Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Opbevaringskasser til alle dine ting

Når du skal have orden i dine ting, kan du altid finde en kasse, boks eller kurv til det hele. I SILVAN har vi et bredt udvalg af kasser og kurve, så du kan få plads til det hele. Vi har Smart Store kasser i plast med låg, sådan at dine ting ikke bliver støvede, klodskasser der kan stables, kurve og kasser i flet, træ og plast til både garderobeskabet, entreen, stuen eller badeværelset.

Opbevaring kasser er ideelle til at holde orden og sætte dine ting i system samtidig med at de beskytter dine sager. Du kan her i kategorien også finde kasser til under sengen, bedrollers, kasser til opmagasinering af tøj eller julepynten, når den skal opbevares på loftet.

 

Få orden i hjemmet med den rigtige type opbevaring

Det er altid rart at rydde op, sætte i system. De fleste vælger opbevaringskasser med låg i plast, der er nemme at stable. På den måde er dine ting både godt beskyttet og det er en pladsbesparende løsning.

Her i kategorien kan du finde kasser med låg i alle størrelser. Lige fra små kasser til alle dine nipsting til de helt store kasser eller bedrollers, hvor du kan opbevare dyner, puder og sengetøj.

Lukkede kasser eller bokse er utrolig smarte, når du gerne vil opbevare vintertøjet tørt og godt beskyttet om sommeren eller når sommertøjet skal opmagasineres om vinteren. Med en kasse med låg, undgår du både støv og at dit tøj kommer til at lugte, hvis du for eksempel har det stående i kælderen eller på loftet.

Gennemsigtige plastkasser kan være praktiske, hvis man hurtigt skal se hvad der er i kassen mens en uigennemsigtig eller sort kasse kan være det bedste valg, hvis du har brug for en kasse til at gemme al rodet væk. Du kan også finde opbevaring til kontoret, hvor du kan finde kasser til papir og kontorartikler.

Opbevaringsbokse med hjul kan også være en fordel, hvis du skal flytte meget rundt på dem, som kan være ideelt til børneværelset eller som opbevaring under sengen.

Har du brug for mere opbevaring i for eksempel entreen, kan du her finde stumtjenere og knager, som giver ekstra plads til frakker, jakker, tasker og tørklæder.

 

Få styr på rodet med praktiske opbevaringsløsninger

Det kan være en god idé at kombinere smarte skabsløsninger med hylder og kasser, for at få plads det hele og med de rette møbler og tilbehør, kan det blive en leg at holde hjemmet ryddeligt. Opbevaring kasser giver dig mulighed for at skabe orden og udnytte pladsen optimalt og hylder, reoler og skabe kan skabe ekstra plads.

Vi tilbyder hylder i forskellige materialer som træ og laminat og hylderne kan fås i mange forskellige størrelser. I udvalget finder du også et stort udvalg af hyldeknægte, om du vil have en mere moderne ophængningsløsning med en læderstrop eller du foretrækker den mere almindelige hyldeknægt.

Flettede kurve og mindre kurve i plast er meget anvendelig til mindre løse genstande. Vores kurve kan fås i forskellige størrelser og vi har både firkantede kurve og ovale- og runde kurve. Kurve kan både anvendes til vasketøjet, til opbevaring af aviser, magasiner og blade, som brændekurv eller hvad med en kurv til køkkenet. Små kurve kan med fordel anvendes på badeværelset til vatpinde, vatrondeller, neglelak eller neglesaksen.

I SILVAN tilbyder vi mange forskellige opbevaringsløsninger, så du altid kan holde dit hjem opryddet. Tag et kig rundt i kategorien og bliv inspireret.

 

Flyttekasser og flyttetilbehør

I denne kategori finder du også alt du skal bruge, når du skal flytte. Vi har alt fra flyttekasser, bobleplast, bølgepap og møbelhunde, så du er helt sikker på, at alle dine sager kommer sikkert frem til din nye bopæl.

En flytning kan være en god mulighed for at få ryddet op og smidt ting ud eller sende alt det til genbrug, som du alligevel ikke bruger længere. Det kan være en længerevarende proces, så det er altid godt at forberede en flytning i god tid.

Mange genbruger deres flyttekasser eller overtager gamle flyttekasser fra venner eller naboer, hvilket kan være en fordel. Men flyttekasser bliver slidt og med tiden kan de blive mindre holdbare, både i bunden men også stabiliteten, når de skal stables. Dette kan for eksempel være hvis flyttekasserne har været opbevaret i et fugtigt skur eller andet, der kan gå ud over holdbarheden.

I SILVAN koster flyttekasser ikke de store og nye flyttekasser holder bedre. Derudover har vi ofte tilbud på flyttekasser, så hold øje med vores tilbudsavis eller webshoppen for de gode tilbud på flyttekasser og flyttetilbehør.

Det kan også være en fordel, ud over avispapir, at anvende bølgepap, bobleplast eller boblefolie. Bølgepap og bobleplast smitter ikke af på dine ting, som tryksværte fra aviser kan gøre og er godt til at beskytte dine lidt sartere ting. Her i kategorien kan du også finde papkasser til glas, som er en nem og effektiv måde til nedpakning af for eksempel glas samt mange andre ting, der kan gøre din flytning lettere.