Tæpper

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Tæpper til ethvert rum

Tæpper har en stor betydning for et rums fremtræden. Et flot gulvtæppe kan let skabe varme og hygge i et koldt og minimalistisk rum, ligesom tæpper også er gode til at beskytte dit gulv mod slid. Tæpper har desuden en lyddæmpende effekt og er varme og bløde at gå på. Vi har mange slags tæpper i forskellige størrelser og udtryk. Så hvad enten du leder efter et tæppe, der skiller sig ud og giver rummet kant, eller om det skal fremstå neutralt og skabe harmoni i rummet, har vi et stort udvalg af tæpper, der passer til netop dine behov og ikke omvendt. Det eneste du skal tænke på er, hvilket udtryk dit tæppe skal give, og hvor det skal placeres.

Vi har løse tæpper med både korte og lange garner i forskellige materialer, størrelser, former og farver. Du kan også finde tæppefliser i vores udvalg. Du kan eksempelvis bruge forskellige tæppefliser til at skabe dit eget, unikke væg til væg gulvtæppe. Tæppefliser er særligt velegnet som væg til væg tæpper, da de er lette at lægge og yderst slidstærkt. Derfor kan tæppefliser være gode i eksempelvis børneværelset, hvor der ikke er varme i gulvet, eller hvor børnene ofte leger på gulvet. Mange af vores tæpper kan blot vedligeholdes ved at rengøre dem med en støvsuger. De slidstærke garner på vores tæpper gør også, at de er holdbare uden at du behøver at gå på kompromis med komforten.

Dørmåtter er gode til entreen

Hvis du leder efter et underlag, hvor det er muligt at tørre sine sko af, kan du se i vores udvalg af dørmåtter. Dørmåtter er næsten obligatoriske i enhver bolig, da de giver mulighed for at rense skoene og andet fodtøj, før du og dine gæster kommer ind i hjemmet. En god dørmåtte giver dig derfor et renere hjem, da der bliver båret mindre skidt ind på gulvet. Vi har et stort udvalg af dørmåtter – f.eks. kokosmåtter, smudsmåtter og græsmåtter – som du kan stille foran døren. Med både tæpper og dørmåtter giver du en god beskyttelse til dit gulv.

Indret hjemmet med tæpper

Med et nyt tæppe kan du let pifte hjemmet op og tilføje et helt nyt udtryk. Til dette er løse tæpper ideelle, da de let kan flyttes rundt. Du behøver derfor ikke at flytte alle dine møbler, når du vil skabe nye rammer i indretningen. Fordi løse tæpper er lette at flytte rundt, kan du let ændre deres placering og opnå et helt nyt udtryk i din indretning. Med tæpper kan du derfor også let forny din indretning, uden at skulle skifte dine møbler ud. Store gulvtæpper er desuden et godt alternativ til væg til væg tæpper, da de er bløde og varme for dine fødder at stå og gå på.

Hvad enten du har trægulv, klinker eller væg til væg tæpper, kan du let skabe en intim og hyggelig stemning i både store som små rum med løse tæpper. Løse tæpper, oven på væg til væg tæpper, kan også hjælpe til at skabe en mere intim stemning i rummet og give et personligt udtryk. Med et tæppe kan du også let opdele rummet. Eksempelvis kan du let indramme et hyggeligt tv-hjørne i stuen med et tæppe, ligesom du også let kan skabe dynamik i store lokaler, som eksempelvis et køkkenalrum, med et stort tæppe. Vi har tæpper i både runde og firkantede former, der passer godt til mange forskellige rum.

Se også vores udvalg af væg-til-væg-tæpper

I denne kategori finder du primært mindre tæpper. Vi forhandler dog også væg-til-væg-tæpper, hvis du gerne vil have et helt gulv med tæppe. Nogle foretrækker et gulv med tæppe, da det er behageligt at gå på, og da det ikke er så hårdt at falde på. Hvis du har mindre børn, kan det være en fordel med et blødt underlag, da det ikke gør så ondt for dem at falde på det – hvis de f.eks. er ved at lære at gå. På samme måde er et gulvtæppe en god idé til børneværelset. Vi har et stort udvalg af væg-til-væg-tæpper i mange mønstre og farver.