Dørklokker

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Dørklokker til enhver bolig

Der findes mange forskellige dørklokker at vælge imellem. Alt afhængigt af din bolig, og hvilke rum du ofte befinder dig i, kan der være mange forskellige behov. Kan du let høre dørklokken, uanset hvor du befinder dig i hjemmet, kan en almindelig, elektrisk dørklokke være god til dig. Den placeres et fast sted, og dørklokken kimer så snart der ringes på døren. Mange vælger også en trådløs dørklokke til hjemmet, da den er let at anvende og giver mange muligheder. En trådløs dørklokke har nemlig ingen ledninger. Derfor kan du let placere dørklokken præcist dér, hvor det giver bedst mening for dig. Mange har prøvet at få beskeden om, at folk forgæves har ringet på døren, fordi man befandt sig et sted i huset, hvor dørklokken ikke kunne nå øret. Med en trådløs dørklokke kan du tage den med dig ud i eksempelvis haven, garagen eller med op på førstesalen, så du altid kan høre, når gæsterne kommer. Trådløse dørklokker fungerer på den måde, at du placerer senderen ved døren. Herefter kan du placere modtagerne hvor det passer dig bedst, og flytte dem rundt efter behov. Det gør dørklokken yderst fleksibel. Det er dog vigtigt at huske på, at dørklokker kan have forskellige rækkevidder. Derfor bør du sikre dig, at du ikke flytter den længere væk, end den stadig kan nå.

Det skal du tænke på, når du køber dørklokker

Har du et mindre hus, eller er din hoveddør placeret således, at du altid let kan høre, når det ringer på døren, kan en almindelig dørklokke være god til dig. Har du ofte svært ved at høre, når det ringer på døren, eller ofte befinder dig i haven, garagen eller lignende, kan en trådløs dørklokke derimod være et godt valg. Det kan derfor være godt, at du på forhånd at tænker over, hvilke behov du har brug for, når du vælger dørklokke. Modtagerenhederne til dørklokker er altid i et diskret design, så de kan placeres i hjemmet uden at skille sig ud fra den øvrige indretning. Desuden er det ofte muligt at skrue op og ned for volumen på dørklokken, så lydniveauet passer til dig. Det er ofte muligt at koble flere dørklokker sammen, så der let kan ringes på flere forskellige døre. Modtageren er den samme, men ofte er det muligt at redigere lyden. På den måde kan du give de forskellige døre hver deres lyd, når der ringes på. Hvad enten du har en trådløs eller elektrisk dørklokke, kan det være en god ide at tjekke batterierne jævnligt. Nogle dørklokker har en lampe, der indikerer når batteriet er fladt. Døde batterier i en dørklokke er ikke så slemt, som når det handler om eksempelvis røgalarmer. Alligevel kan det være irriterende ikke at kunne høre, når gæsterne står for døren.

Køb af dørklokke

Her på siden kan du finde vores udvalg af dørklokker og ringeklokker. Vi har et udvalg af både trådløse, elektriske og elektroniske dørklokker. Du kan derfor finde den dørklokke, der passer bedst til dig. Her på siden kan du let handle online og få din nye dørklokke sendt hjem til dig.