Batterier & batteriopladere

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Batterier og batteriopladere

Er du løbet tør for batterier? Så er du kommet til det rette sted. I Silvan finder du et stort udvalg af forskellige kvalitetsbatterier fra bl.a. Duracell og Philips til ethvert husbehov. Om det de traditionelle AA-batterier, knapcelle-batterier, lithium-batterier eller 9 Volts-batterier til røgalarmerne, så finder du det her. Også genopladelige batterier samt opladere til genopladelige batterier finder du i vores sortiment – det er særligt praktisk til børnenes legetøj, der ofte flittigt slider på batteritiden. Du kan altså hurtigt få gang i børnenes legetøj, lys i lommelygten eller noget helt tredje med batterier fra Silvan.

Genopladelige batterier

En god idé kan også være at udskifte de almindelige batterier med genopladelige batterier. Genopladelige batterier er både mere økonomiske og miljørigtige end engangsbatterier. På den måde kan du både spare pengepungen men også miljøet.

Med genopladelige batterier behøver du blot at lade dem op igen og du bruger derved kun lidt strøm til genopladningen, for at få dine batteridrevne apparater til at køre igen.

En anden stor fordel ved genopladelige batterier er, at du skåner miljøet og du slipper for besværet med at skulle skille dig af med engangsbatterierne. 

Gode råd om batterier

  • Et godt råd, er at fjerne batterier fra udstyr du ikke bruger i perioder, da der ellers kan opstå lækager og ødelægge både udstyr og batterier.
  • Udskift alle batterier i et apparat samtidig, og anvend kun batterier af samme størrelse, type og fabrikat. På den måde undgår du at ødelægge apparatet.
  • Bland aldrig nye og brugte batterier.
  • Opbevar ubrugte batterier køligt, da de kan blive ødelagte af varme.
  • Aflever brugte batterier på din kommunes genbrugsstation.

 

Opladere

Batteridrevne apparater har mange fordele, da du nemt kan oplade dem med ladere. Batteridrevne apparater er ret fleksible, da du hverken er afhængig af ledninger og stikkontakter og du har en stor rækkevidde. Når batterierne er ved at løbe tør for strøm, tilslutter du blot din lader eller genopladerne batterierne, hvis de er genopladelige. Så snart batteriet er ladet op, kan du fortsætte hvor du slap.