Filter
 Produkter
Liste
Galleri
 

Hos Silvan har vi rengøringsmaskiner til hele hjemmet

Rengøringsmaskiner kan gøre det meget nemmere at gøre hjemmet rent. I stedet for det slidsomme arbejde med at skure gulvet og at pudse vinduerne kan rengøringsmaskinerne spare dig for kræfter og samtidig give dig et flottere resultat. Vi forhandler mange rengøringsmaskiner fra Kärcher, som er garant for høj kvalitet. Rengøringsmaskinerne i vores sortiment passer især godt til private hjem – det er både til den store og lille bolig. Du kan se vores sortiment af rengøringsmaskiner online på denne side. Her kan du enten bestille varen til levering eller afhente den i en af vores Silvan-butikker i hele landet, hvis de har den på lager.

Du kan både finde rengøringsmaskiner til gulvet, vinduerne, tæpperne og mange andre områder i boligen. F.eks. har vi gulvvaskere til at rense gulvet, så du kan gøre gulvet rent meget hurtigere og nemmere. Vi har også damprensere, som du både kan bruge til rengøring af gulvet og de fleste andre former for overflader. Vinduesvaskere, som vi også forhandler, kan effektivisere din vinduespudsning markant, mens du også slipper for striber på vinduerne. Derudover sælger vi også de helt klassiske støvsugere. Er du på udkig efter rengøringsartikler som mopper, klude og svampe, har vi det naturligvis også i vores sortiment.

Hvilke fordele er der med en gulvvasker?

Gulvvask er ofte en sur pligt, som bare skal udføres. At rende rundt i hele huset med en tung spand med vand og gulvmoppe er bare ikke særligt motiverende for at udføre den nødvendige gulvvask. Men med den rigtige rengøringsmaskine kan du gøre gulvrengøringen meget sjovere, mere effektiv og sågar også få et renere gulv. En sådan maskine får du i form af en gulvvasker. En gulvvasker er en elektrisk rengøringsmaskine med ledning eller batteri, der – afhængigt af modellen – kan rengøre 60 – 135 m2. En gulvvasker fungerer ved, at den har roterende mikrofiberruller, som renser gulvet med hjælp fra vand i en beholder.

En af fordelene ved en gulvvasker er, at den har to tanke, der holder rent og beskidt vand adskilt. Dermed slipper du for at genbruge det beskidte vand, når du skal vaske gulvet. Nogle af gulvvaskerne kan udelukkende bruges til at vaske gulvet, mens andre også er i stand til at fjerne støv og andet skidt. Du kan tilkøbe særlig gulvrens, som du kan blande i vandet til rengøringen. Når du vil rengøre maskinen, kan du vaske mikrofiberrullerne i vaskemaskinen. Du kan også skille gulvvaskeren ad, så du kan rense de forskellige beholdere og andre dele i vasken.

En damprenser kan rengøre hele hjemmet uden rengøringsmidler

En damprenser er en ret unik form for rengøringsmaskine. Denne type rengøringsmaskine er kendetegnet ved at rengøre overflader med damp. Den varme damp gør, at der ikke er behov for rengøringsmidler, da den slår op til 99,99 % af alle bakterier ned med dampen. Du kan bruge en damprenser utroligt mange steder. F.eks. kan du bruge den på gulvet, bordet, brusekabinen, vasken og mange andre steder. Du kan endda også tilkoble damprenseren til et strygejern, hvor du kan bruge den til at stryge tøj. Hvis du lider af allergi over for forskellige former for rengøringsmidler, er en damprenser et rigtigt godt valg.

En anden fordel ved en damprenser er, at den er pladsbesparende, da du er fri for at skulle opbevare en masse rengøringsartikler og rengøringsmidler. Du kan nemlig erstatte mange rengøringsartikler med en damprenser, da den kan bruges til at rengøre mange overflader. Eksempelvis kan du også bruge den til at rense blødere genstande som møbler, gardiner, bilsæder og tæpper, hvis de kan holde til den varme damp. Hos Silvan kan du både finde små håndholdte damprensere og større varianter, som du kan bruge til at rense gulvet. Damprenserne er fra Kärcher, som er et førende brand inden for damprensere til privatbrug.

Hvorfor skal du pudse vinduer med en vinduesvasker?

Du kender måske allerede til det: pudsningen af vinduerne bliver en uoverskuelig opgave, hvis du har et stort hus med mange vinduer. Især hvis du har et drivhus eller en udestue, kan der være et meget stort vinduesareal, som skal pudses. Den klassiske vinduesskraber og indsæber kan klare opgaven fint, hvis der ikke er særligt mange vinduer. Mens hvis der er mange vinduer, kan det godt tage lang tid med vinduesskraberen. Desuden har en vinduesskraber en tendens til at efterlade striber på vinduet. Derfor er en vinduesvasker en god investering, hvis du gerne vil pudse effektivt og med et flot resultat.

En vinduesvasker er en batteridrevet rengøringsmaskine, som rengør vinduet ved at suge vandet fra vinduesvasken ind i en beholder. Det gør, at striber på vinduet bliver minimeret. Samtidig går det meget hurtigere med vinduespudsningen, og du slipper for, at det pjasker med vand over det hele. Ud over vinduespudsning kan du bruge en vinduesvasker til at rengøre mange andre overflader. Det er f.eks. hårde borde, spejle og brusekabiner. Bl.a. er en vinduesvasker god til at fjerne vand fra brusekabinen, så vandet ikke ophober sig og laver kalkaflejringer. Den er også god til at fjerne kondensvand.

Husk også en støvsuger til udendørsbrug og indenfor

Hvis du skal holde hjemmet rent og fri for støv og fnuller, er en støvsuger nødvendig. Du har nok en støvsuger i forvejen, men hvis det er på tide, at den skal udskiftes, kan du se vores udvalg af støvsugere i Silvan. Vi har støvsugere med og uden poser, og nogle af dem kan både bruges indenfor og udendørs. Vi har også et stort udvalg af støvsugerposer, hvis du mangler nogle nye til din støvsuger. Støvsugerposerne passer både til mindre støvsugere til boligen og større våd-/tørstøvsugere. I produktbeskrivelsen kan du læse nærmere om, hvilken støvsugermodel posen passer til.

Vi har forskellige typer af støvsugere som f.eks. våd/-tørstøvsugere, håndstøvsugere og poseløse støvsugere. En våd-/tørstøvsuger kan du bruge til at suge væske op, hvis du har spildt det. Samtidig kan du bruge den til at rengøre udendørsarealer som terrassen og fliser, ligesom skuret og værkstedet også kan få en tur. Har du en bil, er den også god at bruge til at rengøre den. Til indendørsrengøring er en håndstøvsuger god, da du hurtigt kan finde den frem til at støvsuge boligen. Den fylder heller ikke lige så meget i boligen som en almindelig støvsuger, så den passer godt til en lejlighed med begrænset plads.