Badmøbelsæt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få gode opbevaringsmuligheder i badeværelset med et badmøbelsæt og giv dit badmiljø en opfriskning med badeværelsesmøbler for enhver smag. Alle vores badmøbelsæt fås af høj kvalitet og til skarpe priser.

Badmøbelsæt for enhver smag

Gå på opdagelse i vores store udvalg af badmiljøer og badeværelsesmøbler og find det badmøbelsæt, der passer perfekt til indretningen af dit badeværelse. Vi har noget for enhver smag og til ethvert badeværelse, uanset størrelse.

Med vores store udvalg af badmiljøer har du mulighed for at opnå en praktisk og flot indretning af dit badeværelse - endda til lave priser. Står du og skal renovere dit badeværelse, finder du netop alt det, du skal bruge, for at give dit badeværelse en ny opfriskning med badmiljøer til rimelige priser.

Uanset om du indretter et badeværelse med en moderne og minimalistisk stil, eller om du indretter dit badeværelse mere klassisk og romantisk, så har vi i SILVAN et badmøbelsæt der passer til enhver stil. Vælg mellem et badmiljø med eller uden låger, med eller uden vask og mellem mange andre muligheder, der giver masser af opbevaringsplads i dit badeværelse.

Stort udvalg af badmiljøer

Med det rigtige badmiljø danner du rammerne for dit eget personlige badeværelse. I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige badmiljøer med badsæt, skuffer og skabe. Et badeværelse skal først og fremmest være funktionelt, men indretningen bør også have stor betydning for valget af dine badeværelsesmøbler. Med SILVANs forskellige designs indenfor badmiljøer og badmøbelsæt, kan du indrette dit badeværelse, præcis som du ønsker.

Inden du går på udkig efter nye badmiljøer, bør du overveje, hvad der er plads til på dit badeværelse. Er der f.eks. højt nok til loftet til et større badmøbel med masser af opbevaringsplads eller har du mindre plads og bør derfor i stedet fokusere på skuffer og hylder?

Det kan ofte være en fordel, at badmiljøer har både skuffer og skabe, hvis du har plads til det i dit badeværelse. Et badmiljø med dybe skuffer kan nemlig give et bedre overblik, end hvis du vælger et med låger. I de dybe skuffer kan du bl.a. opbevare dine personlige plejeprodukter som shampoo, deodoranter balsam og mange andre produkter, så du har det fulde overblik over dine ting. Et badmøbel med låger kan derimod virke pladsbesparende i forhold til de dybe skuffer. Hvis du har et mindre badeværelse, kan det derfor være en fordel at vælge et hængende badmiljø, da det vil give mere plads og luft i badeværelset.

Derudover er det også en fordel med et skabsmodul, hvis der er små børn i husholdningen, som ikke skal have let adgang til forskellige ting.

Få opbevaringsplads med et badmiljø

Badmiljøer, der indeholder skabe, gør det nemt for dig at gemme dine badeartikler og personlige genstande væk. Skabe kan monteres højt oppe på væggen, hvilket gør det svært for små børn at få fat i forkerte ting. Derudover er skabe nemme og lette at installere samtidig med, at de tjener en vigtig funktion.

I SILVAN har vi mange forskellige badmiljøer med skabe som det centrale element. Du kan også opbevare andre badeartikler i dybe skuffer under vasken, hvor de ikke ses. Fordelen ved skuffer i badmiljøer er, at du nemt kan få et overblik over, hvad der er i dine skuffer.

Det er nemt og hurtigt at rengøre badmiljøer med skabe. Du kan let rengøre de flade overflader med en klud samt med lidt universalrengøring blandet op med vand. Sørg altid for at holde dine badmiljøer rene og fri fra fugt, for at de skal holde i længere

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os eller komme forbi en af vores mange lokale butikker, hvis du har flere spørgsmål til badmøbelsæt og badmiljøer.