Nøglebokse

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Opbevar dine nøgler sikkert i en nøgleboks

De fleste har utroligt mange nøgler at holde styr på til hjemmet. Det er f.eks. til hoveddøren, skuret, garagen, bilen, cyklen og meget andet. Det kan være svært at holde styr på alle disse nøgler. Ofte ender de i bunden af en skuffe, hvor de roder sammen med diverse kontorartikler. Hvis du gerne vil opbevare dine nøgler et sikkert sted, hvor du hurtigt kan få styr på dem, er en nøgleboks en rigtig god investering. I så fald er du fri for at lede efter dine nøgler en hel dag, da du ved, at du har alle nøglerne samlet i nøgleboksen.

En anden kæmpe fordel ved nøglebokse er, at du kan opbevare nøglerne langt mere sikkert. De kommer nemlig med enten en kodelås eller en nøglelås. På denne måde kan du låse nøglerne ind, så uvedkommende gæster ikke kan få adgang til dem. Desuden kan du også bruge en nøgleboks udendørs, hvis den er lavet til udendørs brug. Det er især smart, hvis du har et sommerhus eller lignende, som du lejer eller låner ud. Gæsterne kan i så fald hurtigt få adgang til nøglerne, og du behøver ikke at bruge meget tid på at udlevere og hente dem. Tjek dog altid, om forsikringsselskabet godkender opbevaring af nøgler i en nøgleboks.

Hvilken nøgleboks skal du vælge?

Nøglebokse findes i forskellige typer. Et punkt, hvor nøglebokse adskiller sig fra hinanden, er i forhold til typen af oplåsning. Hos Silvan kan du finde nøglebokse med enten kodelås, nøglelås eller digital lås, der skal åbnes via en app. Der er fordele og ulemper ved de forskellige oplåsningsmetoder. Den store fordel ved at vælge en nøgleboks med enten kodelås eller kontrol via smartphone er, at du er fri for at have styr på endnu en nøgle. Her skal du blot huske en kode eller bruge din mobil. Det er også nemmere for gæster at låse nøgleboksen op, hvis de ikke har brug for en nøgle og bare skal bruge en kode.

Den rette størrelse er også vigtig for valget af nøgleboks. Normalt har boksene plads til 5-25 nøgler. Skal du have styr på mange forskellige nøgler, er det derfor en god idé at vælge et nøgleskab, hvor der er godt med plads. I øvrigt skal du også tage højde for, om du skal bruge nøgleboksen indenfor eller udenfor. Skal den være udendørs, skal den nemlig være vejrbestandig. Samtidig er det også bedst at placere den et sted i skjul, hvor den ikke er udsat for alt for meget vind og nedbør. Det gør også, at nøgleboksen ikke er så synlig for eventuelle indbrudstyve.

Med en værdiboks kan du opbevare dine værdigenstande i sikkerhed

Har du nogle værdigenstande, som du meget gerne vil opbevare sikkert og skjult? Så er en værdiboks en god investering. Med en værdiboks kan du låse alle de genstande, som du gerne vil beskytte, ind i en boks. Det kan f.eks. være smykker, vigtige dokumenter og billeder, som du ikke vil miste. Nogle af værdiboksene beskytter endda også imod høje temperaturer, så genstandene er beskyttet i tilfælde af brand (du kan læse mere om niveauet af brandbeskyttelse i de enkelte produktbeskrivelser). Samtidig kan nogle af værdiboksene også beskytte imod vandskade, hvis en kælder eksempelvis skulle blive oversvømmet.

I forhold til montering af en værdiboks kan du enten vælge at skrue den fast eller bare at lade den stå frit. Mange af værdiboksene har også et bærehåndtag, så du hurtigt kan flytte rundt på dem. Hvis du skal tage en værdiboks med på tur, bør du vælge en, der ikke vejer for meget. På grund af sikkerheden kan nogle af værdiboksene nemlig veje en hel del (op til 6 kg), hvilket ikke gør dem egnet til at tage med på en rejse. Værdibokse findes enten med nøglelås eller kodelås. Enkelte af dem har endda en digital lås.

Husk også, at du kan få kopieret dine nøgler og omlagt din lås hos Silvan

Mangler du en kopi af din nøgle, f.eks. til dine børn eller nye lejere? Eller vil du bare gerne have en ekstranøgle i tilfælde af, at du skulle miste din nøgle? Så kan du hos Silvan få kopieret dine nøgler. Vi kopierer 5- og 6-stiftede nøgler samt Jasa 12-nøgler (vær opmærksom på, at vi ikke kopierer systemnøgler). Du kan både finde standardnøgler samt farvede nøgler med sjove mønstre. Du kan se dem i vores udvalg af nøgler. Et smart trick er at give nøgler i forskellige mønstre og farver til folk, så du på denne måde kan holde styr på nøglerne. Børn synes især, at det er sjovt med mønstrede og farverige nøgler.

Hos Silvan har du også mulighed for at få omlagt dine låse. At du får omlagt dine låse betyder, at du får dem ændret, så de kan passe til én type nøgle. Det kan også være, at du vil omlægge dine låse efter flytning, eller hvis du har været så uheldig at have haft indbrud. Det eneste, du skal gøre, er at tage nøglens cylinder med til Silvan, hvorefter vi kan omlægge låsen. Herefter kan vi tage en snak om, hvornår du kan få leveret din omlagte lås. Vær opmærksom på, at vi kun omlægger 5- og 6-stiftede låse.