Vinduesvaskere

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvilke fordele er der med en vinduesvasker?

At pudse vinduer kan godt være en ret besværlig opgave, selvom det er nødvendigt for at holde vinduer rene og klare. Under vinduespudsningen skal du bære rundt på en tung spand med vand, lave den rigtige blanding af sæbe og vand, og desuden lykkes det sjældent at undgå striber, når du skal skrabe vandet væk. Især hvis du har et stort hus med mange vinduer, kan det godt være lidt af en opgave at pudse vinduer. Ofte ender det med, at opgaven bliver så uoverskuelig, at en professionel vinduespudser virker som et bedre alternativ. Hvis du derfor gerne vil gøre vinduespudsningen mere overskuelig og nemmere, er en elektrisk Kärcher-vinduesvasker en rigtig god investering.

En elektrisk vinduesvasker effektiviserer vinduespudsning, samtidig med at du får et flottere resultat end med den klassiske vinduesskraber og sæbeblanding. Faktisk kan vinduespudsningen blive helt op til 3 gange hurtigere med en vinduesvasker i forhold til den traditionelle form for pudsning af vinduerne. Den store fordel ved den er, at den suger det beskidte vand op i en beholder. Det gør, at der ikke bliver efterladt striber på vinduet og dryp i vindueskarmen. Vinduesvaskere fra Kärcher har et genopladeligt batteri, så den er ledningsfri og dermed fleksibel. På en enkelt opladning kan den vaske op til 150 m2 vinduesareal.

Sådan bruger du en vinduesvasker

Der er 3 trin til at få skinnende rene vinduer med en vinduesvasker. Det første trin er at spraye lunkent vand og rengøringsmiddel på vinduet. Her kan du med fordel bruge en særlig glasrens og spray fra Kärcher. Andet trin er at tørre overfladen af med en mikroklub. Her kan du også bruge en særlig mikroklub fra Kärcher. I det sidste trin skal du så bruge selve vinduesvaskeren. Kør langsomt overfladen over med vinduesvaskeren, så alt vandet fra overfladen bliver suget op. Du kan gøre det på ganske kort tid, og vinduet efterlades flot og stribefrit.

Til trods for navnet kan en vinduesvasker bruges til meget andet end at pudse vinduer. Bl.a. kan du bruge vinduesvaskeren til at fjerne vand fra brusenichen, så der ikke ophober sig vand på glaspartier og fliser. Du kan også bruge den til at fjerne spildte væsker fra glatte overflader – f.eks. et bord. Så er du fri for at bruge et viskestykke eller en køkkenrulle til at fjerne spildte væsker. Derudover er en vinduesvasker god til at fjerne kondens fra f.eks. et spejl eller andre steder. På denne måde kan du forebygge kalkaflejringer og fugtproblemer. Vinduesvaskeren er også god til generelt at pudse spejle.

Hvordan kan du ellers vaske vinduer?

Du kan naturligvis også vælge den helt klassiske vinduespudsning med en vinduesskraber og en indsæber. I vores rengøringsartikler kan du se vores udvalg af vinduesskrabere og indsæbere. Har du en lille lejlighed, hvor der kun er et par vinduer, kan du fint klare dig med en vinduesskraber. Før du begynder med at vaske vinduerne, skal du blande vand og en smule opvaskemiddel i en spand. Du kan evt. tilføje en lille sjat husholdningseddike i blandingen, hvis der er kalk på vinduerne. Hvis det er varmt vejr, skal vandet være koldt. Er det modsat koldt vejr, skal du bruge varmt vand.

Sørg for at sæbe vinduet godt ind i sæbeblandingen, når du skal vaske vinduet. Herefter skal du bruge vinduesskraberen. Det er vigtigt, at skraberen er i god kvalitet og i god stand, så der er masser af gummi, og at den ikke er tør og sprukken. En tør og sprukken skraber er ofte skyld i, at der kommer striber efter vinduespudsningen. Du skal også skrabe vinduet hurtigt, så vandet ikke tørrer ud. Hvis vandet tørrer ud, kan det nemlig resultere i striber. Husk også at bruge ensartede bevægelser, når du skraber vinduet – hvilken skrabemetode du ellers bruger, er op til dig.

Se også i vores andet Kärcher-rengøringsudstyr

Ud over vinduesvaskere har vi meget andet rengøringsudstyr fra Kärcher, som kan give dig et rent og lækkert hjem. Bl.a. har vi damprensere, som du kan bruge til at rense overflader helt uden rengøringsmidler. Du kan faktisk også bruge det til at vaske vinduer, ligesom du kan bruge den til at rense gulve og borde. Hvis du gerne vil have rengøringsudstyr, som du kan bruge til mange forskellige formål, er en damprenser altså et godt valg. Damprenserne i vores sortiment findes både i små håndholdte versioner og store typer til gulvvask, der er på hjul.