Badehjælpemidler

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se vores hjælpemidler til bad

Har du brug for ekstra støtte, når du er i bad? Det kan være, at balanceevnen og benene ikke er helt så gode, som de engang var. Det kan også være, at en skade gør, at det midlertidigt er nødvendigt at have støtte, når du er i bad. Gulvet i badet kan hurtigt blive glat, og derfor er det vigtigt, at du tænker på sikkerheden, hvis du har brug for ekstra støtte. Hos Silvan forhandler vi flere forskellige typer af badehjælpemidler. Vi har bl.a. støttegreb og badestole i vores sortiment, som kan forbedre sikkerheden i badet.

Vi har også et stort udvalg af badekar og brusekabiner, hvis du gerne vil forny badeværelset. Eksempelvis kan du købe en ny brusekabine, hvis det er tid til at udskifte den gamle. Du kan også finde brusevægge og brusedøre, der er et godt alternativ til en brusekabine. Hvis du køber en lukket brusekabine eller brusevægge, er der også den fordel, at vandet bliver holdt inden for kabinen. Dermed skvulper der ikke vand over hele badeværelset, hvilket kan gøre gulvet glat. Det kan altså også optimere sikkerheden, hvis du sørger for at købe det rigtige brusehjørne.

Få hjælp i badet af støttegreb og badestol

En måde at optimere sikkerheden i bruseområdet er med et støttegreb. Et støttegreb – der også kan kaldes badekarsgreb – gør, at du kan få ekstra støtte, når du er i bad. Du kan både bruge det i brusekabinen, badekarret og andre steder, hvor du har brug for at kunne holde fast. Det kan være en god idé at montere flere støttegreb, hvis du også har brug for støtte, når du bevæger dig rundt. Et støttegreb kan enten monteres med skruer eller med en særlig montagelim, som vi også forhandler. Hvis du skruer den fast, skal du være opmærksom på, at fliser er en speciel vægtype, som det kan være svært at skrue i. Derfor kan det være en fordel at få hjælp fra folk, der har ekspertise og erfaring med at skrue i fliser på et badeværelse.

Har du udfordringer med at stå op, mens du tager bad, kan du overveje en badestol. Du kan også bruge en badestol, hvis du har et lille barn, som skal have et brusebad. Du kan ikke bare bruge en almindelig stol til badet, da du skal bruge en særlig stol, som kan holde til det våde miljø i badet. Desuden har en badestol skridsikre gummifødder, der gør, at den kan stå sikkert og stabilt i badet (det veksler dog fra produkt til produkt, hvilke fødder stolen har). Du kan vælge mellem forskellige typer af badestole, hvor du med nogle har mulighed for at tilpasse højden. Bæreevnen ligger typisk et sted ml. 110-150 kg.

Se også vores andet badeværelsestilbehør

Hos Silvan forhandler vi også mange andre former for badeværelsestilbehør. Vi har bl.a. skridsikre bådemåtter, der i høj grad kan optimere sikkerheden på det våde bruseområde. En skridsikker bademåtte har sugekopper på bagsiden, som gør, at den sidder bedre fast på gulvet. Vil du derfor gerne undgå et alt for glat gulv, er en skridsikker bademåtte en god løsning. Du kan også lægge en almindelig bademåtte uden for brusekabinen, hvor du kan tørre din fødder efter badet. Det gør, at fødderne ikke er så våde, så du står mere sikkert. Se i vores udvalg og find den vare, som du har behov for.

Når du bestiller en vare hos Silvan, har du flere forskellige muligheder for levering. Du kan bestille den til afhentning hos en Silvan-butik via ”Click-and-collect” – det kræver dog, at butikken har varen på lager. Derudover har du også mulighed for at få tilsendt varen med pakkelevering. Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvilke leveringsmuligheder der er. Derfor skal du altid se under det enkelte produkt, hvis du vil vide, hvordan du kan bestille varen. Du er naturligvis altid velkommen til at besøge en af vores Silvan-butikker, hvor du også kan se vores udvalg inden for produkter til badeværelset.