Badartikler

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se vores udvalg af badartikler og tilbehør til badeværelset

For at få den fuldendte badoplevelse er det en god idé at tilføje badartikler og andet tilbehør til badeværelset. Det er både til personlig pleje og til at holde badeværelset ved lige. Vi sælger bl.a. gulvskrabere og bruseskrabere, så du kan fjerne vandet fra brusekabinen efter bad. Derudover sælger vi tilbehør som badestole og badebørster, så du kan rense din krop og gå komfortabelt i bad. Hvis du gerne vil holde øje med din vægt i ny og næ, kan du også finde badevægte i vores sortiment. Orienter dig i vores udvalg her på siden og lad dig inspirere.

Leder du efter andet til dit badeværelse, har vi et stort udvalg hos Silvan. F.eks. har vi mange forskellige badmøbelsæt, så du kan få de badeværelsesmøbler, du drømmer om. Er du mere på udkig efter et nyt badeværelsesskab, kan du også finde det i vores sortiment, ligesom vi også har pedalspande. Muligvis kan det være, at du vil have en ny bademåtte til dit badeværelset, så du kan få tørre fødder. Se vores udvalg for at blive inspireret til, hvordan du kan indrette dit badeværelse i din helt egen personlige stil. Vi har mange produkter i forskellige materialer, størrelser og design.

Hvilken badevægt skal du vælge?

Det er rart at have en badevægt, hvis du lige skal holde øje med, hvor meget du vejer. Silvan har flere badevægte, som har forskellige funktioner. Du kan vælge den helt simple mekaniske badevægt, hvor du kan se din vægt på en måleskala med nål. Fordelen ved en mekanisk badevægt er, at du er fri for at skifte batterier på den, da den ikke er afhængig af strøm. Vi har også digitale badevægte, hvor du ser din vægt på et display. Vær opmærksom på, at vægtene kan holde til forskellige belastninger. Typisk ligger den maksimale belastning et sted ml. 120-180 kg.

Vi har endda også badevægte med kropsanalyse. Kropsanalysen måler procenten af fedt, vand, muskler og knogler i kroppen. Andre personvægte kan måle BMI. Disse tal er meget brugbare, da du så kan finde ud af, hvordan din krops sundhedstilstand er. Kropsvægten er nemlig kun én faktor, der er vigtig at holde øje med. Fedt- og muskelprocenten i kroppen er også en vigtig indikator på, hvor sund din krop er. Nogle af vægtene med kropsanalyse har en Bluetooth-funktion, så du kan forbinde badevægten med en app på mobilen. Så kan du holde øje med din krops udvikling.

Hvorfor bør du bruge en gulvskraber efter bad?

Når du har været i bad, vil der ofte efterlade sig en masse vand over det hele. Især hvis du ikke har en lukket brusekabine, kan der sprede sig vand over hele badeværelset. Det er en meget god idé at bruge en bruseskraber til at fjerne vandet på gulvet og væggene. Hvis du ikke fjerner vandet, kan der nemlig hurtigt ophobe sig en masse vand på gulvet, som gør det glat. Et andet problem er, at vandet kan afgive kalk til fliserne, der kan være svært at fjerne. Det er dermed med til at bekæmpe kalk i badeværelset, hvis du sørger for at skrabe vandet væk efter bad.

Badskrabere kommer i mange størrelser og design. Design er måske ikke det første, som du tænker på, når du skal købe en badskraber. Men faktisk kan en flot badskraber ligefrem pynte på dit badeværelse. Vi har f.eks. badskrabere i børstet stål, der er en skøn tilføjelse. Flere af bruseskraberne i stål kommer endda med vægholdere, så du kan hænge skraberen på væggen, når du ikke bruger den. Nogle af vægholderne kan monteres via vakuumtryk, så de er nemme at opsætte og tage ned igen. Vi har dog også de helt klassiske bruseskrabere af plastik, som har en indbygget ring til ophængning.

Hvad kan du bruge en badestol og badebørste til?

Hvis du er bange for at glide i badet, eller hvis du synes, det er hårdt at stå op, kan du købe en badestol. En badestol gør, at du kan gå sikkert i bad, også hvis du er begyndt at blive lidt mere usikker på benene. Som supplement eller alternativ kan du vælge et badekarsgreb. Du kan holde i grebet, mens du går i bad, hvis du gerne vil have lidt ekstra sikkerhed. Sørg for at vælge et badekarsgreb, som passer til designet i dit badeværelse – vi har både med kromfinish og i hvid farve.

Vil du have bedre badeoplevelse, bør du købe en badebørste. En badebørste gør, at du bliver endnu mere ren, end hvis du bare bruger sæbe, når du går i bad. Da det også kan være svært at nå hele kroppen under badning, er det en stor fordel at bruge en badebørste. Så når du alle områder af kroppen – eksempelvis din ryg og lænd. Vores badebørster er både i lange og korte versioner. De er lavet i flot, lyst træ og har naturfibre som børstehår. Børsterne har et smart hængsel for enden, så du kan hænge dem op, når du er færdig med at bruge dem.