Brusekabiner

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find den perfekte brusekabine hos Silvan

Hos SILVAN har vi et stort udvalg af lækre og kvalitetsrige brusekabiner i forskellige former og farver. En brusekabine er en fantastisk måde at gå i bad på, hvad end badeturen skal være hurtig og effektiv eller om der er tid til et langt og dejligt bad. En brusekabine er især en fordelagtig løsning i lejligheder og på mindre badeværelser, da brusekabinen ikke optager meget plads.

Når du skal vælge din brusekabine, er der flere ting, der spiller ind.
Alt fra brusekabinens størrelse til farve og form. Det er ikke blot en brusekabine men en vigtig del af dit badeværelse og det er derfor essentielt, at brusekabinen hænger sammen med resten af badeværelset – både form, størrelse og farve. Hos SILVAN er vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig med valget af din brusekabine, så du kan få et skønt og lækkert badeværelse.

Hold din brusekabine ren

Badeværelset er i særdeleshed et perfekt område for bakterier og skidt, så det er vigtigt, at det bliver gjort rent regelmæssigt. Det gælder især, at din brusekabine og dit badeværelse, skal have mulighed for at komme af med fugt.

Det er især i brusekabinen, at der kan opstå kalk og snavs, der kan være svært at komme af med. Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan rengøre dit bad og sikre, at hverken kalk, bakterier eller snavs kan trives.

  • Tør altid badet af Vi anbefaler, at du altid tørrer din brusekabine. På den måde fjerner du både overskydende vand og nedsætter dermed risikoen for dannelsen af kalk. Det hele handler om at forebygge både bakterier og dermed beskytte dig selv og din brusekabine.
  • Når du skal rengøre din brusekabine, kan du eksempelvis anvende eddikesyre. Hvis du har genstridig kalk i din brusekabine, kan du væde et stykke toiletpapir med eddikesyre, der er blandet med vand i forholdet 1 til 3 og lade det sidde natten over. Herefter kan du fjerne kalken med en blød svamp og din brusekabine vil fremstå ny og lækker igen.