Bruseskraber

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Med en bruseskraber kan du fjerne vandet fra badeværelsets overflader

Efter du har været i bad, kan der samle sig vand på brusevægge og gulve. Det er en god idé at fjerne dette vand, da der f.eks. kan komme kalkaflejringer fra vandet. Især hvis du bor i områder, hvor der er meget kalk i vandet, bør du skrabe vandet væk efter bad. Derfor er en bruseskraber nødvendig på de fleste badeværelser. Hvis du placerer den ved siden af badet, kan du gøre det til en vane at skrabe vandet væk, hver gang du har været i bad. På denne side kan du finde et stort udvalg af badskrabere.

Du kan holde badeværelsets overflader pæne og rene på forskellige måder. At bruge en badskraber hver gang efter bad er en god start, da du på denne måde kan undgå de værste kalkaflejringer. Dog vil der ofte alligevel opstå kalk og andet skidt på fliserne, da der typisk vil være lidt vand på væggene. Her kan du bruge forskellige former for rengøringsmidler og kalkfjernere, der kan bekæmpe kalken. Vi har bl.a. særlige kalkfjernere til badeværelser, som er effektive til at bekæmpe kalk. Undersøg dog altid, om de konkrete fliser kan tåle rengøringsmidlet, før du påfører det.

Hvilken skraber til badeværelse skal du vælge?

Skrabere til badeværelset findes i mange forskellige udgaver og design. Der er den billige bruseskraber, som fint kan klare opgaven med at skrabe vandet væk fra overflader, men som ikke har helt den samme kvalitet som de dyrere udgaver. Hvis designet har en stor betydning for dig, har vi også flotte badskrabere – f.eks. forhandler vi skrabere i eksklusivt design og materialer som krom. Hvis du har et badeværelse i flot design, kan en eksklusiv skraber give det sidste, så det fremstår lækkert. Sørg for at finde en skraber, som passer til stilen på dit badeværelse.

En anden type af skraber til badeværelset, som du kan overveje, er en bruseskraber med vægholder. Det giver en smuk finish, når en skraber hænger på væggen, og du ved altid, hvor du har skraberen. Dermed er du også fri for, at skraberen ligger på gulvet eller en hylde og flyder. Har du en lidt dyrere badskraber, og vil du gerne undgå at skulle købe en helt ny, når gummilisten skal udskiftes, kan du købe nye gummilister til visse produkter. Det gør altså, at du kan spare penge, når du kun behøver at udskifte listen.

Se også vores andet badeværelsestilbehør

Hos Silvan forhandler vi også meget andet badeværelsestilbehør. Du finder bl.a. badeforhæng, som du kan bruge til at dække for bruseområdet, så der ikke sprøjter vand over det hele. Hvis du har et åbent bruseområde, er et badeforhæng næsten uundværligt, da der ellers vil sjaske med vand over det hele fra bruseren. Vi har mange forskellige bruseforhæng med forskellige mønstre og størrelser. Køber du et badeforhæng, skal du også have en stang at hænge den op i – derfor skal du også huske at købe en brusestang. Du kan finde mange forskellige brusestænger til både hjørner og mellem vægge.

Har du brug for ekstra sikkerhed i badet, kan det være, at du har brug for støttegreb og badestole. Det gør, at du kan stå mere stabilt i badet – det er især godt, hvis du har svært ved at holde balancen, eller hvis du ikke har så meget styrke i benene. På samme måde kan du også tilføje bademåtter til badeværelset. Det gør, at du kan stå mere stabilt i badet, og du kan tørre fødderne, efter at du har været i bad. Med en bademåtte kan også begrænse mængden af vand, der spredes rundt på gulvet.