Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Føl dig mere tryg med et alarmsystem

Det er altid rart at vide, når der kommer gæster – især hvis de er ubudne. I Silvan finder du et bredt udvalg af trådløse dørklokker samt alarmsystemer fra Sikkerthjem, der altid lader dig vide, når der er gæster. I vores sortiment finder du bl.a. også røgalarmer, oversvømmelsessensor, nøglebokse, værdibokse og børnesikring til stikkontakter, skabe og skuffer. Du finder altså alt til at sikre huset – både for de kære små, men også overfor uvelkomne gæster. Se hele udvalget, og skab trygge rammer for hele familien.

Med en alarm, kan du sikre dig i mod ubudne gæster og føle dig mere tryg i dit hjem, da en alarm kan opfange faren før at du selv gør. I SILVAN har vi forskellige alarmer, der kan advare om indbrud, vandlækager, røg og gas. En alarm er effektiv, da den også kan vække dig om natten, hvis der skulle være fare på færde.

Gør-det-selv alarm

I SILVAN har vi et stor udvalg af gør-det-selv alarmsystemer til en overkommelig pris. Alarmerne er lokalalarmer, som betyder at de ikke er tilkoblet en alarmcentral men i stedet kan kobles til en eller flere sirener, så du kan advare nabolaget, blive ringet op og derved hurtigt reagere.

Et alarmsystemet er en komplet sikkerhedsløsning til sikring af alle former for bolig, erhverv, lager eller sommerhuset.

Udvid dit alarmsystem med sensorer og andet tilbehør

Du kan vælge at købe et komplet alarmsystem eller enkelte dele, alt efter hvor stor din bolig er og hvor meget du ønsker at overvåge din bolig.

Med et wifi overvågningskamera kan du tage billeder og video samt livestreame, selv når du er på ferie langt hjemmefra. På den måde kan du altid holde øje med din bolig. Kameraerne findes både til udendørs som indendørs.

Hvis ikke du vælger at købe et komplet alarmsystem fra start, kan du altid udvide dit system med forskellige ekstra sensorer. For eksempel en bevægelsessensorer eller dør- og vinduessensorer.

Ofte følger der kun en enkelt dør- og vinduessensor med i en alarmpakke og vil du gerne kunne dække hele huset, er det en god idé at tilkøbe sensorer til alle dine døre og vinduer. Du kan også vælge at sætte dør- og vinduessensorer på de døre og vinduer, hvor der er størst risiko for, at ubudne gæster ville komme ind.

Mange bevægelsessensorer på markedet er PIR sensorer. PIR står for Passive InfraRed og med et infrarødt lys, kan den både registrere udsving i temperatur eller bevægelse.

Du kan også udvide dit alarmsystem med både sirener til inden og udendørs. Sirenen kan være med til at advare hele nabolaget ved indbrud og skræmme tyvene væk. Med et kamera og en sirene er du godt dækket og sikrer dig mod ubudne gæster.   

Beskyt dit hjem med en røgalarm og kuliltesensorer

En røgalarm er noget af det vigtigste i dit hus, da den kan være med til at redde liv. Husk derfor en god røgalarm, der registrerer røg, gas og kulilte. Hvis der så skulle opstå brand advarer røgalarmen dig og din familie og I kan derved undslippe faren og slukke branden, da en røgalarm opdager selv de mindste koncentrationer af røg og gas og går hurtigt i gang.

Anskaf dig derfor en god røgalarm, så du og din familie kan sove trygt om natten og undgå materielle skader på indboet.

Placering af røgalarm

Det er vigtigt hvor du placerer din røgalarm. Røgalarmen skal gerne placeres højt og gerne i loftet. Hvis du bor i et hus med flere etager, skal du minimum have en røgalarm på hver etage. Det er desuden vigtigt at røgalarmer placeres centralt, så den kan høres i alle rum.

Du kan undgå falske alarmer ved ikke at placere din røgalarm i køkkenet, badeværelset eller for tæt på pejsen, hvor der er åben ild. Test gerne dine røgalarmer en gang månedligt og husk at skifte batterierne en gang om året, så du er sikret at de altid virker.

Forbedret indeklima med en kuliltesensor

En kuliltesensor detekterer kulilte niveauer i et givent rum og kan forbedre indeklimaet i din bolig og hjælpe dig og din familie til et sundere miljø. Selv små stigninger i kulilteniveauet kan føre til ubehag og hovedpine og en kuliltesensor kan hjælpe dig til at huske og lufte ud.

Kulilte eller CO kan blandt andet opstå, hvis du har brændeovn, pille brændeovn eller gasfyr. Kulilte er en usynlig gasart og det kan derfor være meget svært at opdage forhøjede niveauer, inden hovedpinen allerede er indtruffet på grund af den dårlige luft i et rum.

Med en kuliltesensor kan du derved sikre dig et sundere indeklima for dig og din familie. 

Trådløse og elektroniske dørklokker

I helt gamle dage var en dørklokke en snor forbundet til en klokke, så man kunne høre når der kom gæster. I dag er alle dørklokker elektroniske og kan fås med forskellige ringetoner.

Med en god dørklokke kan du nemt høre, når der er gæster ved hoveddøren. I SILVAN kan du både finde et komplet sær med dørklokke, ledning og kontakt eller en trådløs en af slagsen, som er god hvis do for eksempel ofte er i haven eller garagen men samtidig gerne vil høre, hvis der kommer gæster.