Kontor

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvilke kontorartikler skal du vælge?

Har du et kontor, som du skal indrette? Så kan du finde et stort udvalg af kontorartikler hos Silvan. Kontoret er et sted, hvor du skal skabe overblik, så du kan få styr på alle dine arbejds- og studieopgaver. Det kan f.eks. være, at du skal have en tavle på væggen, hvor du kan notere alle ugens opgaver. Derfor kan du med fordel se vores sortiment af produkter til kontoret, hvor vi bl.a. har opslagstavler, whiteboards, skæremaskiner til papir og lamineringsmaskiner. Vil du også gerne have en form for krea-rum som en del af kontoret, kan du se i vores udvalg af hobbymaling.

På denne side kan du læse mere om de forskellige typer af kontorartikler. Når du har fundet det produkt, som du gerne vil have, har du forskellige muligheder for bestilling og levering. En mulighed er, at du kan bestille det til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at den enkelte butik har varen på lager. Derudover kan du få varen tilsendt til enten din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Det er under det enkelte produkt, at du kan se dine konkrete leverings- og bestillingsmuligheder. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker i hele landet og se vores udvalg af produkter til hjemmet og meget andet.

Skab overblik på kontoret med opslagstavler og whiteboards

Noget af det vigtigste i hverdagen er at have et overblik over alle dine opgaver og gøremål. For at kunne få dette kan du med fordel bruge en opslagstavle. I vores udvalg kan du bl.a. finde en korktavle, hvor du kan hænge noter, vigtige dokumenter, billeder og meget andet op. Det smarte ved en korktavle er, at du nemt kan hænge papir op på den. Du skal blot bruge tegnestifter, som du også kan finde i vores kontorartikler. En korktavle kan dog hænge mange andre steder end i kontoret – den kan eksempelvis være i entreen eller børneværelset. Vil du gerne have en tavle fyldt med børnetegninger og fotografier, er en korktavle også en oplagt løsning.

Et whiteboard kan også hjælpe dig med at skabe et overblik over aktuelle opgaver. Fordelen ved et whiteboard er, at du kan notere opgaver og meget andet direkte på det med en tusch. Derfor er et whiteboard også oplagt til undervisning, hvor du måske allerede kender det fra klasselokalet. Et whiteboard er desuden også godt til at lave en generel uge- eller madplan for familien, mens den også kan bruges til bare at lave sjove tegninger for børnene. Derudover kan du hænge papir op på et whiteboard med magneter. Vil du gerne have en tavle til kridt, kan du se i vores udvalg af tavlelak i dekomaling.

Hvorfor skal du have en skæremaskine og lamineringsmaskine?

Arbejder du med store stykker af papir eller pap, kan du overveje en skæremaskine til papir. Det kan være svært at skære papir eller pap helt lige til. Med en skæremaskine kan du gøre det væsentligt nemmere at tilskære papirstykket, så det får præcist den størrelse og form, som du ønsker. Desuden kan du også skære papiret meget hurtigere til end med en almindelig saks. Særligt hvis du har store stykker pap, der skal tilskæres, er en skæremaskine brugbar. En skæremaskine passer dermed både godt ind i kontormiljøet og krea-rummet, eller hvor du nu arbejder med papir og pap.

Lamineringsmaskiner er også oplagte til kontoret. Hvis du skal hænge et stykke papir på væggen, er det en god idé at laminere det, da du beskytter papiret med et plastikfolie. Muligvis har du også en børnetegning, som du gerne vil gemme til fremtiden, hvor du kan laminere den. Silvan har flere forskellige lamineringsmaskiner til papir i både A3- og A4-størrelser. For at kunne laminere skal du huske lamineringsark, som du også kan finde hos Silvan. Lamineringsmaskiner bruger enten varm- eller koldlaminering. Varmlaminering er den mest almindelige lamineringsmetode, mens koldlaminering er godt til mere sarte papirtyper eller fotografier.