Håndklædeholdere & -kroge

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab orden på badeværelset med ophæng og kroge

Hos Silvan har vi et stort og bredt sortiment af både håndklædeholdere og kroge, så du kan holde styr på dine håndklæder. Med de rette håndklædeholdere og kroge har du ikke blot en praktisk opbevaring af dine håndklæder, men ligeledes en meget stilren opbevaring. Du kan finde håndklædeholdere og kroge, der enten fremstår næsten usynlige på badeværelset, så du ikke lægger mærke til dem eller investere i en håndeklædeholder, der fungerer som en dominerende og attraktiv installation på badeværelset.

Håndklædeholdere og kroge passer til alle badeværelser

Både håndklædeholdere og kroge passer til alle badeværelser, om du har lidt eller meget plads. Der er altid plads til en krog, knagerække eller en håndklædeholder. Det store udvalg af håndklædeholdere giver dig fantastiske muligheder for at finde netop den stil og form, der passer til din stil og dine behov.

En håndklædeholder kan beskrives som en smart, praktisk og flot løsning til opbevaringen. Håndklædeholderen sikrer at håndklædet bliver bredt ud på eksempelvis stangen, hvilket bevirker en hurtigere tørretid. Derudover minimerer en håndklædeholder i stangformat ligeledes også bakterier i at formere sig på håndklædet, da det tørrer hurtigere og forringer bakteriernes trivselsvilkår. Når du skal investere i en håndklædeholdet eller en håndklædestang skal du sikre dig, at størrelsen på håndeklædestangen passer til dine håndklæder. Ikke nok med at det ser pænere ud, så tørrer håndklædet ligeledes hurtigere fremfor hvis håndklædet buler i enderne og dermed ligger i flere lag.

Med de klassiske håndklædekroge sikrer du, at du både bibeholder en masse plads og luft på badeværelset samtidig med, at du opnår en plads til dine håndklæder. Kroge til håndklæder har eksisteret i årtier og det fungerer perfekt. Håndklæderne hænger frit tilgængelige og, især hvis håndklæderne er valgt på baggrund af det æstetiske, vil deres placering på badeværelse løfte rummet og fungere som et kunststykke.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning til håndklædeholdere eller håndklædekroge, kan du med rette besøge din lokale Silvan. Vores dygtige og smilende medarbejdere er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får skabt det bedste badeværelse.