Dørmåtter

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Dørmåtter til inde og ude

Dørmåtter er både praktiske og et dekorativt element til hjemmet, hvor du let kan tilføje din indretning et personligt præg. Her på siden kan du finde dørmåtter i mange forskellige størrelser og materialer. En dørmåtte er ofte det første man møder og lægger mærke til, når man kommer ind af døren til et hjem for første gang. Den er med til at skabe helhedsindtrykket af hjemmet og ikke er den mindst praktisk. Det kan være en god ide at have en dørmåtte både ude og inde, for at undgå at slæbe skidt fra sko med ind i entreen. Særligt når vejret er vådt, kan det være en god ide med en dørmåtte både ude og inde.

Dørmåtter er også gode at stille dine sko på, når vejret er vådt og skoene er beskidte og våde. Mange vælger derfor også at have flere dørmåtter i vinter- og efterårsmånederne, hvor vores sko ofte er ekstra våde og beskidte. Eksempelvis kan du bruge en ekstra dørmåtte i dit bryggers til at stille dine beskidte sko på, så de ikke spærrer for døren eller drypper på gulvet. Alle vores måtter har en skridsikker underside, så de ikke glider. Vores dørmåtter er lavet af materialer, der tørrer hurtigt, og kan let rengøres ved enten at banke dem udendørs eller støvsuge dem. Alt efter materiale tåler vores måtter også maskinvask ved 30 grader.

Hvilken dørmåtte skal du vælge?

Når du skal vælge en dørmåtte, er det en gode ide at overveje, hvor den skal placeres og hvilken funktion den skal have. Skal du bruge en udendørs dørmåtte, kan det være en god ide at vælge en trinrist eller en skraberist. Disse er fremstillet med henblik på udendørs brug, hvor du kan stampe eller skrabe dine sko, før du træder ind af døren. Trinriste er gode til både for- eller bagdøren, og nogle bruger dem også til campingvognen. Kokosmåtter kan også bruges til udendørs brug. De er særligt gode, når du har en indgang, der er delvist eller helt overdækket. Udsættes de for meget regn over længere perioder, vil levetiden på dørmåtter af kokos dog forkortes.

Dørmåtter til indendørs brug er gode at stille skoene på og tørre dem af en sidste gang, inden du træder helt ind af døren. Dørmåtter til indendørs brug, der ikke er lavet af kokos er også velegnet til terrassedøren eller til eksempelvis campingvognen, da de er behagelige at træde selvom du ikke har sko på. Vi har også store dørmåtter, der er eksempelvis er gode i bryggerset, hvis du ønsker at afdække et større område end en almindlig størrelse dørmåtte kan klare. Større dørmåtter kan også være velegnede til lejligheder, hvor man ofte har en mindre indgang i forlængelse af andre rum. Med en større måtte kan du let stille dine sko og opdele indgangen og rummet.