Håndklædeholdere & -kroge

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab orden på badeværelset med håndklædestænger og håndklædekroge

Håndklæder kan hurtigt komme til at ligge over det hele på badeværelset, hvis du ikke har håndklædeholdere. Mange har en tendens til at kaste håndklædet på gulvet, efter de har været i bad, og lade det tørre der. Det er bare hverken godt for håndklædet eller gulvet, da håndklædet vil have svært ved at tørre ordentligt. Derudover kan det også hurtigt udvikle sig til en bakteriebombe, hvis håndklædet ligger på et beskidt gulv og ikke bliver ordentligt tørt. Det kan komme til at lugte jordslået og muggent, da den konstante fugt giver perfekte forhold for bakterierne.

Hos Silvan har vi et stort udvalg af håndklædestænger og håndklædekroge, hvor du kan sætte dine håndklæder. Så kan du få mulighed for at opbevare dine håndklæder, så de kan få godt med luft og dermed tørre hurtigere og bedre. Du får også meget mere orden og plads på badeværelset, når der ikke ligger håndklæder over det hele. Vil du gerne have helt tørre, lune håndklæder, kan du se vores udvalg af håndklædetørrere. På denne måde kan du hurtigt og effektivt få tørre håndklæder, da varmen i håndklædetørrerne efterlader håndklæderne helt tørre og lækre.

Hvilke håndklædekroge skal du vælge?

Håndklædekroge er en klassiker, når det kommer til håndklædeholdere. Kroge fylder ikke meget, så du kan hurtigt få plads til mange håndklæder i badeværelset. Især er håndklædekroge rigtig gode til gæstetoiletter. De er også gode som et supplement til en håndklædestang på badeværelset. Et andet godt supplement til håndklædekroge er et badeværelsesskab. I badeværelsesskabe kan du opbevare de rene håndklæder, så de ikke bliver våde eller beskidte. Det giver også en langt bedre orden på badeværelset, hvis håndklæder er opbevaret i et skab. Har du brug for andre former for opbevaring til håndklæder eller andet badeværelsestilbehør, kan du se vores udvalg af badeværelseshylder.

Enkeltstående håndklædekroge

Håndklædekroge med plads til et enkelt håndklæde kommer i mange former og materialer. Derfor skal du vælge en håndklædekrog, som passer til stilen på badeværelset. Vi har krogene i materialer og overflader som plastik, stål, blankt krom og messing. Desuden har vi dem i sorte og hvide farver. Når du skal finde de rigtige håndklædekroge, kan du finde kroge, som passer til håndvaskarmaturet – f.eks. kroge og armatur i messing. En anden smart løsning er at vælge en dobbelthåndklædekrog med plads til to håndklæder på en krog. I så fald kan du få plads til mange flere håndklæder på mindre plads.

Knagerække

Har du en helt masse håndklæder, som du skal opbevare, kan du vælge en knagerække til dem. Ligesom med vores håndklædekroge kommer vores knagerækker i mange størrelser, materialer og design. De kan holde fra 2-4 håndklæder. Materialerne er bl.a. messing, blankt og mat krom samt en mat sort farve. Du kan også købe en mere prisvenlig knagerække i plastik. Det kan godt være, at du måske ikke tillægger en knagerække på badeværelset en særlig stor betydning i indretningen af rummet. Men faktisk har en knagerække stor betydning for, hvordan badeværelset tager sig ud, så sørg for at vælge knagerækken med omhu.

Hvilke håndklædestænger skal du vælge?

Der er mange fordele ved håndklædestænger. Sammenlignet med håndklædekroge kan håndklæder tørre meget hurtigere på håndklædestænger. Det skyldes, at de får mere luft, når de hænger på håndklædestangen, end hvis de er foldet sammen, som når de hænger på krogen. Hvis du bruger et håndklæde til at tørre dig efter bad, er en håndklædestang altså klart at foretrække. Du kan sagtens både have en håndklædestang og håndklædekroge. Således kan du bruge stangen til badehåndklæderne og krogene til håndklæder til at tørre hænderne med. Håndklædestængerne kommer i mange forskellige størrelser, materialer og typer. Vælg en, som lever op til dine behov.

Enkelt- eller dobbelthåndklædestang

Håndklædestænger kommer enten som enkelt- eller dobbelthåndklædestænger. En enkelthåndklædestang har en stang, som du kan hænge dine håndklæder på. Med en dobbelthåndklædestang har du to stænger, så du har altså ekstra plads til flere håndklæder. Du kan finde håndklædestængerne i materialer som messing og stål. De kommer i flere forskellige overflader og farver – eksempelvis blankt og mat krom, mat sort og børstet stål. Du kan med fordel vælge en håndklædestang, som passer til stilen på badeværelset. Har du også håndklædekroge, kan det skabe en flot helhed i rummet, hvis krogene og stangen er i samme finish og design.

Svingbar håndklædestang

En svingbar håndklædestang er en helt særlig form for håndklædestang. Den er kendetegnet ved at have svingbare arme, som du kan hænge håndklæderne på. Det er en fordel, da du kan give de enkelte håndklæder mere luft og plads. Derfor kan de hurtigere tørre, end hvis du hænger dem tæt op ad hinanden. Når du ikke tørrer håndklæderne, kan du slå armene ind, så stangen ikke fylder så meget. Vores svingbare håndklædestænger har enten to eller tre arme, som du kan hænge håndklæderne på. De kommer enten i et stilfuldt stållook eller med en flot sort farve.

Sådan opsætter du håndklædestænger eller håndklædekroge

Du kan opsætte håndklædekroge og -stænger på forskellige måder. Vil du opsætte det simpelt, kan du købe en selvklæbende krog. Til selvklæbende kroge behøver du hverken værktøj eller skruer, da du bare skal montere dem ved at klæbe dem på væggen. En endnu mere enkel monteringsmetode er kroge med sugekopper, som du monterer ved at presse dem på væggen. Derudover er der mange stænger og kroge, som du monterer ved at bore og skrue dem fast i væggen. Det er en holdbar form for montering, som dog også kræver lidt mere arbejde, håndværkersnilde og værktøj.

Nogle former for stænger, knagerækker og kroge kan du også opsætte med særlige former for monteringstape. Det er en meget stærk form for tape, der bl.a. kommer fra Tesa. Du skal dog lige undersøge, om overfladen på badeværelset passer til den specifikke form for tape. Når du har fundet den håndklædeholder, som passer til dine behov, kan du bestille den til enten levering til hjemmet eller Click & Collect. Du kan også se, om den er på lager i din lokale Silvan. Du er også velkommen til at besøge Silvan, hvis du vil lade dig inspirere til indretningen af dit badeværelse.