DESÁ

Hvis du trænger til et nyt badeværelse eller skal indrette helt fra bunden, så er Desá badeværelsesmøbler måske lige, hvad du leder efter. Her får du nemlig god kvalitet og flot design for alle pengene. I Silvan finder du en lang række flotte møbler og tilbehør til badeværelset. I vores udvalg finder du alt lige fra badmøbelsæt, spejle og håndvaske til armaturer, skabe og brusesæt. Uanset, hvad du står og mangler til dit badeværelse, så står vi klar med løsningen. Desá er vores helt eget private label, der helt sikkert kan hjælpe dig med at få styr på dit badeværelse. Gå på opdagelse i vores udvalg og find inspiration til badeværelsesindretningen herunder.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Badeværelsesmøbler til det moderne hjem

Dit badeværelse en central del af hjemmet og er et rum, som du benytter dagligt. Derfor er det også meget vigtigt, at rummet har et flot og indbydende udtryk. De helt rigtige badeværelsesmøbler kan give rummet en dejlig opfriskning. I vores sortiment kan du finde alt hvad du skal bruge, når det kommer til indretningen af badeværelser. Vi forhandler færdigsamlede Desá møbelsæt, så du kan let og hurtigt kan få et flot og stilrent badmiljø. Møblernes flotte design og finish kommer i en smuk afrundet og minimalistisk stil, der passer perfekt til den moderne, nordiske indretningsstil.

Vi forhandler også et hav af andre produkter som f.eks. spejle, højskabe, armaturer og brusedøre. Du finder også udstyr som håndbrusere, bruseslanger, håndvaske og toiletsæder. Udforsk hele Desá-serien og få nye idéer til indretningen på dit badeværelse. Her finder du flotte og praktiske løsninger til ethvert baderum. Desá møbelsæt er særligt populære, da du her kan få både praktisk opbevaring og stilfuldt design. Vores møbler kommer i flere forskellige størrelser, så de passer til både store og små badeværelser. Hvis du står og mangler den sidste prik over i’et, så kan du også finde en masse små badeværelsesartikler og andet tilbehør i Silvan.

Hygiejnevenligt badeværelse med DESÁ

Badeværelse er et rum, hvor bakterier og skidt helt naturligt samler sig hurtigt. Rummet bliver brugt hver eneste dag af alle i hele familien. Derfor er det også vigtigt at holde badeværelset rent og friskt. Med Desá badmøbler kan du få hjælp til at holde en god hygiejnestandard. Toiletsæderne kommer med en lukket, porefri overflade, hvilket sikrer, at bakterier ikke kan trænge ned i sædet. Dette giver bedre forudsætninger for god hygiejne. Sæderne kommer desuden med den populære soft-close funktion. Den sikrer, at brættet lukkes langsomt og lydløst i. På den måde kan du mindske berøringen af sædet og samtidigt undgå, at brættet smækker og larmer.

Flere af vores badmøbelsæt og skabe er også udstyret med soft-close. Så kan du få et flot og lydløst badeværelse og samtidigt minimere berøringen. På den måde undgår du unødig spredning af bakterier rundt på fladerne. Soft-close forlænger også levetiden på møblerne, da de skånes for unødige slag. Husk altid at sørge for at holde dit bademiljø rent og så fugtfrit som muligt – så holder badeværelsesmøblerne længere. Overfladerne på badmøblerne kan let rengøres ved hjælp af en klud og lidt universalrengøring blandet med vand. Et rent og pænt badeværelse, giver et flot og indbydende badmiljø.

Skab mere opbevaringsplads på badeværelset

Hvis du står og mangler opbevaringsplads til alle dine håndklæder og badeartikler, så er Desá badmøbler klar med løsningen. Her får du masser af skabsplads og opbevaring. Se f.eks. vores store udvalg af møbelsæt med indbyggede skuffer og skabe. Eller måske har du mere brug for et spejlskab, hvor du kan gemme dine toiletsager og makeup af vejen? Hvis du mangler endnu mere opbevaringsplads, end du kan få i underskabene, kan du også finde flotte højskabe i vores sortiment. Der er mange muligheder med Desá – du kan både få badmøbler i mat, højglans, sort, hvid m.m. Der er altså noget til enhver smag.

Find DESÀ badmøbler i Silvan

I Silvan finder du et stort udvalg af badeværelsesmøbler, der kan fuldende dit badeværelse. I vores sortiment af Desá produkter, har du mange af muligheder for at give dit baderum et personligt præg. Hos os finder du alt, hvad du har brug for af badeværelsesartikler og møbler. Uanset, om du står overfor en større ombygning eller du blot skal have udskiftet vaskeskabet, så har vi med garanti skabe, armaturer, spejle og andet tilbehør, der falder i din smag. Desá giver dig rig mulighed for at indrette dit badeværelse præcis sådan som du vil have det.