Toiletsæder

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af toiletsæder

I SILVAN har vi et bredt udvalg af toiletsæder, så du kan finde lige præcis det, der passer til dit toilet. Det er vigtigt at vælge et toiletsæde, som passer til dit toilet både i design og funktionalitet. Vores toiletsæder i SILVAN kommer i forskellige materiale, farver og prisklasser. Med det rigtige toiletsæde sætter du dit eget præg, på dit badeværelse.

Som udgangspunkt har et toiletsæde en funktionelt funktion, men det kan også sagtens tjene et mere designmæssigt formål. I SILVAN kan du få et toiletsæde i træ, duroplast eller porcelæn. Desuden kan du få et toiletsæde med softclose, som sørger for, at toiletsædet lukker stille og lydløst i.

Inden du skal vælge et nyt toilet, bør du undersøge hvilket toiletsæde, der passer til dit toilet. Er dit toilet formet som en firkant, eller har det en mere rund facon, bør du vælge dit toiletsæde herefter. Derudover bør du overveje, om dit toiletsæde skal være nemt at tage af, så du nemmere kan rengøre det. Du kan med fordel vælge et toiletsæde med lift-off eller click release for at opnå optimal hygiejne og rengøring.

Har du små børn i husholdningen? Så har SILVAN også små toiletsæder, som let kan monteres ovenpå det rigtige toiletsæde. På den måde kan de små også nemt bruge toilettet.

Tips til dit toiletsæde

Du kan nemt og hurtigt selv montere dit toiletsæde. I SILVAN kan vi godt lide at gøre det selv, og derfor har vi listet fem enkle steps til, hvordan du selv monterer dit nye toiletsæde:

  1. Først skal du afmontere dit gamle toiletsæde. Dette gør du nemt ved at løsne skruerne under toiletsædet. Herefter kan du nemt løfte det af.
  2. Hvis ikke dit toiletsæde er placeret i låget, skal du som det første gøre dette. Herefter fastgør du det, med de beslag der følger med.
  3. Når beslagene er sat fast i toiletsædet, skal du sætte stængerne ned i hullerne på toiletskålen. Sørg for, at de lukker helt tæt
  4. Nedenunder skålen skal du lægge gummiskiven og spændeskiven rundt om bolten. Herefter sætter du møtrikken på og skruer den fast. Spænd efter med det spændingsbeslag der medfølger.
  5. Nu er dit sæde klar til brug.

Dit toiletsæde er et rigtig godt sted for bakterier at samle sig. Derfor er det vigtigt, at du gør det rent regelmæssigt. Hvis du har et toiletsæde med lift-off eller click-release, kan du nemt afmontere dit toiletsæde for den bedste rengøring. Vi anbefaler at rengøre dit toiletsæde med universalrengøring eller opvaskemiddel blandet med vand. Skrub dit toiletsæde med en blød svamp og afslut med at tørre dit toiletsæde af med en tør klud, for ikke at efterlade noget overskydende vand.

Har du flere spørgsmål til dit toiletsæde, er du altid velkommen til at komme forbi en af SILVANs mange butikker.