Bjergte, Gaultheria procumbens, Ø11 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes meget begrænset
  • Ø: 11 cm
<h2>Bjergte, som bunddække i dine bede.</h2><p>Gaultheria procumbens, som er det botaniske navn for Bjergte, er en lav og smuk stedsegrøn plante, som egner sig som bunddække til dine bede. Den pryder din have med skinnende røde bær i efteråret, og hvide klokkeformede blomster i foråret. Den har mørkegrønne blanke blade med kobberfarvet nyvækst.<br><br>Den bliver også kaldt for tyggegummi-planten. Hvis du klemmer fingrene sammen om et bjergte-bær, vil du komme til at dufte en lidt parfumeret aroma, som vil minde dig om duften af tyggegummi. Denne type Bjergte dækker jordbunden med smukke, stedsegrønne farver året rundt, og lukker godt af for ukrudt. Du kan f.eks. bruge dem i dit Rhododendron eller Hortensia bed, hvis du har et.</p><br><h2>Bjergte er en surbundsplante</h2><p>Den foretrækker en placering i en veldrænet surbundsjord, i vandrende skygge. Hvilket betyder, at den skal gerne både have sol og skygge i løbet af dagen. Hvis du vil opnå en tæt og dækkende bunddække, skal du regne med at plante 8-10 stk. pr m2. Du kan også plante Bjergte i krukker på din altan eller terrasse. Her vil du kunne nyde at se plantens variation med bær og blomster. Bjergte vil gerne gødes med en surbundsgødning, som de andre i surbundsbedet.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
29,95
29.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Bjergte, som bunddække i dine bede.

Gaultheria procumbens, som er det botaniske navn for Bjergte, er en lav og smuk stedsegrøn plante, som egner sig som bunddække til dine bede. Den pryder din have med skinnende røde bær i efteråret, og hvide klokkeformede blomster i foråret. Den har mørkegrønne blanke blade med kobberfarvet nyvækst.

Den bliver også kaldt for tyggegummi-planten. Hvis du klemmer fingrene sammen om et bjergte-bær, vil du komme til at dufte en lidt parfumeret aroma, som vil minde dig om duften af tyggegummi. Denne type Bjergte dækker jordbunden med smukke, stedsegrønne farver året rundt, og lukker godt af for ukrudt. Du kan f.eks. bruge dem i dit Rhododendron eller Hortensia bed, hvis du har et.


Bjergte er en surbundsplante

Den foretrækker en placering i en veldrænet surbundsjord, i vandrende skygge. Hvilket betyder, at den skal gerne både have sol og skygge i løbet af dagen. Hvis du vil opnå en tæt og dækkende bunddække, skal du regne med at plante 8-10 stk. pr m2. Du kan også plante Bjergte i krukker på din altan eller terrasse. Her vil du kunne nyde at se plantens variation med bær og blomster. Bjergte vil gerne gødes med en surbundsgødning, som de andre i surbundsbedet.

Tekniske spec attributer

Diameter Potte11 cm
GødningMeget begrænset
Højde15-20 cm
JordSurbundsjord
PlaceringSol/halvskygge
VandingRegelmæssigt
SortGaultheria procumbens
Varenummer7300#9707293

Mål attributer