Bruseopbevaring

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Badeværelseshylder skaber orden og plads på dit badeværelse

Badeværelset er et rum, hvor du ofte har en masse ting stående over det hele. Det er alt lige fra tandbørster til tandpasta til personlig pleje, og hvad du nu ellers bruger til hverdag på toilettet. Men hvordan skal du få orden i alle disse sager? Her er badeværelseshylder en rigtig god løsning. Du kan bruge hylder til badeværelset til at organisere dine genstande i rummet, så de ikke ligger hulter til bulter over det hele. På denne måde vil badeværelset fremstå meget mere ordentligt, og du vil også hurtigt kunne finde det, du leder efter på badeværelset.

Vil du gerne have endnu flere opbevaringsmuligheder på dit badeværelse? Så bør du se i vores udvalg af badmøbelsæt og badeværelsesskabe. I så fald kan du få plads til alt i badeværelset, som du har behov for til dagligdagen. Eksempelvis kan du opbevare dine håndklæder og toiletruller gemt væk bag en låge. Mens badeværelseshylder er fremragende til at opbevare småting, som du hurtigt skal have fat i til hverdag, er skabe nødvendige til generel opbevaring. Fordelen ved et badmøbelsæt er i øvrigt, at du får en samlet løsning, hvor du både kan få en håndvask, et spejl og et skab i samme møbel.

Hvilke hylder til badeværelset skal du vælge?

Hvilke hylder, du skal vælge til badeværelset, afhænger af, hvor du skal bruge dem. Du skal have forskellige badeværelseshylder, alt efter om de skal være i brusenichen, ved håndvasken eller toilettet. Derudover bør du overveje, hvilken størrelse hylder du leder efter. Skal du have plads til en masse ting, eller er det bare en tandbørste og tandpasta? I første tilfælde skal du have en større hylde, mens du i det andet tilfælde fint kan klare dig med en lille hylde. Ud over dette skal du naturligvis også finde en hylde, som passer ind i stilen på dit badeværelse.

Hjørnehylder til bad

Hjørnehylder til bad er supergode til at opbevare alt det, som du bruger, når du er i bad. Det er f.eks. shampoo, conditioner, badesvampe, og hvad der ellers er nødvendigt i baderutinerne. Du kan finde forskellige former for hjørnehylder i vores sortiment – lige fra et helt hyldesystem med mange hylder til en enkelt hylde. Desuden kommer hjørnehylder i mange look og farver, så du kan finde den hylde, som passer ind i dit badeværelse. Bl.a. har vi hylder i hvid, sort og blankt krom. Find derfor en hjørnehylde, der passer ind på dit badeværelse – både størrelses- og designmæssigt.

Brusehylder

En brusehylde bruger du også i brusekabinen. Forskellen er, at den ikke skal placeres i hjørnet, men i stedet skal hænge på brusearmaturet med en krog. Det er utroligt smart at købe en bruseholder, hvis du gerne vil have en badeværelseshylde, som du hurtigt kan opsætte. Du behøver slet ikke at bore og skrue, når du skal montere den. Hvis du derfor er ved at være træt af at skulle bøje dig, hver gang du skal bruge shampoo, bør du vælge en brusehylde. Det giver dig også langt bedre mulighed for at få orden i din bruseniche.

Sådan monterer du badeværelseshylder

Montering af badeværelseshylder kan ordnes på mange måder. Der er selvfølgelig den helt klassiske metode, hvor du skal montere den med skruer og dybler. Ulempen ved denne type af montering er, at den er ret besværlig. Fordelen er så, at den sidder rigtig godt fast. Vil du gerne undgå at skulle bore og skrue, findes der heldigvis alternative former for montering. En metode er at montere med en teleskopstang, som nogle hjørnehylder kommer med. Her skal du blot sætte stangen i spænd i et hjørne i loftet og gulvet, hvorefter hylden er klar til brug. Det er en yderst nem og hurtig form for montering.

En anden form for montering, der bliver mere og mere populær, er med en holder med vakuum. Der er mange fordele ved denne type holder. Først og fremmest slipper du for al bøvlet med at skulle bore i væggene på badeværelset. Det er nemlig meget besværligt at skulle bore i fliser. Derudover kan du lynhurtigt opsætte hylden – også hvis du ikke har de store gør-det-selv-evner. Når du ikke længere vil have hylden oppe, kan du lige så hurtigt tage den ned igen. Du kan også købe en holder med vakuum til ophæng i badeværelset som tilbehør, hvis du vil have en ekstra.

Se i vores udvalg af badeværelsestilbehør

Leder du efter andet tilbehør til dit badeværelse? Så bør du kigge i vores badeværelsestilbehør. Det kan f.eks. være, at du gerne vil købe et nyt badeforhæng. Med et badeforhæng kan du afskærme din bruseniche eller dit badekar, så der ikke ryger vand ud over det hele. I vores udvalg kan du desuden finde brusestænger, så du kan få bruseforhænget op. Håndklædekroge er fremragende til at skabe orden i badeværelset, da du er fri for, at håndklæderne er kastet over det hele på gulvet. Vi har også håndklædestænger, hvor håndklæderne har bedre mulighed for at få luft og derfor tørre. Til opbevaring af toiletruller har vi toiletrulleholdere.

Du kan enten vælge at købe dine varer online og få dem tilsendt eller at afhente dem i vores butik. Under den enkelte vare kan du se, om du kan bestille den til afhentning i din lokale Silvan via Click & Collect. Du kan også se, om vi har varen på lager lige nu. Hvis du gerne vil se vores udvalg af tilbehør til badeværelset eller VVS, kan du også besøge en af vores butikker rundt om i landet. Her kan du få vejledning fra vores personale, så du kan finde det tilbehør, du er på udkig efter.