Tilbehør toiletter

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se vores udvalg af reservedele til toiletter

Reservedele til toiletter er nødvendige, hvis du skal udskifte dele til et toilet eller reparere det. Det er altid godt at reparere et toilet frem for at købe et helt nyt. Du sparer både penge, ligesom det er bedre for miljøet at reparere i stedet for at skulle købe nyt. Vi har mange former for tilbehør og reservedele til toiletter, bl.a. klosettilslutninger, indløbsventiler, hanetolde, skylleknapper og meget andet. Derudover har vi også forhøjere til toiletsæder. Dermed skulle du gerne kunne finde de reservedele og det tilbehør, du har behov for til dit toilet hos Silvan.

Et væghængt toilet har en helt særlig form for skylleknap. Heldigvis kan du hos os finde en skylleknap til væghængt toilet. Orienter dig i vores udvalg for at finde en skylleknap, som passer til dit toilet. At foretage reparationer på VVS-udstyr kan godt være lidt vanskeligt, så hvis du ikke helt har styr på det, bør du få hjælp af en autoriseret VVS’er. Dog kan du godt selv reparere små tilslutninger og dele ved toilettet, hvis det skulle blive nødvendigt. Vi har lavet videoguides til nogle af reparationerne, som du kan se eksempler på senere i teksten.

Hvad bruger du en klosettilslutning og ventilring til?

En klosettilslutning bruger du til montering af toilettet. Mere præcist er det klosettilslutningen, som sørger for, at gulvafløbet bliver tilsluttet til toilettet. Derfor er en klosettilslutning helt central for, at toilettet kan fungere optimalt. Hvis du skal montere et nyt toilet, skal du bl.a. bruge en klosettilslutning. For at tilslutte en klosettilslutning så let som muligt skal du huske glidemiddel, som vi også forhandler hos Silvan. Ellers kan det godt være besværligt at få klosettilslutningen ordentligt på plads. Generelt set må du gerne selv montere en klosettilslutning – men husk at være omhyggelig og kend dine begrænsninger.

En ventilring er en form for pakning, der er monteret på bundudløbet. Den er placeret i cisternen og er med til at sørge for, at toiletskyllet fungerer optimalt. Hvis toilettet f.eks. løber, kan det være, at ventilringen skal udskiftes. Dette arbejde kan du godt selv klare. I vores udvalg kan du finde mange former for ventilringe, der passer til forskellige typer af toiletter. Det er vigtigt, at du undersøger, hvilken ventilring som passer til dit specifikke toilet, før du investerer i den. Ellers kan du risikere, at du får købt den forkerte type. Du kan læse mere om den enkelte ventilring i produktbeskrivelsen.

Hvordan monterer du et toilet?

Du må gerne selv montere et toilet på dit badeværelse. Dog skal du kunne lukke for vandet til cisternen i din bolig, hvis du selv skal montere den. For at montere et toilet skal du bruge forskellige former for monteringsskruer, monteringsstrips og tilslutningsslanger. Hvis det ikke medfølger fra starten, kan du købe et monteringssæt hos os. Men hvordan skal du så montere et toilet? Vi har lavet en videoguide til dig, som viser, hvordan du trin-for-trin skal montere et stående toilet. Du kan se videoguiden lige herunder, hvor du også får forklaret, hvordan du monterer de forskellige typer af toiletter.

Sådan reparerer du et løbende toilet med en indløbsventil

Et løbende toilet kan risikere at koste en formue, så hvis du har mistanke om, at dit toilet løber, skal du reparere det med det samme. Der kan være forskellige årsager til, at et toilet løber. En af dem er, at ventilringen i bundudløbet er slidt og utæt, hvorfor den skal skiftes. En anden årsag er, at enten indløbsventilen eller hanetolden skal udskiftes. Til tider kan det nemlig ske, at denne del af cisternen er slidt, hvilket gør det nødvendigt at udskifte den. Vi har lavet en videoguide, der viser dig, hvordan du skal udskifte indløbsventilen, hvis dit toilet løber.