Badmøbelsæt

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af badmøbelsæt til ethvert badeværelse

Når badeværelset skal fornyes, spiller badmøbelsættet en stor rolle. Det er med til at sætte den æstetiske tone i rummet, og så har det naturligvis et væld af praktiske funktioner. Derfor er det også vigtigt, at du finder det helt rette, der passer til både dine behov og din stil. I Silvan finder du et stort udvalg af badmøbelsæt til ethvert badeværelse. Om du har behov for et ganske lille vaskeskab til et lille gæstetoilet, eller det helt store badeværelsesarrangement, finder du masser af muligheder. Se hele udvalget her på siden, og forny rummet med et nyt badmøbelsæt.

Badmøbelsættet er en vigtig del af badeværelsets indretning, det skal kunne mange ting. Først og fremmest skal det opfylde dine opbevaringsbehov. I Silvan finder du mange forskellige møbelsæt til badeværelset, i mange størrelser. Hvis du mangler et vaskekab til det lille gæstetoilet, finder du flere modeller, der blot består af et enkelt skab eller to skuffer. De optager ikke meget plads, men giver stadig den fornødne opbevaringsplads.

Er det husets store badeværelse, der trænger til fornyelse, klarer vi også det. Du finder nemlig også badmøbelsæt på 120 cm i bredden og nogle endda endnu bredere. Også badmøbelsæt med dobbeltvask finder du – så er det slut med at slås om vasken, når tænderne skal børstes om aftenen. Du kan også vælge mange forskellige designs – om du er til klassisk hvid, til minimalistisk højglans, træstruktur eller måske sort, finder du en praktisk opbevaringsløsning til dit badeværelse her.

Vælg de rigtige badeværelsesskabe

Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal vælge nye skabe til badeværelset. Der findes nemlig et hav af muligheder både i design, størrelse og funktioner. Og hvilken type du skal vælge, afhænger naturligvis af rummet og dine behov. Herunder finder du nogle af de ting, der er vigtige at overveje, inden du vælger dit kommende badmøbelsæt.

  • Rummets størrelse og indretningsmuligheder
  • Dit behov for opbevaring
  • Funktionalitet
  • Valg af design og udseende på skabene

Dit valg af badeværelsesmøbler skal naturligvis stemme overens med størrelsen af rummet. Og i Silvan finder du skabe og møbler til enhver størrelse badeværelse, stort som småt. I forlængelse af rummets størrelse, er indretningen også essentiel. Har du f.eks. mulighed for at tilføje et højskab? Er skuffer mest praktiske i forhold til rummet eller måske låger? I forhold til at tilføje noget mere opbevaringsplads, er et badsæt med højskab en rigtig god løsning, hvis pladsen er der. Et højskab optager nemlig ikke meget plads i rummet, men giver god opbevaringsplads til håndklæder, shampoo og lignende.

Funktionaliteten i et badmøbelsæt er måske indlysende. Men der er alligevel et par ting, du bør overveje. Er du mest til skuffer eller skabe? Skal der være indlæg eller sortering i skufferne? Skal der være softclose på skuffer og låger? På de fleste badmøbelsæt er der også tilhørende vask, som fås i forskellige materialer f.eks. porcelæn og komposit – hvert materiale har sine fordele og ulemper, som er værd at have i tankerne. Porcelæn er let at have med at gøre, når det skal gøres rent – til gengæld kan man slå en flig af og ridse overfladen. Komposit giver en smuk, mat overflade, men den kan være en smule mere vanskelig at rengøre.

Det skal jo ikke gå op i praktik det hele – designet på dine badskabe er naturligvis også vigtigt. Mange vælger et design, der passer med de låger man f.eks. har i køkkenet. Det er med til at skabe en helhedsfornemmelse gennem hjemmet. I Silvan finder du et stort udvalg af badmøbler i forskellige designs. Du finder både de mere klassiske skabe i mat hvid med klassiske greb. Du finder også de mere minimalistiske modeller med grebsfrie skuffer og skabe og med en højglans-overflade. Uanset om du er til helt glatte fronter eller fronter med træstruktur, finder du det her. Det vigtigste er, at du vælger et design, der passer til boligen og naturligvis til din smag.

Skab mere opbevaringsplads med de rette skabe

Opbevaring spiller en stor rolle for mange, når det kommer til badeværelsesskabe. De fleste af os vil jo gerne have så meget opbevaringsplads som muligt. Hvis du ikke har så meget opbevaringsplads i resten af hjemmet til håndklæder og den slags, kan det være en god idé at tænke det med, når du vælger skabe til badeværelset. Mange af vores badmøbler fås i flere forskellige størrelser, hvor opbevaringspladsen naturligt varierer. Alt afhængigt af dit behov for opbevaring, kan det variere, om skuffer eller skabe er mest praktisk for dig – uanset, hvad du ønsker, finder du en løsning her.

Husk armatur og spejl

Når du køber et badmøbelsæt i Silvan, følger der ikke armatur med sættet. Til de fleste sæt følger der derudover heller ikke spejl med – der er dog undtagelser. At armatur og spejl ikke følger med, giver dig friheden til at vælge lige netop det håndvaskarmatur og det spejl, der passer bedst til din stil. Du kan altså sammensætte dit sæt, helt som du ønsker – måske har du en bestemt serie af armatur i køkkenet, som du ønsker at fortsætte i badeværelset eller lignende.

Færdigsamlede badmøbelsæt, klar til montering

Langt størstedelen af vores badmøbelsæt kommer færdigsamlede og klar til montering på væggen. Du slipper altså for at skulle bøvle med samlevejledninger, skruer og værktøj – det eneste værktøj, du får brug for, er til montering af skabene på væggen. Det sikrer dig også, at skabene er korrekt samlet fra start, så du får bedst mulig styrke og udnyttelse af dem. Du behøver altså ikke have de store håndværkerfærdigheder for at købe dit nye badmøbelsæt i Silvan.