Kurve

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab orden og udnyt pladsen optimalt med en kurv

I denne kategori finder du vores store udvalg af flettede kurve i naturmaterialer som søgræs og kurve i metal trådnet, plast eller stof. Kurve er ideelle til opbevaring og organisering og kan bruges i alles hjemmets rum.

En kurv er både ideel når det kommer til praktisk opbevaring og skabe orden men pynter samtidig og giver dit hjem et personlig præg.

Uanset om du er på udkig efter en vasketøjskurv, brændekurv, ovale kurv, kurv med hank eller et kurvesæt, så finder du helt sikkert den kurv, der passer til din smag og dine opbevaringsbehov.

Kurve i søgræs og naturmaterialer

Søgræskurve er blevet meget populære at anvende i indretningen. Du kan for eksempel både bruge kurven som potteskjuler til dine planter eller måske hvis du skal have styr på strikketøjet.

En kurv kan også anvendes som magasinholder eller du kan bruge den, når du ikke anvender pyntepuderne eller plaiden i sofaen.

Små kurve og kurvesæt

Små pyntekurve og kurvesæt kan bruges i reolen i stuen, når du vil have gemt lidt småting af vejen, som ellers bare ville ligge og rode eller små kurve er også meget velegnet til køkkenet, hvor du kan samle opvaskemiddel, opvaskebørsten og karkluden, så det ikke ligger of flyder.

Eller hvad med at bruge de små kurve i badeværelset, så der er styr på vatpinde, vatrondeller og vaskekludene. I køkken og bad er en trådkurv i metal at foretrække, da de lettere kan holde til vand og høj luftfugtighed.

Brændekurve

I sortimentet kan du blandt andet også finde brændekurve, hvor af nogle af dem er med hank. En brændekurv med hank er utrolig praktisk, når du skal ud og fylde den op. Så er den nem at bære frem og tilbage til brændeskuret.

Vasketøjskurve

Her kan du også finde et udvalg af vasketøjskurve i for eksempel plast med lufthuller, som giver ventilation til dit tøj, så det ikke bliver jordslået. Mange af vasketøjskurvene er med ergonomisk håndtag, som sikrer dig nem transport af dit tøj for eksempel, når du skal op og ned fra vaskekælderen eller når du skal have tøjet fra vaskemaskinen over i tørretumbleren.