Rullegardiner

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Rullegardiner til alle behov

Rullegardiner er en af de mest populære gardinløsninger, og det er ikke uden grund. Rullegardiner fås i mange forskellige størrelser, mønstre og farver. Rullegardiner er meget fleksible og fås både til almindelige vinduer og til skråvinduer. Vi forhandler rullegardiner i mange forskellige størrelser, så du let kan finde det gardin, der passer til dine vinduer og dit hjem. Rullegardiner er en enkel og fleksibel gardinløsning, da de let kan rulles ned efter behov, så de afskærmer for lysindfald, ligesom de også giver fuld udsigt udover vinduet, når de er rullet helt op. Rullegardiner findes i mange forskellige mønstre og farver, så du let kan give din indretning et personligt udtryk, der harmonerer med resten af dit hjem.

Vi forhandler et bredt udvalg af rullegardiner i forskellige størrelser. De fleste af vores rullegardiner har indbygget mørklægning, hvilket gør dem til en populær gardinløsning til soveværelse. Særligt på lyse sommeraftener er det dejligt at kunne få et helt mørklagt rum. Rullegardiner med mørklægning er også gode til børneværelset, da de gør det let at afskærme for lysindfald og skabe et roligt og mørkt rum til eksempelvis middagslure. Mørklægningsgardiner behøver ikke at være sorte for at give den nødvendige afskærmning. I stedet afhænger mørklægningseffekten af rullegardinets vævning og kvalitet. Et hvidt rullegardin kan derfor mørklægge lige så godt som et sort gardin.

Sådan finder du den rette størrelse og monterer dit rullegardin

Når du skal vælge hvilken størrelse dit rullegardin skal have, er det vigtigt at måle vinduet korrekt op. Vi anbefaler altid at du måler vinduet minimum to gange, for at være helt sikker på at du har de korrekte mål. Du bør måle bredden på vinduet eller vindueskarmen både på det øverste og nederste stykke. Er de to bredder forskellige, skal du vælge den korteste. En tommelfinder regel er, at du altid bør fratrække 0,5 cm for at få det rette mål til rullegardinet. Derudover er det en god ide også altid at måle længden, for at være sikker på at rullegardinet dækker hele vinduet.

Rullegardiner er lette og hurtige at montere. Først skal du holde rullegardinet op, der hvor du gerne vil have det placeret. Det er en god ide at bruge vaterpas, så du er sikker på, at rullegardinet hænger helt lige. Herefter tegner du med en blyant, hvor vedhænget skal placeres. Du kan nu bore vedhænget fast og herefter fastgøre resten af rullegardinet til dette. Når rullegardinet er hængt op, kan du med fordel montere en krog, hvis rullegardinet har en snor. Mange af vores rullegardiner er også uden snore eller kæder for et enkelt og fleksibelt udtryk.