Anden opbevaring

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få styr på opbevaringen hos Silvan

Uden de rigtige opbevaringsløsninger vil hjemmet hurtigt blive rodet og uoverskueligt. Derfor er det vigtigt, at du indretter hjemmet, så du får mest mulig plads og kan skabe orden i alt det, du har. Heldigvis kan du hos Silvan finde et stort udvalg af opbevaringsløsninger til hjemmet, der kan hjælpe dig på vej. På denne side kan du bl.a. finde sengeskuffer og vakuumposer til tøj. Er du på udkig efter andre former for opbevaring, kan du også finde kurve og plastkasser i vores sortiment. Dette gør, at du kan spare plads i boligen, så genstandene ikke flyder over det hele.

På denne side kan du altså finde mange typer af opbevaring. Du har flere forskellige muligheder for levering og bestilling, når du har fundet det produkt, som du gerne vil have. En mulighed er, at du kan bestille varen til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”, hvis butikken har varen på lager. Derudover kan du bestille den til afsendelse til din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Det er under det enkelte produkt, at du kan se dine konkrete leverings- og bestillingsmuligheder. Du er også velkommen til at besøge en af vores Silvan-butikker i hele landet, hvor du kan se vores udvalg af produkter til boligen og meget andet.

Hvilke vakuumposer til tøj skal du vælge?

Kender du til problemet med, at tøj kan fylde så meget, at det kan være svært at finde plads til det? Det kan f.eks. være en tyk vinterjakke, som fylder meget i garderobeskabet i sommerhalvåret. Dyner og puder kan også have en tendens til at fylde meget. Løsningen på dette problem kan være vakuumposer til tøj. Vakuumposer fungerer ved, at de komprimerer tøjet, da den fjerner luften fra tøjet. Det gør, at tøjet kan komme til at fylde op til 75 % mindre. Skal du pakke tøj til en rejse, kan du i øvrigt også bruge vakuumposer.

Vakuumposer til tøj findes i mange udgaver. En udgave fungerer ved, at du skal suge luften ud af posen med en støvsuger. Ved andre typer skal du bare presse luften ud af tøjet og posen. Du kan også finde en vakuumpose med indbygget bøjle, der er klar til at blive hængt op med det samme. En anden fordel ved vakuumposer er, at du beskytter tøjet imod støv og insekter. Vær opmærksom på, at det ikke er alle former for tøj og beklædning, som bør opbevares vakuumpakket. Læs derfor altid i produktbeskrivelsen til de enkelte produkter for at være sikker på, at tøjet kan være opbevaret i vakuumposen.

Hvorfor skal du have en papirpose eller stofpose?

Når du skal transportere varer fra f.eks. Silvan, kan du bruge en bærepose. Hos Silvan finder du papirposer, som du kan have dine varer i. I sammenligning med en bærepose af plastik er en papirpose mere miljøvenlig. Den kan også bedre genanvendes, hvis du husker at smide den i papiraffald. Passer du godt på papirposen, kan du bruge den op til flere gange. Du kan også bruge papirposen til opbevaring. Eksempelvis kan du have dit papiraffald i papirposen, så du hurtigt kan få papiret ud til affaldssorteringen og samtidig smide papirposen ud med det andet papiraffald.

Det er dog ikke altid, at en papirpose er helt stærk nok. I stedet kan du vælge en rummelig bærepose af genbrugsplast, som vi forhandler, hvis du har tunge varer. Denne type bærepose er lavet særligt stærk, så den kan bruges op til flere gange. Du kan dermed tage den med til indkøb igen og igen. Vil du gerne have et alternativ til en plastikpose, har vi også stofposer. Stofposen er lavet i bomuld, og du kan både bruge den til indkøb og i hverdagen. Den har lange remme, så du kan tage den over skulderen, hvilket gør den behagelig at bruge.