Filter
 Produkter
Liste
Galleri
 

Rengøringsmaskiner til mange formål

I denne kategori kan du finde alle de el apparater, som du bruger i hverdagen. Vi har samlet de husholdningsapparater, der kan sættes til strøm. Med en køkkenmaskine kan du for eksempel let få hjælp til mange opgaver i køkkenet, når der skal røres, hakkes og blendes. Vi har også et stort udvalg af rengøringsmaskiner som støvsugere og robot gulvaskere, produkter til personlig pleje samt tilbehør til dine el apparater.

Rengøringsmaskiner

Under vores rengøringsmaskiner finder du et stort udvalg af støvsugere. Du kan vælge i mellem den klassiske støvsuger med pose, poseløse støvsugere og robotstøvsugere. Uanset hvilken støvsuger du foretrækker, så kan en støvsuger hjælpe dig med en effektiv rengøring af dine gulve.

Det er også i vores El apparat kategori, at du finder tilbehør som støvsugerposer.

Vinduespudserrobot, gulvvaskerrobot og damprensere

Foruden støvsugere, kan du også finde rengøringsmaskiner, der kan hjælpe dig med rene vinduer uden striber eller hvad med en gulvvaskerrobot, der automatisk kan vaske dine gulve og kan styres og skemalægge gulvvasken via en app fra telefonen.

Blandt vores udvalg af rengøringsmaskiner, kan du også finde damprensere. Men en damprenser kan du rengøre dine gulve og tæpper helt uden brug af kemi. Damprenseren benytter af høj varme og et damptryk, der dræber 99,9% af alle bakterier og skånsomt fjerner både snavs, sæberester og kalk.

I denne kategori finder du også alt hvad du skal bruge af tilbehør og støvsugerposer til alle vores modeller.