand. De er nemme at anvende og du behøver derfor hverken at tænke på trækstænger, der skal justeres eller kæder, der bliver slidte.

Løft-op bundventil

En løft-op bundventil er den mest klassiske bundventil, der findes. Den fungerer ved at stangen bagved armaturet styrer bundventilen. Når du løfter op i stangen, bliver bundventilen sænket og afløbet bliver lukket og vasken kan fyldes.

Når vasken skal tømmes, skal stangen blot trykkes ned og bundproppen bliver herefter løftet og vandet kan komme ud.

Den klassiske gummiprop bundventil

Den er klassisk, velkendt og velfungerende. Den klassiske gummiprop-bundventil består ganske enkelt af en gummiprop med en metalkæde for enden. Hvis vasken skal fyldes op, skal proppen blot sættes i og hvis vasken skal tømmes, kan man blot fjerne gummiproppen igen.

Det er en klassisk men ikke særlig elegant bundventil og den ses sjældent i butikkerne.

Vores store udvalg af forskellige bundventiler gør det muligt for dig at finde den bundventil, der passer perfekt til dig og din håndvask. Har du spørgsmål vedrørende valget af bundventiler, kan du med rette besøge din lokale Silvan. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med valget af bundventiler og håndvaske.