Plastkasser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få styr på opbevaringen med plastkasser

De fleste kender til at have en masse genstande i hjemmet, som det ikke lige er muligt at finde plads til. Disse ting ender ofte med at være placeret i et hjørne eller at rode i en allerede overfyldt skuffe. Men sådan behøver det ikke at være. Med plastkasser kan du nemlig få meget bedre styr på alle dine ting, så de ikke roder, men i stedet er i en overskuelig orden. Det er, hvad enten du vil have styr på tøj, legetøj, bøger, pynt og mange andre ting. At bruge opbevaringskasser kan give dig et langt bedre overblik over dine genstande.

Der er mange fordele ved at bruge plastkasser til opbevaring. F.eks. er plastkasser stærke og holdbare, så de kan beskytte dine ting i mange år. De kan også beskytte genstandene fra vand, støv og skidt, hvis de er lukket godt til med et låg. Det er også nemt at stable de fleste former for plastkasser, så de ikke fylder så meget, når du ikke skal bruge dem. Nogle af kasserne kan du også folde sammen, så de nærmest ikke fylder noget. Vi har både store og små plastkasser, der kan opbevare mange forskellige størrelser af ting.

Hvad er en bedroller?

En bedroller er en aflang plastkasse med hjul, som du typisk har under sengen eller sofa. Du kan dog også bruge en bedroller mange andre steder som opbevaringskasse. Fordelen med en bedroller er, at der er godt med plads i den. F.eks. kan du bruge den til at opbevare legetøj, tøj og meget andet. Det er især en fordel i en lille bolig at have en bedroller, da du kan udnytte pladsen meget bedre med den. Eksempelvis kan du udnytte pladsen under sengen til at opbevare tøj, hvis du ikke lige har plads til et stort klædeskab i din bolig.

Du kan finde bedrollere i forskellige størrelser i vores sortiment. Bl.a. har vi bedrollere på ca. 30 L og 50 L. Du kan med fordel købe dem i flere størrelser, så du har plads til dem under både sofaen og sengen. Hvis du ikke har bedrollerne under sengen eller sofaen, kan du nemt stable dem oven på hinanden, så de ikke fylder så meget. De har også låg, hvilket har den fordel, at der hverken kommer så meget støv eller skidt ned i opbevaringskassen. Kasserne er lavet i transparent plastik, så du hurtigt kan se, hvad der gemmer sig i.

Hvilke andre opbevaringskasser kan du vælge imellem?

Opbevaringskasserne i vores sortiment findes i mange typer og størrelser. Vi har både opbevaringskasser i transparent plastik eller plastkasser i farver. Derudover kan du finde plastkasser med eller uden låg. Fordelen ved at have et låg til opbevaringskasserne er, at du beskytter tingene i kassen bedre. Hvis du vil opbevare ting, som du bruger meget i hverdagen, kan det dog være bedre med en kasse uden låg. I så fald kan du hurtigere få adgang til tingene, som du har i kasserne. Det kan også være nemmere at stable kasser uden låg oven på hinanden.

Klodskasser

Klodskasser er praktiske til opbevaring af diverse genstande. Bl.a. er de meget populære til opbevaring af legetøj såsom Legoklodser og dukker. Det smarte ved klodskasser er, at de er nemme at stable oven på hinanden, så de ikke fylder så meget. Det er også en prisvenlig opbevaringsløsning, da klodskasser sjældent koster det store. I vores sortiment har vi forskellige former for klodskasser. Typisk har de en størrelse på ca. 15 L, og de findes i farver som sort og hvid. Køb gerne nogle stykker, så du kan få plads til alle de ting, som du ikke lige ved, hvor du skal placere.

Bøtter til madopbevaring

Hvis du skal bruge en plastkasse til madopbevaring, er det vigtigt, at den er fødevaregodkendt. I så fald er materialet nemlig godkendt til at være i kontakt med mad. Vi har opbevaringskasser, der er fødevaregodkendte, i både små, mellemstore og store varianter. Dermed kan du både opbevare det lille måltid og resterne fra den helt store familiemiddag. Opbevaringskasserne er lavet i transparent plastik, så du hurtigt kan se, hvad du opbevarer i dem. Desuden kan du også stable den oven på hinanden, så de ikke fylder så meget i køleskabet, eller hvor du nu har dem.

Sådan får du orden og plads i dit hjem

Opbevaringskasser er helt centrale, når du skal skabe orden i dit hjem. Men du kan også bruge meget andet tilbehør til at få orden og plads i dit hjem, som du kan købe hos Silvan. F.eks. har vi kurve, der både er en æstetisk flot løsning og praktisk til opbevaring. Bl.a. er fletkurve flotte og gode til at opbevare strikketøj, tæpper og puder. Vil du gerne have en midlertidig løsning til opbevaring, har vi også et stort udvalg af flyttekasser. Eksempelvis kan du bruge flyttekasser til opbevaring i en kælder eller i et loftsrum, hvis du har det.

En smart måde at få orden og plads i boligen er med hylder. På denne måde udnytter du også højden i rummet til opbevaring. Hvis du gerne vil have styr på rodet i værktøjsrummet, har vi også et stort udvalg af tilbehør til værktøjsopbevaring. Bl.a. har vi værktøjskasser, værktøjsreoler og værktøjstavler. Hvis du gerne vil have endnu flere råd til, hvor du kan organisere dit hjem, kan du læse vores guide, 13 tips til at organisere dit hjem. I så fald kan du få et ryddeligt hjem, som du bedre kan overskue, hvilket giver dig mere tid og overskud i hverdagen. Selv Marie Kondo ville blive imponeret over sådan et hjem.