Væghængte toiletter

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Væghængte toiletter i høj kvalitet

Et væghængt toilet er, som navnet indikerer, et toilet, der hænger fra væggen og dermed ikke har kontakt til gulvet. Hvor de normale og lidt tungere toiletter vil syne af mere på et toilet, vil de væghængt toiletter ofte skabe luft og fungere som et kunststykke på badeværelset. De væghængte toiletter er blevet mere populære gennem de seneste par år, da de i særdeleshed passer bedre til de nordiske, moderne badeværelser.

Et væghængt toilet er ikke blot en smart og kunstnerisk installation på badeværelset, men ligeledes praktisk. Det gælder især, når rengøringen skal klares og du ikke længere skal bruge ekstra tid og energi på toilettets bund. På de væghængte toiletter er alle andre komponenter skjult bag inddækningen eller selve muren og der skal derfor ikke bruges hverken tid eller energi på det.

Vores store udvalg af væghængte toiletter byder på adskillige modeller, der hver især har deres specielle design og stilrene look, der passer perfekt til de moderne badeværelser. Foruden den førnævnte forenkling af rengøringen, vil et væghængt toilet også spare dig for en masse plads.

Er et væghængt toilet noget for dig?

Hvis du er i tvivl, om du skal gå efter et væghængt toilet, kan du spørge dig selv om følgende:
- Er du interesseret i et moderne og minimalistisk badeværelse eller et traditionelt og klassisk badeværelse?
- Ønsker du et toilet med en skjult eller en synlig cisterne?
- Er pladsen på badeværelset vigtig for dig?

Hvis du ønsker et moderne og minimalistisk badeværelse eller hvis pladsen på dit badeværelse er vigtigt, kan du med rette investere i et væghængt toilet. Ikke nok med at du får et stilrent og moderne toilet, vil det væghængte toilet ligeledes give dig mere plads og luft på badeværelset.

Hvis tanken og drømmen om et moderne og lækkert badeværelse med et væghængt toilet lyder som noget for dig, kan du med rette besøge din lokale SILVAN. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med valget af det rette toilet.