Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find alt til boligen i Silvan

I Silvan ved vi, hvor meget din bolig betyder for dig. Vi har derfor håndplukket et stort udvalg af boligartikler, som kan skabe hygge i hjemmet. Du finder alt fra møbler til lækkert boliginteriør. Så gå på opdagelse og bliv inspireret.

Bolig med stil

Vi danskere går meget op i indretningen af vore hjem og skabe hyggelige og funktionelle rammer for vores familie. Hvordan vi indretter os, afspejler hvem vi er og her i Silvan ved vi hvor meget din bolig betyder for dig. I kategorierne herover kan du både finde flotte og funktionelle møbler, masser af boliginteriør og gardiner samt tæpper, så du kan indrette dig lige efter din smag.


Møbler

En vigtig del i ethvert hjem er møblerne og om du skal bruge nye spisebordsstole, et lille sidebord eller måske en ny sofa kan du finde det her i vores sortiment. Møbler af en god kvalitet holder længere men samtidig vil de fleste nok også gerne have møbler i flot og moderne design - her i Silvan tilbyder vi begge dele og så kan du endda bestille dem i vores webshop og få dem leveret direkte til døren.


Dekoration

Mangler du fornyelse til din bolig, så er boligtilbehør er en nem og billig løsning at friske hjemmet op. Dyk ned i vores indretningsunivers, hvor du både kan finde spejle, hylder og ophæng, rammer og billeder med mere.


Gardiner og persienner

I vores boligkategori kan du også finde vores store udvalg af gardiner og persienner, så du kan få det gardin der passer til din bolig og vinduer og det så skal være et rulle-, folde- eller måske et lamelgardin. Hvis du gerne vil sove mørkt, skal du købe et gardin med mørklægning men gardiner kan også give farve til et rum.

Når du køber nye gardiner skal du blandt andet også overveje hvordan dine vinduer åbnes. Åbner dine vinduer for eksempel ind af, skal du have et gardin der monteres på selve vinduesrammen, sådan at gardinet ikke kommer i vejen, hver gang du skal åbne vinduet. Åbner dine vinduer derimod ud af, skal gardinet monteres i vindueskarmen.

Under hvert enkelt produkt kan du læse mere om mål og om gardinet for eksempel kan mørklægge rummet.


Opbevaring

I opbevaringskategorien kan du finde et bredt udvalg af forskellige Smart Store bokse, klodskasser, opbevaringskasser og kurve, som giver dig mulighed for at skabe orden i dit hjem at og udnytte pladsen optimalt. Opbevaring er ideelt til at skabe mere orden i hjemmet og gemme rodet væk i kasser, kurve og skabe. Til tøjopbevaring har vi et stort udvalg af garderobeskabe. Samtidig kan du også finde alt du skal bruge hvis du står og skal flytte. Her kan du blandt andet finde flyttekasser, flyttetæpper, bobleplast og bølgepap, så du er sikret at dine ting kommer godt og sikkert frem til din nye bopæl.


Gulvtæpper og gulvmåtter

Et gulvtæppe på gulvet luner og kan mindske kulde der kommer nede fra gulvet. Men tæpper er ikke kun praktiske. Tæpper kan også skabe hygge i ethvert rum og tilføje farve til et rum med hvide vægge. Med et tæppe kan du nemt og overskueligt skabe forandring i hjemmet. I vores sortiment har vi også dørmåtter og skraberiste.

Om du er på udkig efter det klassiske grå tæppe, et tæppe til at lægge under spise- eller sofabordet eller en løber til entreen, kan du finde det heri kategorien.


Skab atmosfære i dit hjem

Om du bor i en stor murermestervilla, en 2-værelses eller skal have indrettet kolonihaven eller sommerhuset, kan du altid gå på opdagelse i vores store og inspirerende boligafdeling med alt til hjemmet.

Her finder du et udvalg af møbler, boligtilbehør og brugsting til din bolig. Boligtilbehør og småmøbler er for eksempel med til at sætte prikken over i´et i din indretning og giver dig mulighed for at skabe den atmosfære der passet til netop dig og dit hjem.

Eller det kan være du er på udkig efter nye opbevaringsløsninger, hvis du har svært ved at indrette dig, fordi et virvar af legetøj og ting har hobet sig op.

Her kan du finde alt til hjemmet og vi har gjort os umage med at tilbyde dig et stort udvalg af møbler og boliginteriør, som kan danne rammen for dit hjem og udtrykke din stil.