Pyntepuder & plaider

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Forny indretningen med en pyntepude

Pyntepuder er en nem og billig løsning til at friske indretningen op. I stedet for eksempel at købe en ny sofa, kan du nøjes med at skifte pyntepuderne og få den helt rigtige farve, form eller materiale, som er in i indretningen lige nu.

Pyntepuder er ikke kun pæne at kigge på men er også utrolig behagelige, så du kan synke ned i den bløde, varme sofa og slappe helt af. En pyntepude kan også være utrolig praktisk at have under hovedet, hvis du skal have en lille lur på sofaen.

Hos SILVAN har vi mange forskellige pyntepuder i forskellige farver og materialer. Vi har utrolig bløde puder i velour, fint strik eller hvad med en pude med plys eller fake-fur, der kan matche lammeskindet. Vores pyntepuder kan fås i alt fra grå, blå, grønne, rosa og gule nuancer, så du altid kan finde den farve der passer bedst ind i din indretning.

Har du en stram nordisk stil kan du vælge en neutral pyntepude i for eksempel grå eller mørkeblå eller er du mere til farver kan du sammensætte puder med flere forskellige farver og derved give liv til din indretning i af stuen.

Hold varmen med en plaid

Udover pyntepuder kan du også her i kategorien finde lækre bløde plaider. Tilsammen med en pyntepude, kan en plaid være med til at gøre sofaen indbydende og sætte prikken over i´et i din indretning, så du kan få din drømmestue.

En plaid er skøn, når du gerne vil slappe af på sofaen og om vinteren er det skønt at putte sig i sofaen med en plaid og en varm kop the. Her i kategorien kan du finde plaider i forskellige farver og materialer, blandt andet strik plaider.