Kurve

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Med kurve kan du skabe orden og udnytte pladsen optimalt

Skal du have orden i alle dine ting derhjemme, er kurve en oplagt opbevaringsløsning. Kurve kan bruges til opbevaring i hele hjemmet – i badeværelset kan de opbevare håndklæder og klude, i stuen kan du have strikketøj, tæpper, puder og blade i dem, mens du i soveværelset kan bruge dem til vasketøj og linned. Der er derfor utroligt mange anvendelsesmuligheder med kurve. En stor fordel ved en kurv er, at den er flot og elegant, hvilket gør, at den kan løfte indretningen i en bolig. Det betyder, at du sagtens kan have en kurv et synligt sted, da den tilføjer hygge og kant til boligindretningen.

Hos Silvan kan du finde et stort udvalg af kurve. Du kan både finde kurve til indendørs og udendørs brug. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af kurve, og hvor du kan bruge dem. Når du har fundet den kurv, som du vil have, har du forskellige muligheder for levering og bestilling. En mulighed er, at du kan bestille varen til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at den enkelte butik har varen på lager. En anden mulighed er, at du kan bestille den til levering til din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Det er under det enkelte produkt, at du kan se dine muligheder for levering og bestilling. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker i hele landet og se vores udvalg af tilbehør til boligen.

Hvilke kurve skal du vælge?

Når du skal finde den rette kurv, skal du tage udgangspunkt i, hvad du skal have i den. Nogle kurve er lavet til at kunne opbevare indhold som strikketøj og tæpper, mens andre kurve er lavet til også at kunne have planter i sig. Desuden findes kurvene i vores sortiment i adskillige størrelser, så de både kan bruges til at have meget og lidt indhold i sig. Formen på kurvene har også betydning – skal du f.eks. bruge kurve til opbevaring på reoler, er det bedst at vælge en firkantet kurv. I øvrigt kan du også finde kurve, der kan bruges udendørs.

Fletkurve

Fletkurve er den type af kurv, som vi har flest af i vores sortiment. Generelt er det også en af de mest populære former for kurve, og det er der mange grunde til. En af grundene er, at det er en meget charmerende kurv, som tilføjer stil i hjemmet. Derudover kan fletkurve opbevare mange forskellige genstande. Har du legetøj, er det oplagt at have det i en fletkurv, men du kan sagtens også bruge dem til alt muligt andet. Denne type kurv findes i mange materialer – det kan være pil, som giver en lidt hårdere og mere robust kurv, eller det kan være rattan. Leder du efter en blødere og mere formbar fletkurv, er søgræs et oplagt materiale at vælge.

Kurve med låg

En særlig type af en kurv er dem med låg. Det gode ved, at en kurv har låg, er, at du kan beskytte genstandene i kurven. Det er f.eks. oplagt at bruge kurve med låg på badeværelset, hvor du kan have sæbe, shampoo og makeup i den. Ved at bruge et låg kan du også rode lidt i kurven, uden at det kan ses udefra. Du kan samtidig stable et par kurve oven på hinanden, hvis de har låg. Se i vores udvalg af kurve med låg og find en størrelse og type, der passer til dine behov.

Kurve med hanke

Kurve med hanke er smarte, hvis du skal flytte rundt på kurven. Det kan nemlig være lidt svært at bære rundt på en kurv, så hanke kan gøre transporten nemmere. Særligt hvis du har lidt tungere indhold i kurven – det kan være en stor plante eller en masse legetøj – bør du vælge en kurv med hank. En kurv er også oplagt at tage med på picnic, og hvis du har planer om at bruge en kurv til picnic, er det svært at undvære hanke. Vi har kurve med hanke i både små og store varianter og til brug indendørs og udendørs.

Kurve til planter

Har du nogle blomster og planter, som du gerne vil finde en kurv til? Så kan du hos Silvan finde et stort udvalg. Oftest er det krukker, der bliver brugt til planter, men en kurv giver et andet og mere rustikt udtryk til planten. Nogle kurve til planter kan både bruges inde og ude. Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle typer af kurve, der kan tåle at have planter i sig. Da der er fugtigt rundt om planterne, skal du vælge en kurv med plastik indvendigt. Der er kurve til både små og store planter.

Se også vores andre opbevaringsløsninger

Silvan har mange opbevaringsløsninger, så du kan få mere orden på dit hjem. Du kan bl.a. finde plastkasser i vores sortiment. Plastkasser kan du bruge til mange former for opbevaring. Det kan være, at du skal have en bedroller under sengen, hvor du kan opbevare tøj, legetøj og meget andet. Muligvis leder du i stedet efter smarte og praktiske opbevaringskasser med hjul, som du kan stable oven på hinanden. Du finder desuden vasketøjskurve i plastik, der er holdbare, og som har godt med plads til tøj. Vil du have pladsbesparende opbevaringsløsninger, er vores plastkasser altså værd at undersøge.

Skal du flytte, har vi et stort udvalg af flyttekasser. Vi har dem i mange forskellige størrelser, og du finder også andet tilbehør til flytningen hos os. Flyttekasser kan ikke udelukkende bruges til flytning, da du også kan bruge dem til opbevaring af genstande i en kælder eller på et loft. Vil du gerne udnytte væggen til opbevaring, kan du tilføje hylder. På hylderne kan du eksempelvis placere kurve, hvor du kan have alt fra strikketøj til fyrfadslys og pynt. Hos Silvan finder du altså flere forskellige typer af opbevaring, der kan give dig et bedre overblik og mere plads i hjemmet.