Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Bredt udvalg af garderobeskabe

Hos SILVAN finder du et bredt udvalg af garderobeskabe og tilbehør. Vi har garderobeskabe i både traditionelt og moderne design. Vores garderobeskabe er rummelige og med plads til masser af opbevaring, så du let kan få overblik og finde dine ting. Du kan finde et stort udvalg af traditionelle garderobeskabe og garderobeskabe med skydedøre. Mange af vores garderobeskabe er inklusive hylder og bøjlestænger, men har du brug for yderligere opbevaringsmoduler, kan du let tilkøbe dette. Du kan eksempelvis vælge løse hylder, bøjlestænger og udtræk til bukser og støvler, ligesom du også kan finde færdige indretningsmoduler, der er lige til at sætte ind i skabet. Det gør det let at indrette garderobeskabet efter dine behov.

Når du skal vælge nyt garderobeskab, er det foruden størrelsen en god ide at overveje, hvor det skal placeres, og hvordan det skal se ud, så det bliver en naturlig del af din indretning. Derfor har vi mange forskellige materialer, som du kan vælge imellem. De fleste af vores garderobeskabe er fremstillet i melamin, der er et særdeles holdbart og modstandsdygtigt materiale. Eksempelvis kan du vælge et træ-look, eller sort eller hvid højglans. Vi har også garderobeskabe med front af glas eller spejle. Spejle kan være en god ide til mindre rum, da det kan få dem til at syne større. Desuden er lyse farver til små rum også en god ide, da det får garderobeskabet til at fremstå mindre dominerende, ligesom mørke farver og træ kan tilføje varme og hygge til et rum.

Det skal du tænke på, når du vælger garderobeskab

Ikke to hjem er ens, og derfor har vi også mange forskellige typer af garderobeskabe med både skydedøre og skabslåger. Det er derfor en god ide at overveje, hvilket garderobeskab der passer bedst til dit hjem og dine behov. Eksempelvis er det en god ide at tænke på, hvor garderobeskabet skal placeres, og hvad det skal bruges til. Skal garderobeskabet bruges til at organisere og opbevare dit tøj, eller skal det bruges til legetøj og småting på børneværelset? Skal det være klassisk eller moderne, og skal det have skydedøre eller almindelige låger?

Er du til et helt klassisk design, er vores garderobeskab med låger og greb måske noget for dig. Du kan også sagtens sætte flere skabe i forlængelse af hinanden, ligesom et smallere garderobeskab med låger er godt til mindre værelser og rum. Vores garderobeskabe med skydelåger er gode til dig, der har brug for ekstra meget garderobeplads, gerne vil udnytte gulvpladsen i rummet og kan lide et moderne og enkelt design. Vores garderobeskabe med skydelåger er særdeles rummelige, og du kan vælge mellem et bredt udvalg af låger og størrelser. Har du behov for specifikke mål, kan du også let designe dit eget garderobeskab.