Spejle

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Spejle til alle rum

Et spejl er ikke til at undvære i hjemmet, når man lige skal tjekke om håret eller tøjet sidder som det skal, inden man går ud af døren. Hvor man tidligere ofte kun havde spejle på badeværelse, i garderoben eller entreen er det blevet meget udbredt i indretningen, at have spejle i for eksempel stuen. Spejlet kan bruges som et kunstværk i sig selv og hvis du hænger et spejl i et mindre rum, kan det være med til rent optisk at gøre rummet større. På den måde kan du få din lille to-værelses lejlighed til at føles som en herskabsvilla.

Spejle i flere former og størrelser

I SILVAN kan du både finde klassiske spejle til at hænge op på væggen, gulvspejle, kvadratiske og aflange spejle men vil du prøve noget nyt, kan du med fordel vælge et rundt spejl. Indret for eksempel en hel væg med runde spejle som ene hel billedcollage eller brug et enkelt, for et mere rent udtryk.

Et spejl med en sortmalet ramme vil se godt ud, og give kontrast til en lys væg mens et spejl med en tynd og næsten usynlig ramme vil være mere neutral og passe ind de fleste steder.