Pyntepuder & plaider

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Pyntepuder, plaider og lammeskind kan forny indretningen

Vil du gerne forny indretningen i din stue, kan du hurtigt gøre underværker med pyntepuder, plaider og lammeskind. En sofa, lænestol eller stol kan se meget flottere og indbydende ud, hvis de får tilføjet et par puder eller en plaid. Samtidig har puder, plaider og lammeskind en praktisk funktion, da dette boligtilbehør kan gøre det mere behageligt at sidde eller ligge ned. Silvan har et stort udvalg af pyntepuder, plaider og lammeskind, som du kan læse mere om på denne side. På denne måde kan du finde et produkt, der passer ind i stilen i din bolig.

Hos Silvan kan du finde meget andet tilbehør til boligen, som du kan indrette med. Vi har bl.a. kurve i vores sortiment. Kurve er både flotte og praktiske, da du f.eks. kan bruge dem til at opbevare dine puder og plaider. Derudover har vi også stearinlys og lanterner, der kan tilføje en rigtig hyggelig stemning i hjemmet. Leder du i stedet efter noget boligtilbehør til væggen, kan du finde spejle i vores sortiment. Det kan også være, at du gerne vil indrette med flotte billeder i hjemmet, som du kan indramme med vores billedrammer. Se i vores udvalg og lad dig inspirere.

Hvilke pyntepuder og plaider skal du vælge?

For både pyntepuder og plaider gælder det, at de skal passe til din sofa eller lænestol. Hvis vi starter med pyntepuder, er det naturligvis vigtigt, at du vælger nogle, der falder i din smag. Vi forhandler cylinderformede pyntepuder og de helt klassiske firkantede pyntepuder. Selvom de hedder pyntepuder, så kan de mere end blot at være pynt i stuen, da de kan gøre det mere behageligt at sidde i sofaen eller lænestolen. Vi har dem i farver som beige og grå. Pyntepuder kan også sagtens bruges i en stol, hvis du gerne vil have støtte i ryggen eller lænden.

Ligesom pyntepuder har plaider både en praktisk og indretningsmæssig funktion. Plaider kan hjælpe dig til at holde varmen, hvis der er lidt koldt i stuen, eller hvor du nu bruger den. Har du brug for lidt ekstra varme på en tør og småkold sommeraften, kan du også bruge en plaid – husk dog at tage den med indendørs igen, da den generelt ikke kan tåle at være udendørs. Vi har plaider i mikrofiber og strikket bomuld. Deres udtryk er lidt forskelligt, så vælg en variant, der falder i din smag. Størrelsesmæssigt er de mellem 180 og 200 cm lange.

Hvorfor skal du have et lammeskind?

Ønsker du at tilføre eksklusivitet til din bolig, er lammeskind det helt rigtige valg. Fordelen ved lammeskind er, at det kan placeres utroligt mange steder i hjemmet. Eksempelvis kan du have det på din sofa, lænestol, spisebordsstol og bænk. Det kan sågar også være på gulvet eller hænge på væggen. Ud over at være flot er lammeskind også lækkert og dejligt blødt at sidde eller ligge på. Især hvis du har en hård overflade, kan lammeskind gør den blødere at sidde på. Kan du godt lide at ligge på gulvet en gang imellem, er lammeskind også godt at have her.

Uanset om du har en moderne eller klassisk boligindretning, kan lammeskind passe ind i din stil. Ligegyldigt hvilken stil du har, kan et lammeskind nemlig tilføje kant til boligen. I vores sortiment kan du bl.a. finde mokkafarvet lammeskind med en smuk, brunlig farvenuance. Det passer godt sammen med møbler i lyse farver, hvor det kan danne en kontrast til møblernes farve. På en lun sommeraften kan du også tage lammeskindet med ud på havestolen, så du bedre kan holde varmen udenfor. Husk dog at tage det med ind igen, da lammeskind generelt ikke kan tåle at være udendørs.