Plastkasser

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Opbevaring af dine ting i plastkasser

Hos SILVAN har vi et stort udvalg, når det kommer til opbevaring og opbevaringskasser. Her på siden kan du finde opbevaringskasser i plastik med og uden låg og hjul. Hvilken kasse du skal bruge til opbevaring afhænger helt af, hvad du skal bruge dem til – men en ting er sikkert, de kan hjælpe dig til at skabe orden og system i dine ting. Opbevaringskasser kan både bruges inde i skabe, i reolen, på loftet eller i kælderen.

Opbevaring af dine ting i kasser beskytter dem også mod slid og slag. Her er kasser af plastik med låg gode, da de er lette at stable og robuste over for slag. Eksempelvis er de ideelle til at opbevare julepyntet om sommeren eller havehynderne om vinteren. Disse kasser er også gode til opbevaring af ting i kælderen, loftet eller skuret, da du let kan se indholdet i kasserne. Den hårde plastik og det tætsluttende låg, gør at dine ting kan ligge trygt og godt.

Sådan bruger du forskellige plastkasser til opbevaring

Blandt vores mange kasser til opbevaring, finder du også kasser med hjul. De er ideelle til opbevaring under sengen. De kan bruges til alt fra legetøj på børneværelset til opbevaring af sengetøj, eller de ting, som du ikke bruger så tit. På den måde kan du udnytte pladsen i rummet optimalt. Vi har også et udvalg af foldekasser, der er yderst praktiske i skabe og skuffer, ligesom de også er gode til midlertidig opbevaring. De fylder nemlig minimalt når de ikke er i brug.

Opbevaring er alfa og omega i mange hjem, især hvor der ofte er fart over feltet. Med den rette opbevaring kan du let holde styr og orden på tingene i skabet eller hylden. Hos SILVAN har vi mange forskellige løsninger til opbevaring, så du let kan finde den opbevaringsløsning, der passer til netop dig.