Lænestole & sofaer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find en god lænestol eller sofa

Med en god sofa eller lænestol kan du rigtig slappe af. Smæk fødderne op med en god bog eller måske din yndlings serie. Vores læsestole og sofaer kombinerer stil med funktionalitet, da de ikke bare ser godt ud men også er behagelige at sidde i.

En behagelig lænestol

En lænestol kan bruges overalt i indretningen. I gæsteværelset kan en lænestol både bruges til at sidde og slappe af i men også som aflægningsplads for tøj eller brug lænestolen på herreværelset, hvor der er tid til ro of fordybning med en bog eller avis. En lænestol er også praktisk at have, hvis man får mange gæster, da de hurtigt kan sættes frem og bruges som en ekstra siddeplads i stuen.

En lænestol er ofte forbundet med hygge og varme. Vil du friske læsestolen op, kan du med fordel finde en god pude eller plaid. En puf er også en god løsning. Hvis du gerne vil sidde med fødderne oppe.

En sofa til afslapning og hygge

En god sofa hører til i hvert hjem men det kan være en svær beslutning at finde den helt rigtige sofa. Sofaen er her du kan slappe af og smide fødderne op efter en lang arbejdsdag eller hygge med din yndlingsserie en søndag eftermiddag.

Der er mange ting at tage stilling til inden du anskaffer dig en ny sofa, f.eks. størrelse, materiale, farve og designet. Hvor stor er din stue og hvor meget vil du have sofaen til at fylde i rummet? Det er også vigtigt at kigge på, hvor mange mennesker der skal være plads til i sofaen. En anden god idé er at kigge på materialet på sofaen. Har du børn er en helt lys stofsofa sjældent en god idé men i stedet kunne en sofa der er let at tørre over være en god idé.

Farven på sofaen er også vigtig. I langt de fleste danske hjem, står en grå sofa, da de passer til det meste og er nemme at friske op med puder og plaider i farver. Det er også en billigere løsning at skifte tilbehøret end at skulle købe en helt ny sofa i en ny farve.