Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvilken type toilet skal du vælge?

Hos Silvan har vi et stort udvalg af toiletter og cisterne. Uanset om du er til de moderne væghængte toiletter eller et stående toilet, kan vi helt sikkert finde et nyt toilet til dit badeværelse. Når du skal vælge et toilet, er der mange forhold at tage stilling til. Først og fremmest er der det praktiske aspekt, som hvordan dit badeværelse er indrettet. Det er afgørende for, om du kan montere et stående toilet eller et toilet med hængeskål og indbygget cisterne i væggen. Dernæst er der det designmæssige aspekt. Du kan sætte dit personlige præg på toilettet ved at vælge et anderledes toiletsæde. Hos Silvan fører vi både klassiske og moderne toiletsæder i forskellige materialer og stilarter – ja selv toiletsæder med børnemotiver. Du kan udforske hele vores sortiment af toiletter og cisterne her.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af toiletter i forskellige designs, materialer og prisklasser. Vi fører både fritstående toiletter med S-lås og P-lås samt toiletter med hængeskål. Et toilet er ikke bare et toilet. Inden du køber et nyt toilet, bør du overveje både de funktionsmæssige og designmæssige aspekter. Udover et stilrent design, er toiletter med hængeskål mere funktionelle og nemmere at rengøre, fordi toilettet har færre kanter og hjørner. Hvis du ikke er vild med rengøring, vil et toilet med hængeskål lette arbejdet for dig.

Hvis du er mere til de traditionelle toiletter, skal du overveje, om du skal købe et fritstående toilet med S-lås eller P-lås. Det afhænger af, hvordan dit badeværelse er indrettet. Hvis afløbet er monteret i gulvet, skal du vælge et toilet med S-lås. Hvis dit afløb går direkte ind i væggen, skal du i stedet vælge et toilet med P-lås. Har du allerede et fritstående toilet, som skal udskiftet, kan der være fordele ved at udskifte det til et væghængt toilet.

Væghængt toilet

I Silvan fører vi et bredt sortiment af stilfulde væghængte toiletter og cisterner fra kendte store brands som Grohe, Ifö og Duravit. Vi har mange modeller i forskellige designs, der alle giver et enkelt og stilrent udtryk på badeværelset. Skal du til at renovere badeværelse, er væghængte toiletter det moderne valg. Et væghængt toilet har ikke kontakt til gulvet, hvilket skaber mere luft på badeværelset. De er særligt populære blandt danskerne, fordi de passer godt ind i den nordiske stil. Med et væghængt toilet er cisternen nemlig indbygget i væggen, hvilket giver badeværelset et minimalistisk og stilrent udtryk.

Væghængte toiletter er desuden den ideelle løsning for dig, der gerne vil gøre rengøringen lidt lettere. Her er det praktisk, at toilettet ikke er i berøring med gulvet, så gulvmoppen let og gnidningsfrit kan komme under toilettet, og du slipper for at bekymre dig om rengøring af toilettets bund. Hos Silvan finder du alt, hvad du skal bruge til et væghængt toilet. Vi sælger både selve toiletterne, cisterne og tilbehør til montering. Så er du en rigtig gør-det-selv-person, sørger vi for, at du får det hele med til at montere dit nye væghængte toilet.

Toiletsæder

I Silvan finder du også både praktiske og flotte toiletsæder. Den praktiske funktion kommer til udtryk i, hvor let det er at afmontere et toiletsæde. Vi fører toiletsæder med lift-off og click release, der gør det nemt at tage toiletbrættet af ved rengøring. I vores sortiment finder du også toiletsæder, der lukkes langsomt og lydløst i. Vores toiletsæder har ikke kun en praktisk funktion, men også en designmæssig. De forskellige toiletsæder findes i materialer som træ, duroplast og porcelæn. Vi fører en række forskellige designs, så du kan sætte dit eget personlige præg på badeværelset.

Vil du tilføre noget varme til dit badeværelse, kan du vælge et toiletsæde i træ. Er du mere til den moderne stil, fås vores toiletsæder også i minimalistiske design i hvide eller sorte toner. Hvis du har små børn i hjemmet, har du måske behov for et mindre toiletsæde, der kan monteres ovenpå de voksnes. Hos Silvan finder du en række toiletsæder med børnemotiver som Mickey og Minnie Mouse, Biler og Disney Prinsesser, der gør toiletbesøget lidt sjovere for de mindste. De kan hurtigt tages af og på, når toiletbesøget melder sin ankomst hos de små.

Toiletafkalker

I Danmark har vi meget kalkholdigt vand, hvilket hurtigt sætter sig i toiletkummen. Af den grund kræver et toilet også pleje med toiletafkalker, hvis du vil holde det pænt og rent i mange år. Det kan dog være en udfordring at komme til bunds med at fjerne klakbelægninger i toiletkummen, når de først har sat sig. Hos Silvan kan du heldigvis finde en lang række af rengøringsmidler til afkalkning af toilettet. Hvis du sørger for at holde dit toilet rent med almindelige rengøringsmidler hver uge og supplerer med en toiletafkalker en gang om måneden eller kvartalsvis, kan dit toilet holde sig pænt i mange år.

Vi har gjort det nemt for dig at finde lige netop det toilet, du søger – uanset om du leder efter et fritstående toilet, et væghængt toilet eller en cisterne hertil. Med vores søgefunktion kan du filtrere efter pris, type og mærke – nemt og hurtigt. Du skal være velkommen til at kontakte os eller besøge din lokale Silvan, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af toiletter. Vi kan altid vejlede dig over telefonen, eller rådgive dig i vores butikker.