Lys & lanterner

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab hygge og stemning med stearinlys

Når der skal hygges tænder vi ofte stearinlys og lys kan både bruges i hverdagen, når vi sidder en sommeraften på terrassen eller måske en mørk kold vinteraften, hvor du kryber under tæppet med en varm kop the på sofaen.

Vi bruger lys både til hverdag og fest. Stearinlys giver et blødere lyst end elektrisk lys og skaber hygge og det er derfor meget anvendeligt at bruge lys på bordene ved festlige lejligheder. Levende lys kan også være med til at sætte den helt rette stemning, hvis du vil servere en god middag til din udkårne.

Flere slags lys

I vores sortiment tilbyder vi både fyrfadslys eller tealights, almindelige kronelys, bloklys og duftlys. Stearinlys har en beroligende effekt og er en nem måde at give lidt ekstra hygge til din indretning. Brug derfor også stearinlysene som en dekoration i sig selv. Sæt for eksempel lysene i en flot lysestage og lad dem pynte på bordet eller i vindueskarmen eller du kan du for eksempel placere forskellige størrelser af bloklys på et fad som dekoration.

Duftlys er med til at stimulere flere sanser på én gang, hvor du både kan slappe af i stearinlysets skær, samtidig med at du kan slappe af til de beroligende dufte.

Vil du gerne pynte hjemmet op med mange små lys, så er det en pakke med 100 stk. fyrfadslys du skal have fat i.

 

Lanterner, der kan bruges ude og inde

Levende lys er ikke kun forbeholdt vintermånederne med en lanterne kan du skabe hygge og stemning på terrassen året rundt. Med en lanterne kan du have levende lys på i haven og på terrassen uden at skulle tænke på, at blæsten puster lysene ud.

Men lanterner er ikke kun praktiske. En trend der har spredt sig, er at bruge boligtilbehøret både ude og inde og du kan derfor bruge lanternen som dekoration, ikke kun på terrassen men også i for eksempel også i stuen, entreen eller udestuen.

Vi tilbyder forskellige størrelser lanterner, både runde firkantede. De mindre runde lanterner ville for eksempel være ideelle at stille på et bord, spisebordet eller et lille sidebord, hvor de både kan hygge og pynte. De større lanterner egner sig bedre til at have stående på gulvet.

Du kan også få lanterner i glas, metal og naturflet, der giver et varmt blødt lys og flot farvespil.

I de store lanterner kan du placere høje bloklys men en anden idé kunne være at pynte den med grene, lyskæder eller måske gran til hjul, ved at udstille det inden i lanternen.