Køkkenarmaturer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg det rigtige køkkenarmatur

I SILVAN har vi et bredt sortiment af forskellige køkkenarmaturer. Skal du have renoveret køkkenet, kan du med fordel udskifte dit køkkenarmatur. Med et nyt køkkenarmatur kan du nemt og hurtigt give dit køkken nyt liv. I SILVAN har vi både køkkenarmaturer i rustfrit stål eller med en glansfuld overflade, så du kan få det køkkenarmatur du ønsker. 


Når du skal vælge nyt køkkenarmatur skal du vælge ud fra dine behov. Skal det f.eks. kunne anvendes af børn, bør du overveje funktionaliteten af dit køkkenarmatur. Med et etgrebsarmatur får du et køkkenarmatur, der er nemt at betjene, og som du let kan indstille til enten koldt eller varmt vand. Ud over det funktionelle aspekt anbefaler vi også, at vælge et køkkenarmatur ud fra design så det passer perfekt ind i dit køkken.  

Et køkkenarmatur er nok det vigtigste element i dit køkken. Dit køkkenarmatur bliver brugt flere gange om dagen, og det er derfor vigtigt, at det fungerer som det skal. Et køkkenarmatur med en høj hals på vandhanen kan være en fordel, så du nemt kan skylle grøntsager i vasken, uden at vandhanen er i vejen. I et køkken skal man som regel enten bruge helt koldt vand eller varmt vand. Det er sjældent, at man skal bruge lunkent vand, som f.eks. på badeværelset. Derfor kan det være en fordel for de fleste, med et køkkenarmatur der har ét greb, så du nemt og hurtigt kan indstille temperaturen.

Sådan rengør du dit køkkenarmatur

Dit køkkenarmatur er sted for kalk at sætte sig, men der er heldigvis flere ting, du selv kan gøre for at undgå kalkdannelse. Kalk dannes på dit køkkenarmatur, når det er i kontakt med vand. Du kan derfor sørge for, at holde dit køkkenarmatur fri for vand, ved at tørre armaturet af hver gang der er vand på det. 

Er der kalk på dit køkkenarmatur, har vi i SILVAN nogle råd til hvordan du kan komme af med det. Er der kalk omkring dit køkkenarmatur kan du væde et stykke køkkenrulle i eddikesyre, og ligge det over kalkbelægningen. Det kan med fordel ligge natten over, hvis kalken er genstridig. Dagen efter kan du fjerne resten af kalken med en blød svamp. Du kan også bruge en tandbørste for at nå helt ind i hjørnerne på dit køkkenarmatur. Den yderste del af dit køkkenarmatur kan du med fordel skrue af og ligge i blød natten over for at fjerne kalken. Lav en blanding af vand og eddikesyre i forholdet 3 til 1. Inden du behandler med eddikesyre, bør du undersøge om dit køkkenarmatur kan tåle syre. 

Har du flere spørgsmål til dit køkkenarmatur, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice eller komme forbi en af vores butikker.