Køkkenmaskiner

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Køkkenmaskiner giver dig en hjælpende hånd

Gode køkkenmaskiner kan let gøre arbejdet i køkkenet lidt sjovere og legende let. Skal du i gang med at røre dej elle fars, kan en køkkenmaskine spare dig for en del tid, da den kan røre det hele sammen, mens du forbereder andre ting. Det skåner også dine håndled og hænder, da du slipper for at stå og ælte og røre. Hvis du skal i gang med at hakke en masse grønt, er køkkenmaskiner også gode. Eksempelvis kan en minihakker eller blender let finsnitte grøntsagerne for dig. I mange tilfælde kan køkkenmaskiner også være energibesparende – eksempelvis hvis du skal koge vand eller varme brød, giver det et bedre energiforbrug at koge vand i en elkedel, i stedet for i en gryde, eller riste brød i brødristeren fremfor i ovnen.

Der findes mange forskellige køkkenmaskiner, og uanset om du skal ælte, hakke, presse, blende eller snitte, så kan de være en stor hjælp. Det er både let og sikkert at bruge en køkkenmaskine, og mulighederne er mange, når der skal laves mad. Derfor er køkkenmaskiner både velegnede til den rutinerede hjemmekok og til hverdagsbrug, når aftensmaden hurtigt skal på bordet. Blandt vores køkkenmaskiner finder du nogle, der er multifunktionelle og giver et væld af muligheder. Vi har også mere enkle, funktionelle køkkenmaskiner som brødristere, elkedler, håndmixere og toastere. Blandt vores udvalg af køkkenmaskiner finder du også mobile kogeplader, miniovne og mikroovne. De er gode til både familiehjemmet, camping eller til den lille studiebolig.

Hvilke køkkenmaskiner skal jeg vælge?

Hvilken køkken maskine du skal vælge, kommer helt an på dine behov og vaner i køkkenet. Bager du meget, kan køkkenmaskiner, der kan røre og ælte, være en stor hjælp. Til den store familie, eller hvis du ofte bager brød, er køkkenmaskiner, der kan indeholde op til 5 liter være en god løsning. Det kan også være du ofte giver dig i kast med nye retter. Her kan multifunktionelle køkkenmaskiner være gode, da de giver et væld af muligheder. Hakker du ofte grønt, er mere basale køkkenmaskiner måske bedst til dig. Det er køkkenmaskiner som eksempelvis blendere og minihakkere. Der findes flere forskellige at vælge imellem. Til enkeltpersoner og små familier, kan køkkenmaskiner, der indeholder få liter være godt. De fylder mindre i skabet og er gode til mindre portioner.

Køkkenmaskiner kan bruges til mange forskellige ting. Eksempelvis findes der køkkenmaskiner, der er særligt velegnet til bagning, hvor de både kan bruges til kager og dej. På nogle køkkenmaskiner er det muligt at udskifte krogene. Eksempelvis kan du på nogle køkkenmaskiner udskifte dine dejkroge til eksempelvis piskeris eller dejspader, alt afhængigt af hvad du skal lave. Skal du lave mousse, souffle og andre ting, der kræver at de vendes, er det ikke altid en god ide at bruge en køkkenmaskine. Nogle køkkenmaskiner har dog funktioner, hvor det er muligt at folde dejen forsigtigt, uden at luften bankes ud af retten. Hvis du er på udkig efter én enkelt køkkenmaskine til køkkenet, er stavblenderen et godt valg. Den kan bruges til de fleste retter og er utrolig alsidig.