Gulvvaskere

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Gør gulvrengøringen nem og effektiv med en gulvvasker

For de fleste foregår gulvvask med en gulvmoppe eller gulvklud. Denne løsning kan sagtens fungere fint, men der findes faktisk en rengøringsmaskine, der kan løse opgaven mere effektivt – nemlig en gulvvasker. En gulvvasker er en elektrisk maskine, som med hjælp fra gulvfiberruller gør gulvet rent grundigt og hurtigt. Du er fri for akavede stillinger, hvor du ofte skal bøje dig for at vride kluden eller bære rundt på tunge spande fyldt med vand. Gulvvaskere giver dig et bedre rengøringsresultat, er mere skånsom for din krop, og du får hurtigere overstået gulvvasken. Silvan har et stort udvalg af gulvvaskere fra Kärcher.

Gulvvaskerne i vores sortiment er især egnet til hjemmet. De egner sig til hårde gulve som klinker, træ, linoleum og beton. Har du et hjem med væg-til-væg-tæpper, er det ikke en god idé at investere i en gulvvasker, da den ikke passer til at rense denne type overflade. De har to tanksystemer, der holder beskidt og rent vand adskilt. Dermed genbruger du ikke det beskidte vand i gulvrengøringen, hvilket giver et bedre og mere hygiejnisk resultat. En gulvvasker bruger ikke mere vand end nødvendigt, hvilket både er en fordel for vandforbruget og gulvet. Gulvet har nemlig ikke godt af, at der plasker med vand over det hele, da det så bliver for fugtigt.

Hvilken gulvvasker skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge en gulvvasker ud fra størrelsen på din bolig. Bor du i en mindre lejlighed, kan du nok fint klare dig med en maskine, der kan rengøre ca. 60 m2 på en opfyldning. Bor du modsat i et stort hus, har du brug for en maskine med en større kapacitet. Her kan du i vores sortiment finde udgaver, som kan vaske helt op til 135 m2 gulv på en opfyldning. Derudover skal du beslutte dig for, om du vil vælge en model med eller uden ledning. Gulvvaskere findes nemlig enten i modeller med ledning eller ledningsfrie typer med batteri. Der er fordele og ulemper ved begge varianter, så det handler mere om dine præferencer.

Gulvvaskere har også forskellige funktioner. Mens nogle gulvvaskere udelukkende kan bruges til at vaske gulvet, kan andre maskiner bruges til både at vaske gulv og fjerne støv. Dermed slipper du faktisk for at bruge en støvsuger, når du skal rense hårde gulve (det er dog altid godt at have en støvsuger, når du bare vil støvsuge og ikke vaske gulvet). Du kan også finde maskiner med LED-display, hvor du kan holde øje med batteritid og andre forhold. Bl.a. kan du automatisk få besked om, hvornår der skal fyldes mere vand i beholderen, og hvornår den skal tømmes for beskidt vand.

Husk også tilbehør til gulvvaskere

For at få mest muligt ud af rengøringsmaskinen kan du med fordel købe tilbehør. Bl.a. kan du købe ekstra mikrofiberruller. De er gode at have i reserve, hvis de andre mikrofiberruller er sendt til vask. Hvis mikrofiberrullerne er blevet slidte, kan du også købe et par ekstra nye. Ud over dette kan du købe særlige former for gulvrens. Bl.a. har vi gulvrens til lakeret gulv, voksbehandlet trægulv, sten- og flisegulv samt en universel gulvrens. Gulvrens gør, at gulvet bliver rengjort mere effektivt, og at det får en behandling, så det bliver bedre beskyttet og flottere.

Hvilke andre maskiner og tilbehør til rengøring kan du finde hos os?

Hos Silvan forhandler vi mange rengøringsmaskiner og rengøringsartikler. F.eks. sælger vi damprensere, som du også kan bruge til gulvvask, ligesom du kan bruge dem til at rense mange andre overflader. En håndholdt damprenser er et godt supplement til en gulvvasker. Du kan også finde en støvsuger hos os, der er tæt på at være uundværlig for at holde hjemmet rent. Vi har helt almindelige støvsugere til indendørsrengøring, men du kan yderligere finde våd-/tørstøvsugere, der kan bruges i bilen, på terrassen og værkstedet. Samtidig har vi håndstøvsugere, der kan bruges til alt fra krummer på bordet til sofaen og lænestolen.

Leder du efter de helt klassiske rengøringsartikler, har vi dem naturligvis også. Det kan bl.a. være en gulvklub eller gulvmoppe, som du kan finde i denne kategori. Der er også mange andre former for klude, svampe, vinduesskrabere mm., der kan sikre dig et skinnende rent hjem. Rengøringsmidler er nødvendige for at fjerne skidt og snavs. Det er alt lige fra universalrengøring, opvaskemiddel, toiletrens og kalkfjerner. Find det hele hos Silvan – enten online eller i en af vores mange Silvan-butikker landet rundt. Du er mere end velkommen til at besøge vores butikker og se vores store sortiment til rengøring.