Brusekabiner & badekar

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find et stort udvalg af badekar, brusevægge, brusedøre og brusekabiner

Hos Silvan kan du finde et stort udvalg af badekar, brusevægge, brusedøre og brusekabiner. På denne måde kan du finde den form for badeløsning, som passer dig bedst. Produkterne kommer i mange forskellige typer, størrelser og design, så du skulle gerne kunne finde en variant, som passer ind på dit badeværelse. Det er nemlig vigtigt, at du finder den form for bad eller brusehjørne, som du har behov for. Vi har brusehjørner og badekar, som passer til alle størrelser af badeværelser. Se i vores udvalg og lad dig inspirere til, hvordan du kan skabe de ideelle badeforhold på dit badeværelse.

Vi forhandler også brusesæt, som du kan tilføje til de forskellige former for badeområder. Ofte skal du nemlig også huske at købe en bruser til f.eks. en brusevæg eller brusedør, hvis du ikke ejer en bruser i forvejen. Vi har brusesæt i mange forskellige design og prisklasser. Samtidig kan det også være, at du skal bruge bruserarmatur. Til nogle brusesæt medfølger der bruserarmatur, mens du ved andre brusesæt skal huske at tilkøbe det. Husk at vælge et armatur, som passer til bruseslangen og brusehovedet. Det er også en god idé at vælge bruser og armatur, som passer til bruseområdets design og farver.

Hvorfor skal du vælge et badekar?

Et badekar sikrer de helt optimale forhold for afslapning og ro. At ligge i et varmt karbad efter en lang dag er noget af den bedste form for velvære. Hvis du derfor elsker selvforkælelse og gerne vil give dig selv og din familie mulighed for dette, er et badekar en rigtig god investering. Samtidig kan du også bruge den i hverdagen til helt almindelige brusebade, hvis du tilføjer badekarsarmatur til det. Vi har mange forskellige badekar, som pynter på ethvert badeværelse. Vores badekar kommer i forskellige størrelser, så de både passer til det store badeværelse og det knapt så store.

Badekarrets stil er naturligvis også vigtig. Her kan du bl.a. finde et badekar med løvefødder, som passer godt ind i et badeværelse med klassisk stil. Et badekar med løvefødder vil virkelig blive bemærket og tilføje kant og elegance til rummet. Har du en mere moderne og minimalistisk stil på badeværelset, kan du også finde badekar til denne stil hos os. Disse badekar kommer både med runde og firkantede former, så du kan finde den type, som du foretrækker. De er behagelige at ligge i, og du kan derfor komme helt ned i tempo, når du er i badekarret.

En brusekabine giver dig et fleksibelt og praktisk brusehjørne

Leder du efter en samlet løsning til et bruseområde, er en brusekabine en rigtig god løsning. Her får du en lukket kabine, hvor der også medfølger et brusesæt. Dermed er du fri for at skulle købe alle de forskellige dele hver for sig, men du får delene i samme sæt. Den lukkede kabine sørger desuden for, at vandet fra badet ikke bliver spredt ud over hele badeværelset. Det betyder, at der er mindre risiko for kalk og fugtproblemer på badeværelsesgulvet. Fordelen ved en brusekabine er også, at den er relativt nem at installere, da den er klar til montering fra starten.

En brusekabine passer især godt ind i det mindre badeværelse i en lejlighed. I lejligheder kan det nogle gange være vanskeligt at finde et badekar eller en brusevæg, som passer ind, men en brusekabine er ofte en god løsning. Brusekabiner kommer i mange former for materialer og udgaver. Nogle af dem har endda massagefunktion, så du kan forvandle brusebadet til en hel spaoplevelse. Glasset på brusedørene er også forskelligt. Nogle af dem har transparant glas, så det er muligt at se den badende. Andre typer har tonet glas, så du kan tage et bad i skjul.

Brusevægge og brusedøre er en elegant og praktisk badeløsning

Skal du have et brusehjørne, er brusevægge en helt oplagt løsning. En brusevæg giver et elegant og slankt look, som du kan tilpasse til dit badeværelse. Du kan enten vælge at købe en enkelt brusevæg eller at skærme endnu mere af med to brusevægge. Mange af brusevæggene kommer med en forhængstang, hvor du kan placere et bruseforhæng. Så kan du dække af, så der ikke spreder sig vand over hele gulvet på badeværelset. Brusevæggene kommer enten med klart glas eller med matteret glas. De findes også i mange stilarter – eksempelvis en minimalistisk stil eller New Yorker-stil.

Brusedøre minder på mange områder om brusevægge. Forskellen er, at du kan lukke badeområdet helt af med brusedøre. Det giver mange fordele, da du så er fri for at sprede for meget vand på badeværelset, når du går i bad. Det gør også, at du i udgangspunktet ikke har brug for badeforhæng. Ligesom med brusevægge kommer brusedøre enten med klart eller matteret glas. Du kan finde dørene i mange prisklasser, størrelser og design, så de kan tilpasses til dit badeværelse. Det er bl.a. med sort, hvid og stålkant, som på hver sin måde giver bruseområdet karakter.