Pedalspande

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor skal du vælge en pedalspand som skraldespand?

En pedalspand er det helt rette valg, hvis du gerne vil have en praktisk, hygiejnisk og lugtfri skraldespand. Der er nemlig mange fordele ved en pedalspand. F.eks. er den utroligt nem at åbne, da du bare skal træde på spandens pedal for at åbne låget. Hvis du har hænderne fulde, kan du derfor hurtigt og nemt komme af med skraldet, uden at du skal fumle med låget. Ud over at det er nemt at åbne pedalspanden, så er den også hygiejnisk, da du er fri for at være i direkte kontakt med skraldespanden med hænderne. Samtidig er en pedalspand stort set lugtfri, da låget gør, at lugten fra skraldet bliver holdt inde.

Hos Silvan har vi et stort udvalg af pedalspande. Vi har dem i mange størrelser og design, så det handler om, at du skal finde en, som passer til dine behov. Selvom de fleste nok ikke har de store overvejelser om designet på en toiletspand, så har den faktisk en betydning for indretningen af badeværelset. Derfor er det vigtigt, at du finder en pedalspand, som passer til indretningen og farverne på badeværelset. Derudover skal du også finde den størrelse på pedalspanden, som passer dig bedst. Se i vores udvalg og bliv inspireret, så du kan få et flot og stilfuldt badeværelse.

Hvilken toiletspand skal du vælge?

I vores store sortiment af pedalspande finder du et væld af farver og størrelser. Du kan både finde den lille neutrale toiletspand, som du kan gemme væk bag toilettet. Modsat kan du også finde pedalspande, der tilføjer kant og stil til badeværelset med flotte farver og lækre materialer. Hvis du gerne vil have en toiletspand, der lukker lydløst, skal du vælge en med ’soft close’. Så behøver du ikke at larme unødvendigt om morgenen, når du lukker for låget. De fleste af toiletspandene kommer med en udtagelig plastikspand, som gør skraldespanden nem at tømme.

Størrelse

Pedalspande kommer i mange forskellige størrelser. Leder du efter en lille pedalspand, som du kan bruge til affald som vatpinde, kontaktlinser, lommetørklæder osv., er en toiletspand på 3 liter et godt valg. Den passer også godt ind på små badeværelser. Til de lidt større behov kan du vælge en toiletspand på 12 liter. Den er f.eks. også god som blespand, da den har godt med plads. Fordelen ved at bruge en pedalspand som blespand er, at de dårlige lugte bliver lukket inde i skraldespanden. Har du brug for en helt stor pedalspand, har vi også en på 30 liter. Den egner sig også godt som skraldespand i køkkenet. Samtidig er den også god, hvis du vil undgå at bøje dig for meget, når du skal smide skrald ud eller tømme skraldespanden.

Design

Designet på en pedalspand er ofte undervurderet. Hvis det ikke betyder så meget for dig, kan du nøjes med en neutral pedalspand i plastik. Prioriterer du til gengæld designet på badeværelset højt, så bør du vælge en toiletspand, som passer ind i rummet. Vi har toiletspande i sort, matsort, hvid og kromlook. Eksempelvis kan du vælge en pedalspand, som passer sammen med farven og designet på armaturerne og bruserne. Du kan også vælge en stor pedalspand i galvaniseret stål, der har en moderne New Yorker-stil. Det giver et urbant udtryk på badeværelset og får det virkelig til at skille sig ud.

Hvor kan du bruge en pedalspand?

Det mest oplagte rum til en pedalspand er badeværelset. Du kan dog sagtens også bruge en pedalspand i andre rum. Især køkkenet er også et godt sted til en pedalspand. Låget på skraldespanden gør nemlig, at der ikke spreder sig en så dårlig lugt fra skraldet i køkkenet. Det er også rart, at du er fri for at åbne for låget til skraldeposen med hænderne, når du har dem fyldt med madaffald. Til køkkenet er det en god idé at vælge en stor pedalspand, som har plads til en masse affald. En lille pedalspand passer ikke så godt til køkkenet, da den for hurtigt vil blive fyldt op med skrald.

Et andet godt sted at bruge en pedalstand er ved siden af puslebordet, hvor den kan fungere som en blespand. Mange pedalspande har godt med plads til bleer, og det hjælper på hygiejnen og lugten fra spanden, at det er muligt at lukke skraldespanden helt til med et låg. En pedalspand kan være aflang og smal, hvilket gør, at almindelige skraldeposer ikke passer så godt ned i den. Derfor kan du hos Silvan finde særlige affaldsposer til pedalspande, der er smalle og aflange. De kommer i mange størrelser, så de passer til de forskellige typer af skraldespande.

Kombiner en toiletspand med andet badeværelsestilbehør

Silvan har et stort udvalg af badeværelsestilbehør. Bl.a. kan du finde bademåtter hos os, som du kan placere på selve badeværelsesgulvet eller i bruseområdet. Vi har også badeværelseshylder, som du kan bruge til at placere alle dine toiletgenstande – eksempelvis krus til tandbørster, shampoo, sæbe, og hvad du ellers ejer. Det og meget andet tilbehør forhandler vi. Tilbehøret kommer i mange farver og design, så du skulle gerne kunne finde noget tilbehør, der passer til stilen og farverne på dit badeværelse Du har altså rig mulighed for at indrette dit badeværelse lige, som du ønsker, hvis du handler hos Silvan.

Du kan under den enkelte vare se, hvilke leveringsmuligheder du har. Derudover kan du se, om vi har varen på lager i din lokale Silvan-butik. Hvis den er det, har du mulighed for at bestille den til Click-and-Collect. En anden leveringsmulighed hos Silvan er at få den tilsendt – enten til din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Naturligvis er du også velkommen til at besøge din lokale Silvan, hvis du foretrækker at se varen, før du køber den. Her vil du også kunne få vejledning fra vores personale, så du ved, hvilken vare som passer bedst til dine behov.