Køkkenvaske

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find din nye køkkenvask i SILVAN

I SILVAN har vi et stort udvalg af forskellige køkkenvaske. Du finder et stort sortiment af forskellige materialer, farver og prisklasser. En køkkenvask er måske det vigtigste element i dit køkken, og det er derfor vigtigt, at du vælger en køkkenvask der passer til dit køkken.  


Inden du køber en ny køkkenvask, er der flere ting du bør overveje. F.eks. om det skal være en dobbeltvask, eller om der skal være en bakke med. En køkkenvask anvendes mange gange dagligt og skal opfylde mange forskellige behov. En køkkenvask bliver både brugt til at vaske hænder i og til at rengøre grøntsager. Det er derfor vigtigt, at den fungerer optimalt. I dag kan du få en køkkenvask der er tilpasset alle dine funktionelle behov samtidig med, at den har et design, der passer til dit køkken. Hvis du bruger meget tid i køkkenet og har børn i husholdningen, som let skal kunne komme til håndvasken, bør du overveje hvilken type håndvask der passer til dine behov. Derudover bør du altid måle op i dit køkken, inden du går ud og køber din nye håndvask.

Sådan monterer du din køkkenvask

Du må gerne selv montere din køkkenvask i dit køkken. Hvordan du skal montere den, kommer dog an på hvilken model du har købt. Her får du en gennemgang af, hvordan du monterer en køkkenvask, der skal nedfældes i en bordplade.  

1. Du starter med at placere din køkkenvask på bordpladen og afmærker med en blyant, hvor den skal være. Husk altid at trække et par ekstra mm fra, så vasken ikke falder igennem hullet. 

2. Herefter borer du et hul i pladen med en boremaskine på indersiden af markeringen. Nu er du klar til at udskære markeringen med en stiksav. 

3. Inden du placerer din køkkenvask i hullet, skal du fuge langs vaskens krage.  

4. Nu kan du placere din håndvask i hullet og spænde monteringsbeslagene på ved vaskens underkant. 

5. Herefter kan du montere resten af delene til din køkkenvask: 

- Du skal skrue vandlåsen fast under vasken – undgå at bruge værktøj 

- Tilslut vandlåsen til afløbsrøret 

- På vandlåsen skal der tilføres en afløbslange

Tips til rengøring af din køkkenvask

Det er vigtigt at holde sin køkkenvask ren, da den bliver brugt flere gange om dagen. Du kan nemt holde din køkkenvask ren, ved at rengøre med en skuresvamp og lidt sæbevand. Skrub din køkkenvask med sæbe og skyl godt efter med vand. Har du flere genstridige pletter eller kalk i din vask, kan du med fordel anvende lidt bagepulver. Lad bagepulveret sidde i nogle minutter og skrub de resterende væk med en svamp. Er pletterne meget svære at få af, kan du også anvende lidt citronsyre i din køkkenvask. Det er dog altid en god idé at tjekke om materialet i din håndvask tåler syre. 

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker eller skrive til vores kundeservice.