Badekar

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få forkælelse i hverdagen med et badekar

Det er vigtigt at få forkælelse i hverdagen efter en lang og travl dag. Afslapning i hverdagen og weekenden er derfor noget, som du bør prioritere. Og her er et badekar den helt perfekte løsning, som skaber de optimale rammer for selvforkælelse. Hvem drømmer ikke om at ligge i dejligt varmt vand i badekarret og virkelig komme ned i tempo efter en lang dag? Hvis du gerne vil have wellness i dit hjem, så kan du finde et badekar hos Silvan. Vi har badekar i flere forskellige størrelser og design. Dermed skulle du gerne kunne finde et badekar, som passer ind i lige præcis din bolig.

For mange børnefamilier er et badekar en god løsning. Det kan ofte være svært at få børnene i bad, da det ikke er altid, at børnene vil ind under bruseren. Men med et badekar kan det blive noget nemmere at få badet børnene til dagligt. Børn synes nemlig, at det er sjovt og hyggeligt at være i badekarret, hvor de kan lege og tumle rundt. Giv dem et par badeænder og andet at lege med, så badeturen kan blive noget, som de helt glæder sig. Gør derfor dig selv og dine børn en tjeneste ved at købe et badekar til dit badeværelse.

Hvilket fritstående badekar skal du vælge?

Når du skal finde det rette badekar, skal du først og fremmest se på størrelsen af dit badeværelse. Hos Silvan kan du både finde større og mindre badekar, så der skulle gerne være et badekar, der passer ind i dit badeværelse. Derudover skal du også se på stilen i dit badeværelse. Hvis du har en minimalistisk stil, kan et moderne og stilrent badekar være noget for dig. Har dit hjem et mere rustikt præg, kan du overveje at investere i et badekar med løvefødder. Det er en elegant og stilfuld type af badekar, som kan løfte ethvert badeværelse til at blive noget helt unikt.

Ud over selve stilen og størrelsen på badekarret er længden på badekarret også vigtig. Har du lange ben, er det nemlig rart at kunne strække dem helt ud. Her kan det blive nødvendigt med et lidt længere badekar. Du skal især være opmærksom på den indvendige længde. Herudover kan du også se på selve formen af badekarret – den kan nemlig også have en betydning for, hvordan du ligger i karret. Et kar med runde former gør, at du kan ligge bedre i karret, mens et mere firkantet kar gør det nemmere at sidde mere oprejst. Se på vores forskellige badekar og bliv inspireret til at finde det badekar, du drømmer om.

Sådan finder du de rigtige badekarsarmaturer

Et badekar skal have en særlig form for armaturer. Typisk medfølger der ikke armaturer til badekarret, så her skal du selv købe det ved siden af. Heldigvis kan du hos Silvan finde armaturer til badekar. Her har vi forskellige typer af armaturer at vælge imellem. Normalt vil du nok gerne både have mulighed for at fylde karret op med vand og at tage et brusebad. Her er det en god idé at vælge et badekarsarmatur, der har begge muligheder – altså både en vandhane og en bruser. Det kan du finde i vores udvalg af badekarsarmaturer, hvor du kan få dem enten med eller uden bruseslange og brusehoved.

Stilen er naturligvis også et vigtigt element i valget af armaturer. Armaturerne skal passe til det enkelte badekar. Har du et minimalistisk badekar, skal du tilsvarende have minimalistiske armaturer. Til et badekar med løvefødder i en mere klassisk stil vil et moderne armatur til gengæld ikke passe så godt ind. Se i vores udvalg af kararmaturer, hvor du også kan finde mere information om mængden af vandgennemstrømning, materiale, tilkobling osv. Husk i øvrigt at tilkøbe en bruseslange og brusehoved, hvis det ikke medfølger i armaturet fra starten. Du kan også kigge i vores udvalg af brusesæt.

Hvor meget koster det at bruge et badekar?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det godt kan være lidt dyrt at bruge et badekar dagligt, hvis det skal fyldes helt op. Prisen afhænger af, hvor stort badekarret er, og hvor varmt vandet i karret er. Vores badekar er i størrelsesordenen 150 – 300 liter. Det er klart, at det så er dyrere at fylde det store end det lille badekar op. Prisen for at fylde et lille badekar med 150 liter op er ca. 5 kr., mens prisen for et stort badekar med 300 liter er ca. 20 kr. Dog afhænger prisen meget af de aktuelle vand- og varmepriser, ligesom din specifikke form for opvarmning også kan gøre det enten dyrere eller billigere.

Ofte vil det være dyrere at tage et karbad end et brusebad, men hvis du tager lange brusebade, kan et karbad faktisk godt være billigere. Vandforbruget ved at tage et brusebad på 10 minutter og at fylde et badekar på 200 liter op er nogenlunde det samme. Det behøver altså ikke nødvendigvis at være en større udgift at bruge et badekar frem for at tage et brusebad. Hvis du bruger en vandbesparende bruser og kun tager hurtige bade, så vil det dog naturligvis være billigere end at skulle fylde et stort badekar helt op med vand.