Tæpper & dørmåtter

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se vores udvalg af tæpper, dørmåtter og dørriste

Det er vigtigt at have en beskyttelse af gulvet, hvor det bliver brugt meget. Det er f.eks. i entreen, hvor der ofte er tungt fodtøj med skidt og mudder. Det er ikke så godt for gulvet, hvis der kommer for meget vand, mudder og skidt på det. Derfor er det en rigtig god idé at beskytte gulvet med tæpper, dørmåtter og skraberiste. Med disse former for tilbehør kan du sikre den optimale beskyttelse af dit gulv. Se i vores udvalg af tæpper, dørmåtter og dørriste og find den type og størrelse, som du har behov for.

Hvis vi starter med tæpper, så har vi dem i mange udgaver, som både passer til inden- og udendørs. De er især gode at have i gangen, hvor de sørger for, at gulvet ikke bliver alt for beskidt. De er også en flot æstetisk tilføjelse, som kan løfte boligindretningen. Tæpperne kan naturligvis også bruges andre steder som i stuen eller badeværelset. Du kan tilføje et anti-slip-underlag under tæppet, så det ikke skrider så nemt. Er du på udkig efter et tæppe til hele gulvet, kan du se i vores væg-til-væg-tæpper, som vi også har et stort udvalg af.

Sådan finder du den rigtige dørrist eller dørmåtte

Dørriste – der også hedder skraberiste – skal placeres foran yderdøren. Her kan du og dine gæster fjerne det værste skidt fra skoene, så det ikke kommer ind i hjemmet. Skraberiste er især gode at have, hvis du har børn, som leger meget udendørs. I så fald kan de fjerne skidt og mudder fra sko og gummistøvler, som børn kan have en tendens til at have på fodtøjet. Dørriste findes i mange størrelser og typer – derfor skulle du gerne kunne finde en type, der passer til din hovedindgang. I vores sortiment har vi også riste med indbyggede måtter, så fodtøjet kan gøres endnu mere omhyggeligt rent.

Dørmåtter er en anden type tilbehør, som kan rengøre beskidte sko. Mens dørriste placeres udendørs, så placeres dørmåtter indendørs. Hvis du både har dørriste og dørmåtter, så sikrer du den ideelle rengøring af skoene og andet fodtøj. Vi har flere forskellige dørmåtter – bl.a. har vi kokosmåtter, græsmåtter og smudsmåtter. Dørmåtter findes også i mange størrelser, som både passer til den store og lille entre. Hvilken type måtte du foretrækker, er primært et spørgsmål om smag og behag. Dørmåtterne har forskelligt udseende, så de skal også passe til stilen i din bolig – her skal dørmåtter ikke undervurderes, da de typisk er det første, som gæsterne ser.