Køkkenmaskiner

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find dine køkkenmaskiner hos Silvan

Køkkenmaskiner gør det meget nemmere for dig at lave mad i hverdagen. Du sparer kræfter og tid, hvis du lader køkkenmaskiner gør en del af arbejdet for dig. Og er du ikke den store gastronom i køkkenet, er det også en hjælp til at din mad bliver god. Eksempelvis skal du bruge en køkkenvægt, når du skal finde ud af, hvor stor en mængde du skal bruge af forskellige ingredienser. Derudover er du fri for at skulle tænde for ovnen eller komfuret, når du skal koge vand til kaffe eller te eller varme noget brød, hvis du køber en elkedel eller brødrister.

Silvan har et stort udvalg af køkkenmaskiner. I vores sortiment kan du bl.a. finde fritstående kogeplader, miniovne, brødristere, elkedler, minihakkere og meget mere. På denne måde er du f.eks. fri for at skulle hakke hvidløg og andre grøntsager med en kniv, hvis du ejer en minihakker. Hvis du gerne lige vil se produktet, inden du køber det, kan du under det enkelte produkt se, hvilke Silvan-butikker der har den på lager. I så fald kan du besøge din lokale Silvan-butik og se på produktet. Du har også mulighed for at få leveret produktet via vores click & collect,/p>

Hvorfor skal du købe en fritstående kogeplade og en miniovn?

En fritstående kogeplade er rigtig god at eje, hvis du bor i en lille studiebolig, hvor der ikke lige er plads til et stort komfur. Fordelen ved en fritstående kogeplade er nemlig, at den er meget fleksibel og nem at flytte rundt, når du ikke bruger den. Samtidig fylder den kun meget lidt. Vi har både enkelt- og dobbeltkogeplader, til dig der brug for flere end et blus. Du kan også bruge den steder som sommerhuset, kolonihaven og campingvognen. Leder du efter et kogeblus med gas til camping, kan du se vores udvalg i vores campingudstyr.

En miniovn er også enormt smart at have i et lille køkken, hvor der ikke helt er plads til en stor ovn. Den fylder nemlig meget mindre end en almindelig ovn, så du kan også have den i det lille kollegiekøkken eller i campingvognen. Den er desuden fremragende som et supplement køkkenet, da den er god at bruge, hvis du bare lille skal varme en lille ret op eller riste noget brød. Den bruger typisk mindre strøm end en stor ovn, så du kan også spare el ved at bruge en miniovn frem for at tænde den store ovn.

Få lækkert og sprødt brød med en brødrister og toaster

Der findes næsten ikke noget lækrere end varmt, sprødt brød direkte fra ovnen eller brødristeren. Har du noget lidt tørt og kedeligt brød, kan du hurtigt gøre det meget bedre ved at riste det. Med en brødrister behøver du ikke at tænde hele ovnen, når du bare skal varmt små portioner. Du sparer dermed både energi og tid ved at bruge en brødrister. I vores sortiment kan du finde flade riste, som har en stor flade med plads til mange stykker brød og boller. Brødristeren har en udtagelig krummebakke, som du kan tømme for krummer, når den er fuld.

En toast kan være utroligt lækkert som en lille snack eller som et frokostmåltid. For at kunne lave en toast er en sandwichtoaster, som vi forhandler hos Silvan, en nødvendighed. Det er enormt nemt at bruge en toastmaskine, så du enkelt og hurtigt kan få en varm og velsmagende toast på tallerkenen. Toasterne i vores sortiment kan varme to ad gangen. Der er to indikatorlamper på maskinen, så du kan med det samme se, hvornår den er tændt, og hvornår den er klar til brug. Den er nem at rengøre, da den har en non-stick belægning.

Lav te eller kaffe med en elkedel og kaffemaskine

Skal du lave en kande/kop te eller kaffe, er en elkedel en smart investering. Det kan være omstændigt og tidskrævende at skulle koge vandet i en gryde på komfuret. Elkedlen er meget hurtigere og mere effektiv, da du ikke behøver at finde en gryde frem, men blot skal tænde for kedlen med vand. Vi har elkedler med plads til 1,5 – 1,8 liter vand. De er ledningsfrie, så du har en stor fleksibilitet, da du ikke er begrænset af en ledning på kedlen. De findes enten i versioner med plast eller rustfrit stål på overfladen.

Hvis du vil lave kaffe på en smart og effektiv måde, er en kaffemaskine svaret. Med en kaffemaskine behøver du blot at fylde kaffe i filteret og vand på maskinen, hvorefter den ordner resten af arbejdet for dig. Det er især en fordel, hvis du skal lave en stor omgang kaffe til mange gæster. Vi har kaffemaskiner i vores udvalg, der kan brygge op til 12 kopper kaffer ad gangen. Skal du afkalke enten en elkedel eller en kaffemaskine, kan du finde en afkalker i vores rengøringsmidler.

Sådan laver du lækre desserter med en håndmixer og vaffeljern

Med en håndmixer kan du blande cremer, fløde, desserter, kagedeje samt mange andre retter hurtigt sammen til en lækker, luftig masse. Bruger du et klassisk piskeris, kræver det hårdt arbejde og meget tid sammenlignet med en håndmixer. Til en håndmixer medfølger der typisk forskellige typer piskeris samt dejkroge. Piskerisene og dejkrogene kan nemt tages ud af maskinen, så de f.eks. kan puttes i opvaskemaskinen. Du kan indstille håndmixeren til forskellige hastigheder, ligesom den har en turboknap.

Vafler er bl.a. en særdeles populær dessert, som du kan blande dejen til med en håndmixer. Her skal du bruge et vaffeljern for at lave vaflerne. I vores udvalg af vaffeljern kan du finde et dobbelt-vaffeljern, der kan lave to vafler ad gangen. Vaffeljernet har en non-stick belægning, der gør, at det er nemt at fjerne den færdige vaffel fra jernet. Det har et varmesikkert greb, så du ikke kommer til at tage fat i et meget varmt greb. Med hjælp fra to indikatorlys kan du se, om maskinen er klar til brug, og om det er tændt.