Sofaborde

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sofabordet som samlingspunktet

Sofabordet er samlingspunktet for familien, når den står på fredagshygge med familien eller en kop eftermiddagskaffe med gode venner. Et sofabord er svært at undvære og er ofte centrum for din stue. Det er perfekt til alle de ting, som du gerne vil have lige ved hånden, når den står på afslapning i sofaen.

Praktisk og æstetisk sofabord

Når du anskaffer dig et sofabord, så tænk over størrelsen på bordet. Skal der være plads til flere af dine fjernbetjeninger, kaffekopper med mere eller passer et mindre sofabord bedre ind i din stue.

Det kan også være du er ude efter et sofabord med hylde, hvor aviser og magasiner hurtigt kan lægges væk, så de ikke ligger og roder på selve bordet, når de ikke er i brug. I SILVANs sortiment kan du også finde sofaborde med praktisk opbevaring inden i, hvor du for eksempel kan lægge plaiden. Det kan især se rigtig godt ud, hvis bordet er bøjet i metalstænger for et gennemsigtigt look.

Ud over den praktiske funktion, er det også vigtigt at sofabordet passer til din sofa og dine øvrige møbler i stuen. Tænk derfor også over materialerne på sofabordet. Måske det klassiske træbord passer bedst til din sofa eller hvad med et sofabord i glas, plast eller metal? Der er mange muligheder.

Rengøring af sofabordet

Rengøringen af bordet skal også lige med i overvejelserne. Skal bordet være børnevenligt og let at tørre af i en håndevending eller skal du have et bord i for eksempel lyst træ, som du skal passe lidt mere på. En god måde at rengøre dit træ sofabord, hvis det ikke er malet eller lakeret, er at tørre det over med en opvredet klud og en mild blanding af vand og sæbespåner. Dette gør også at bordpladen får en beskyttende hinde.

 

Nyt udtryk til stuen

Ved at skifte sofabordet i din stue, kan du hurtigt give stuen et nyt udtryk. Vil du gerne sætte fokus på dit sofahjørne, så vælg et bord med farve eller et mere neutralt og minimalistisk bord, hvis sofaen eller andet i stuen skal fremhæves.

Hvis du har brug for endnu mere afsætningsplads, kan du supplere sofabordet med små sideborde eller afsætningsborde. Eller sæt for eksempel flere små borde sammen foran sofaen. Sofabordet kan derfor blive en investering, der kan skabe meget glæde og blive centrum for mange timers hygge i stuen.

Her i kategorien kan du være sikker på, at finde et sofabord eller sidebord lige efter din smag og som indfrier netop dine behov.

Måske du også er i gang med et større indretningsprojekt i stuen? Så kan du også tage et kig på vores sofa kategori, så du kan få en sofa, der matcher sofabordet.