Spejle & spejlskabe

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af spejle og spejlskabe

Vi har et væld af forskellige spejle og spejlskabe i forskellige størrelser, former og stilarter, der passer til ethvert behov. Uanset hvor stort et badeværelse du har, har vi derfor et spejl eller spejlskab, der passer til netop dig og din personlige smag. Udover traditionelle spejle kan du også finde spejlskabe både med og uden lys og i forskellige størrelser. Gå på opdagelse i vores store udvalg af spejle og spejlskabe og fuldend dit drømmebadeværelse med et af vores produkter fra førende producenter.

I SILVAN har vi et bredt udvalg af forskellige spejle og spejlskabe til dit badeværelse. Et spejl er et vigtigt element på dit badeværelse, da du som oftest bruger spejlet flere gange om dagen. Med et spejl får du ikke blot et større rum, men du danner også rammerne for et hyggeligt og dekorativt badeværelse. Da du bruger spejlet på daglig basis enten til at lægge makeup, barbere dig eller noget helt andet, er der derfor flere ting, du bør overveje, inden du går ud og køber et nyt spejl eller spejlskab.

For det første skal du overveje størrelsen af dit spejl og derefter måle op, hvor stort et spejl du har reelt plads til. Det er altid rart med et stort spejl på badeværelset, og især hvis man er flere, der skal til om morgenen. Hvis du har pladsen til det, er det endnu mere rart med et spejlskab, der også giver plads til opbevaring af forskellige toiletsager, som du bruger på daglig basis. På den måde kan du også få en mere ryddelig indretning, da du kan gemme dine toiletsager væk i skabet.

I SILVAN har vi både små og store spejle og spejlskab, så du kan få lige præcis dén størrelse, du har brug for. Et spejl med LED belysning kan måske være en løsning for dig, der ønsker noget mere end bare et simpelt spejl.

Med et spejl med LED belysning får du et spejl, hvor du kan se dig selv uden generende skygger er i vejen. Derudover har vi også spejle og spejlskabe uden lys. Denne form er meget typisk for de fleste badeværelser, da mange vælger at få installeret lamper i loftet.

Når du skal montere dit spejl eller spejlskab på badeværelsesvæggen, er det vigtigt at du bruger den rigtige lim. Her anbefaler vi, at du henvender dig til din lokale glarmester.

Gode råd til dit spejl

Spejlet og spejlskabet på dit badeværelse bliver nemt og hurtigt fedtet og utydeligt. Dette skyldes, at luften bliver fugtig, når du går i bad. Ved at sørge for at dit spejl på badeværelset er rent, har du altid et klart spejlbillede.

I SILVAN har vi nogle tips til, hvordan du kan rengøre dit spejl mest effektivt. Der er forskellige rengøringsmidler, som du kan bruge til at holde dit spejl rent med. Vi anbefaler at anvende universalrengøring eller vinduesrens som rengøringsmidler til dit spejl og spejlskab.

Start med at lave en opløsning af universalrengøring og vask spejlet med en blød svamp. Bagefter skraber du glasset rent med en vinduesskraber. Hvis der herefter er streger på spejlet, kan du pudse alle striberne væk med et rent viskestykke. Er der kalkpletter på dit spejl, kan du med fordel anvende lidt eddikesyre sammen med din vinduesrens. Spray blandingen på dit spejl og puds spejlet med et viskestykke. Brug cirkulerende bevægelser for at undgå flere striber på dit spejl. Sørg altid for at have god udluftning, når du arbejder med universalrengøringsmiddel og eddikesyre.

Har du flere spørgsmål til dit spejl og spejlskab, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange lokale butikker.