Brusekabiner & badekar

Alle Brusekabiner & badekar Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Bredt udvalg af brusekabiner og brusevægge

I SILVAN har vi et bredt udvalg af brusekabiner og forskellige former for bruseafskærmning som for eksempel en brusevæg. En brusekabine er en funktionel måde, hvorpå du kan gå i bad. En brusekabine sparer plads og er ideel til lejligheder og mindre badeværelser. Det er aldrig sjovt at skulle skrabe hele gulvet for vand, hver gang man har været i bad, og derfor kan en bruseafskærmning også være løsningen.

Nå du skal vælge din nye brusekabine eller brusevæg, er der flere ting du bør tage stilling til. Som det første skal du afmåle dit badeværelse, for at finde ud af hvor stor en brusekabine eller brusevæg, du har plads til. Herefter skal du beslutte dig for, hvilken model du godt kunne tænke dig. I dag kan man få brusekabiner i et hav af forskellige udgaver og designs, så der er mange muligheder for, at få en brusekabine du bliver glad for. I SILVAN har vi mange forskellige brusekabiner, der både byder på høj funktionalitet samtidig med, at de er moderne og nemme at montere. Har du begrænset plads på badeværelset, kan du få en brusekabine med glide døre eller døre der kan lukkes indad, så du på den måde kan spare plads på badeværelset.

En brusevæg kan være en rigtig god løsning, hvis du har et badekar på dit badeværelse. En brusevæg kan være med til afskærme for vandet når du er i bad, så du ikke ender med at skulle tørre hele badeværelset af. Vores udvalg af bruseafskærmning er fremstillet af holdbart materiale samtidig med, at det er nemt at gøre rent. På den måde kan du beholde din brusevæg i mange år.

Hold din brusekabine ren

Badeværelset kan være et mekka for skidt og bakterier, og det er derfor vigtigt at der bliver gjort rent regelmæssigt. Især i badet er der stor risiko for, at der dannes kalk, som kan være svært at komme af med. Der er flere forskellige ting du kan gøre for at holde kalken væk og holde din brusekabine ren. Vi anbefaler altid at tørre din brusekabine af, hver gang du har været i bad. På den måde fjerner du overskydende vand, og nedsætter chancen for kalkdannelse. Det handler om forebyggelse, og hvis hele familien jævnligt går i bad, skal alle tørre grundigt af efter sig selv hver gang.

Når du skal rengøre din brusekabine eller brusevæg, kan du anvende eddikesyre blandet med vand i forholdet 1 til 3. Har du genstridig kalk i din brusekabine, skal du væde et stykke toiletpapir i eddike, og lade det sidde på kalkbelægningen natten over. Næste dag kan du fjerne kalken med en blød svamp.

Har du flere spørgsmål til brusevægge og brusekabiner, er du velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.